on je meni na qurcu, Non Stop.Virtu4l je napisao/la:TobeYarabi kaže ti Beduin da si mu na listi gnjavatora. Stop.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Vjerovatno su ga maltretirali kad je bio mali, ocigledan primjerak nedostatka ljubavi i paznje....decko zeli nekako skrenuti paznju na sebe....Beduin je napisao/la:Recite ovom smaracu i forum dzankiju, vehabiji, da je na Beduinovoj listi gnjavatora. Da ne citira me bespotrebno.
joker90 je napisao/la:Posljednji put kad sam ih pitao, rece mi jedan Zrinjevac da im je ovaj covjek legenda..MocMahale444 je napisao/la:@Joker jesu ti javili ko im je legenda kluba?
Od tog dana vise ne smijem ni da pitam, umalo tad nisam umro od smijeha..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
A ne mozes ovo raditi majko draga ovo sto radis je javno bludnicenje nad kuyama Dragana Covica.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Da se bar zezam, dobro bi bilo. Nabroja mi frajer legende Zrinjskog, niko nema ni 35 godina, ljudi jos aktivno igraju u drugim klubovima.MocMahale444 je napisao/la:Daj lažešjoker90 je napisao/la:Posljednji put kad sam ih pitao, rece mi jedan Zrinjevac da im je ovaj covjek legenda..MocMahale444 je napisao/la:@Joker jesu ti javili ko im je legenda kluba?
Od tog dana vise ne smijem ni da pitam, umalo tad nisam umro od smijeha..fajront znaci!
@High znao sam za te što ustaše i odoše.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Beduin
- Kontakt:
Znao je i Zeljo titulu osvojit nekad.pinoglavi je napisao/la:Sad kad dodje onaj bolesnik i postavi yt klip BiH-Madjarska u rukometu, kao evo znala je Skenderija nekad prije 10god i puna bitBeduin je napisao/la:Glavni grad i veceras pokazao kako se voli i navija za reprezentaciju. Od 250.000 ljudi doslo cak 2500 dati podrsku, mislim, sjediti i odgledati tekmu opusteno.![]()
Virtual eno pive kljovama otvara, slavi bod Crne Gore protiv Rusije.
Znao je i Morž na insana licit nekad. Valjda?
@Skveru - nekad je forum bio razonoda, naucis sta, dignes par curica, a pacenici sad dodju sami sebe da smore, pokazu zivotne nedostatke...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- TobeYarabi
- Kontakt:
najveca legenda svinjskog:
8IIstinska zivuca legenda diva iz predgradja
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Vidiš kako znaš kad se potrudiš. Legenda nego štaTobeYarabi je napisao/la:najveca legenda svinjskog:
Prvi i jedini mostarski šampion
Hum94 je napisao/la:8I
Istinska zivuca legenda diva iz predgradja
Yebo ovog parazita, kad smo kod legendi Veleza dobro su poznati svi javnosti.
Od Marica, Bajevica, Jurica, Tuce, Kodre, Barbareza, Bake, Vahe, Rebca, itd itd.
Pozdrav za klub iz Međugorja.
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 06 nov 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
- brkatasomina
- Kontakt:
Tobe pises o toj legendi ima pola godine...zanimljiv si ko program na vogošća tv-u.
Piši malo o kiflama s kajmakom iz Ostrošca i šmekanju...to mnoge zanima
Piši malo o kiflama s kajmakom iz Ostrošca i šmekanju...to mnoge zanima
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
- brkatasomina
- Kontakt:
Kad si već spomenuo legende izutetno mi je drago što su vaše legende bile zadnjih godina u vip loži stadiona pod bb i gledale Zrinju od Bajevića Tuce i ostalih. Znaju ljudi prepoznati kvalitet.ANTIFA ! je napisao/la:Hum94 je napisao/la:8I
Od Marica, Bajevica, Jurica, Tuce, Kodre, Barbareza, Bake, Vahe, Rebca, itd itd.![]()
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Pozdrav i za tebe i tvoje legende. Zdravi i veseli bili. Čuvaj mi se pike. BokićANTIFA ! je napisao/la:Hum94 je napisao/la:8I
Od Marica, Bajevica, Jurica, Tuce, Kodre, Barbareza, Bake, Vahe, Rebca, itd itd.![]()
@ brkata somina
Sta ima veze dosli ljudi da vide kako stoji klub iz Međugorja.
@ predmetmrznje
Sta ima pajdo kakav je duhan ove godine u skutoriji, yebo piku - pika je bitan u Velezu trenutno kao i ti.
Pozdrav i nemoj da se Vaha- Jadranko Brijun ubuduce bespotrebno sekira udarit ce mu na zdravlje.
@ predmetmrznje
Sta ima pajdo kakav je duhan ove godine u skutoriji, yebo piku - pika je bitan u Velezu trenutno kao i ti.
Pozdrav i nemoj da se Vaha- Jadranko Brijun ubuduce bespotrebno sekira udarit ce mu na zdravlje.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Bola pozdravio sam te šta mi repliciraš debiluANTIFA ! je napisao/la:@ brkata somina
@ predmetmrznje
Sta ima pajdo kakav je duhan ove godine u skutoriji, yebo piku - pika je bitan u Velezu trenutno kao i ti.![]()
Pozdrav i nemoj da se Vaha- Jadranko Brijun ubuduce sekira bespotrebno udarit ce mu na zdravlje.
duhan dobro. Vaha dobro. Tvoja sestra dobro evo danas smo je šetali na lancu. Hajde ćao vozi kat niže nebitan si i smaraš
- brkatasomina
- Kontakt:
Apsolutno se slazem dosli ljudi pogleadati sampijona.
Pogotvo protiv Maribora poslije utakmice izlazi Zelja Samardzic i vodi za ruku unuka svoga. Nesto prelijepo...mostarski
Pogotvo protiv Maribora poslije utakmice izlazi Zelja Samardzic i vodi za ruku unuka svoga. Nesto prelijepo...mostarski
Navijači mađarskog pseudokluba Zrinjski ustvari su kmetovi i neznalice okupljeni oko HVO-a, katolicentričnosti i segregacijske matrice. Ni legende kluba nemaju, samo Čovića fašistu i idiota kog kite medaljom zbog poslova ispod žita kojima su se dokopali titule.
Očekujmo navalu uvrijeđenosti Čovićevih prostitutki (Krmka, Džonija i onog kompjuteraša).
Očekujmo navalu uvrijeđenosti Čovićevih prostitutki (Krmka, Džonija i onog kompjuteraša).
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Imamo samo čovića i par trofeja više od tvog torpeda. Budi tihoHigh je napisao/la:Navijači mađarskog pseudokluba Zrinjski ustvari su kmetovi i neznalice okupljeni oko HVO-a, katolicentričnosti i segregacijske matrice. Ni legende kluba nemaju, samo Čovića fašistu i idiota kog kite medaljom zbog poslova ispod žita kojima su se dokopali titule.
@ predmetmrznje
Sve uredu, ali ko je sestru spominjao ko da si se primio pajdo iz Kocerina i prostitutko Dragana Covica.
@ brkata somina
Sampinjone, sampone mostarske sta fali kad gleda Zvezdu, Partizana moze malo i vidjet kakvo je stanje kod raje iz Međugorja.
Sve uredu, ali ko je sestru spominjao ko da si se primio pajdo iz Kocerina i prostitutko Dragana Covica.
@ brkata somina
Sampinjone, sampone mostarske sta fali kad gleda Zvezdu, Partizana moze malo i vidjet kakvo je stanje kod raje iz Međugorja.
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 06 nov 2016, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Tebe sam zaboravio. Ti si neka nova njegova frajlica?predmetmrznje je napisao/la:Imamo samo čovića i par trofeja više od tvog torpeda. Budi tihoHigh je napisao/la:Navijači mađarskog pseudokluba Zrinjski ustvari su kmetovi i neznalice okupljeni oko HVO-a, katolicentričnosti i segregacijske matrice. Ni legende kluba nemaju, samo Čovića fašistu i idiota kog kite medaljom zbog poslova ispod žita kojima su se dokopali titule.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zasto Sarajlije konstantno brane Velezovce?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.