AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ajmo dobiti torino, ovo nam je jedina prilika za trofej
a vala kad se juve dobijao dva puta, pa yebemu tepsiju moze i treci
samo sto te yebeni parovi cekaju u polufinalu i finalu (najvjerovatnije roma), al' treba pokusati pa sta bude, ionako nemas sta izgubiti jer sam ligu vec otpisao.
govedo i sosa, u isto vrijeme na istom mjestu
a vala kad se juve dobijao dva puta, pa yebemu tepsiju moze i treci
govedo i sosa, u isto vrijeme na istom mjestu
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E moj Jack levatino, odmah stiže kazna 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jao Jacka
- nextterrain
- Kontakt:
Torino zasluženo vodi, bolji su bili iako smo i mi imali dvije dobre šanse, ali su oni svoju iskoristili .
Bellotija na ljeto dovesti i ne štedjeti pare na njemu i još je dugogodišnji navijač Milana
Vrhunski igrač za kakvog smatram da je Jack trebao je ono iskoristiti ili barem uputiti udarac
Bellotija na ljeto dovesti i ne štedjeti pare na njemu i još je dugogodišnji navijač Milana
Vrhunski igrač za kakvog smatram da je Jack trebao je ono iskoristiti ili barem uputiti udarac
najbolji komentar na tu temu bi bio "hondaventura"
sto je najgore, odmah napad poslije toga primas gol.
opet uzasna igra, ali nista novo
meni je stvarno vise muka spominjati vec petu godinu zaredom da nam trebaju veznjaci, al' najzalosnije je to sto i sad u 2017-oj prije ganjaju krilo, a ideja o veznjaku im ni u malom mozgu nije. 
i ovaj komentator mi na qurac ide, veze ovaj nema gdje ko igra i zasto.
sto je najgore, odmah napad poslije toga primas gol.
opet uzasna igra, ali nista novo
i ovaj komentator mi na qurac ide, veze ovaj nema gdje ko igra i zasto.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Još jedna tekma u nizu gdje naši nemaju pojma ni šta je kreacija. Neka oni opet ganjaju krilo a vezni red Torina bolji od našeg. Ja stvarno ne znam šta Montela gleda pored aut linije i šta radi na treningu. Vidi li on da Milan nema uigrane akcije.
Forza Milan!
Kako samo jadno igramo mati mila, ubise nas ljudi.
KOliko i kome trebamo platiti da ovog Sosu vodi, koliko ga ono platismo, da damo jos toliko ?
Bertolaci nije za bajramskog turnira u Sericima a kamoli za Milan, koja ubleha.
Jel De Sciglio makar jednu loptu uputionaprijed, ili je svaku vratio nazad? yeem ti ovakvog beka, ovo cak i ja mogu igrati.
Lapadula nema lopti pa nemas sta ni ocekivati, Suserica sve na isti fazon ide al za sad ne prolazi, mada se momak trudi. Jack masio ono sto nije smio. Nema podrske ni od sredine a kamoli od Silje po toj strani, tako da puno zuji al malo daje. Kuco i Paletta po par katastrofalni proigravanja. Kad se sve svede,dobro je sto ne gubimo i vise.
Ako ubrzo nista ne promijeni Aeroplanino poraz nam je ko kuca...
KOliko i kome trebamo platiti da ovog Sosu vodi, koliko ga ono platismo, da damo jos toliko ?
Bertolaci nije za bajramskog turnira u Sericima a kamoli za Milan, koja ubleha.
Jel De Sciglio makar jednu loptu uputionaprijed, ili je svaku vratio nazad? yeem ti ovakvog beka, ovo cak i ja mogu igrati.
Lapadula nema lopti pa nemas sta ni ocekivati, Suserica sve na isti fazon ide al za sad ne prolazi, mada se momak trudi. Jack masio ono sto nije smio. Nema podrske ni od sredine a kamoli od Silje po toj strani, tako da puno zuji al malo daje. Kuco i Paletta po par katastrofalni proigravanja. Kad se sve svede,dobro je sto ne gubimo i vise.
Ako ubrzo nista ne promijeni Aeroplanino poraz nam je ko kuca...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma ne moze se ovdje promjeniti nista da unapredis igru. Mi smo dno sto se kreacije tice i to se zna. Nema napretka bez kvalitetnih pojacanja pa taman da nas vodi ne znam ti ko. Ovako na silu gurat dokle moze pa sta Bog da.
Nadat se cudu i preokretu nekom,mada sumnjam.
Forza Milan!!
Nadat se cudu i preokretu nekom,mada sumnjam.
Forza Milan!!
ovaj sosa je stvarno jedan od najvecih promasaja zadnjih deset godina, a znamo kakva je tu konkurencija...
nije ni govedo mnogo bolji, ja stvarno ne znam koja je njegova uloga na terenu osim sto zuji i trci okolo bez ikakvih doprinosa naprijed/nazad, pa to i mi mozemo za 50x manje pare.
ova suserica kao saravi, uvijek sve znas napamet sta ce uraditi plus oni jedni te isti ubacaji
jos malo pa ce ga k'o bukvar procitati sve ekipe, a onda mu je pa-pa forma.
a nemas koga ni ubaciti u pizdu materinu da preokrene rezultat osim bacce, a i on je neko ko prvenstveno zavisi od drugih.
nije ni govedo mnogo bolji, ja stvarno ne znam koja je njegova uloga na terenu osim sto zuji i trci okolo bez ikakvih doprinosa naprijed/nazad, pa to i mi mozemo za 50x manje pare.
ova suserica kao saravi, uvijek sve znas napamet sta ce uraditi plus oni jedni te isti ubacaji
a nemas koga ni ubaciti u pizdu materinu da preokrene rezultat osim bacce, a i on je neko ko prvenstveno zavisi od drugih.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Ma nekako i nije do Susa jel čim primi loptu oko njega su dvojica ili trojica i hvala bogu i loptu mu kasno pošalju, mislim daj nekog u sredini Locu ili Pašalića, meni je gori Kucka od Bertolaccija i Sose ( koji je statistički najbolji igrač na terenu naš
)
bravo govedo
ma kucka je los citavu polusezonu ali je makar imao pozitivnih perioda u milanu (a i doveden je za sicu), ova druga dvojica apsolutno nicim ne doprinose milanu, a baceno je skoro 30 miliona...
bravo kujo
ma kucka je los citavu polusezonu ali je makar imao pozitivnih perioda u milanu (a i doveden je za sicu), ova druga dvojica apsolutno nicim ne doprinose milanu, a baceno je skoro 30 miliona...
bravo kujo
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hvala Bogu da je Bonaventura konačno na prvu ubacio loptu i odmah gol. Do sada a evo i sad poslije gola prvo lomi 3,4 puta protivničkog igrača i ne desi se ništa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Odličan prodor Susa i udarac, Bona i Kucka 
- muha milanez
- Kontakt:
Kakva igra

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
evo opet suso sve na isti fazon ubacuje, prosto je nevjerovatno kako mu i dalje prolaze jedni te isti potezi 
jack uzasan i onda u par minuta gol i asistencija
jack uzasan i onda u par minuta gol i asistencija
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.