Ja ga neki dan vidim u gradu. Farmerke mu spale na pola guzice, sve visi na njemu. Ja bih rekao da radi u vodovoduSarajlijc@ je napisao/la:Joj Dine giganta svi ovi supci u odijelima on u majici![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Paranoja je napisao/la:Ja ga neki dan vidim u gradu. Farmerke mu spale na pola guzice, sve visi na njemu. Ja bih rekao da radi u vodovoduSarajlijc@ je napisao/la:Joj Dine giganta svi ovi supci u odijelima on u majici![]()
![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
On je za tebe gospodin. Ti kad uspijes pola sto je on u zivotu javi se.Paranoja je napisao/la:Ja ga neki dan vidim u gradu. Farmerke mu spale na pola guzice, sve visi na njemu. Ja bih rekao da radi u vodovoduSarajlijc@ je napisao/la:Joj Dine giganta svi ovi supci u odijelima on u majici![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne fakat, ja ne znam sta on radi? Cime se bavi? Znam za onog bivseg direktora VK banke da je u klubu, ali ovaj ne znam.Sarajlijc@ je napisao/la:On je za tebe gospodin. Ti kad uspijes pola sto je on u zivotu javi se.Paranoja je napisao/la:Ja ga neki dan vidim u gradu. Farmerke mu spale na pola guzice, sve visi na njemu. Ja bih rekao da radi u vodovoduSarajlijc@ je napisao/la:Joj Dine giganta svi ovi supci u odijelima on u majici![]()
![]()
Pa bih te zamolio da mi ti kazes, ako nije problem?
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 01 okt 2012, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Upravo na OBN.koalem je napisao/la:Je li to večeras negdje na TV ? GDJE ?
HVALA !Sarajlijc@ je napisao/la:Upravo na OBN.koalem je napisao/la:Je li to večeras negdje na TV ? GDJE ?
4.10.2009.

Kakav komad budale.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svugdje u svijetu se navijacki okrsaji gledaju kao huliganstvo, jedino kod nas ko nacionalizam... 
Ovoj se popisam na djecu sto su obisla evropske stadione.
**** mater, prešalto sam. Šta je bilo ??Sarajlijc@ je napisao/la:Svugdje u svijetu se navijacki okrsaji gledaju kao huliganstvo, jedino kod nas ko nacionalizam...
Izvin'te što sam ko s marsa pao -.-
4.10.2009.
- HannahMontana
- Kontakt:
Upravu je brate ova zena za ovo individualno kaznjavanje!!High je napisao/la:
Kakav komad budale.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Eh ovu zenu ne mozete bas nazvati budalom i sl. Ipak je to psiholog s velikom reputacijom u regiji. Prof. Jasna Bajraktarevic
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Paraglajder
- Kontakt:
Znači ti bi za baklju odmah zatvarao po završetku utakmice, u državi u kojoj ubice, narko dileri i kriminalci šetaju slobodno. Da Bog da ti Jasna Bajraktarević u kući bila.HannahMontana je napisao/la:Upravu je brate ova zena za ovo individualno kaznjavanje!!High je napisao/la:
Kakav komad budale.
YNWA
- HannahMontana
- Kontakt:
Znaci zbog takvih kao sto si ti mi i placamo ovih 40 hiljada eura kazne! I navela je ona jos sektora osim sporta gdje treba da se kaznjava jako i individualno! Ne pali se odmah!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Ma mogu mi se sageti. Država u **** samo takvim, a oni bi da po navijačima udare i nekakve zakone sprovode. I kod nas se svako u ovoj državi pita i vodi tu glavnu riječ. Nabijem i nju i njene prijedloge na neku stvar. Nisu navijači krivi što je država ovakva, niti su navijači krivi što ne možeš dijete pustiti na ulicu a da ga neko ne zakolje. Oni bi da sprovode neke zakone a nemaju nikakav temelj za to, samo se skreće sa osnova politike u druge sfere. Pa opeti po navijačima. ****.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Paraglajder
- Kontakt:
Samo ti nastavi biti ovca i upijaj šta ti ovo dvoje bolesnika Avdić i gđa. Jasna serviraju. Uzdravlje!HannahMontana je napisao/la:Znaci zbog takvih kao sto si ti mi i placamo ovih 40 hiljada eura kazne! I navela je ona jos sektora osim sporta gdje treba da se kaznjava jako i individualno! Ne pali se odmah!!
YNWA
@sarajlice
Ako mozes da mi odgovoris prijatelju ?
Ako mozes da mi odgovoris prijatelju ?
Evo iskreno. Vjerovatno nije. Čak 90% sam siguran. Sad isto tako, bez prica o tome ko je prvi počeo, i provokacije, da li je Široki Brijeg, ili da li su navijači Škripari pozvali na hapšenje odgovornih i osudili ubistvo momka?kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja bih upitao, ali molit cu bez nervoze. Da li je ijednom navijacu Sarajeva, koji je ucestvovao u huliganskim ispadima u Sirokom ili u rusenje Koseva, zabranjen dolazak na stadione. Dakle, molim bez paljenja i prica o tome ko je prvi poceo. Samo pitam ,pa ako ko zna odgovor, bio bih zahvalan.
4.10.2009.
kralj_je_mrtav je napisao/la:Ma tema je trenutni lider Premijer lige, uopste me ne zanimaju ovi iz Sirokog. Postavio sam pitanje u kontekstu ovog sto je profesorica govorila. Zasto? Zato sto mislim da se tada djelovalo, odnosno da su oni navijaci koji su zbog svog huliganskog ponasanja zasluzili kaznu, kaznjeni, Sarajevo ne bi dobilo kaznu od 40.000 eura od UEFA-e. Uglavnom pizdarije prave isti ljudi, ne samo navijaci Sarajevo, nego i bilo kojeg drugog kluba. I vidi sad dalje, ocekuje se kazna iz Podgorice i to po rijecima Selimovica, mozda i jaca od ove. Kazne za pojedince su nesto sto bi rijesilo mnogo problema, oderes ga po djepu, zabranis mu tri godine dolazak na tekme i prica zavrsena.koalem je napisao/la:Evo iskreno. Vjerovatno nije. Čak 90% sam siguran. Sad isto tako, bez prica o tome ko je prvi počeo, i provokacije, da li je Široki Brijeg, ili da li su navijači Škripari pozvali na hapšenje odgovornih i osudili ubistvo momka?kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja bih upitao, ali molit cu bez nervoze. Da li je ijednom navijacu Sarajeva, koji je ucestvovao u huliganskim ispadima u Sirokom ili u rusenje Koseva, zabranjen dolazak na stadione. Dakle, molim bez paljenja i prica o tome ko je prvi poceo. Samo pitam ,pa ako ko zna odgovor, bio bih zahvalan.
Izvini. Bolestan sam pa ne mogu baš bistro da razmišljam. Nego kontam da se neki našo žalit... Nebitno, zanemari moj post.
4.10.2009.
Petarde - STOP
Baklje - STOP
stajanje na stepenicama - STOP
Zastave, Šalove, Grla i Dlanove necemo zaliti kad Sarajvo igras ti!!!!!!
Baklje - STOP
stajanje na stepenicama - STOP
Zastave, Šalove, Grla i Dlanove necemo zaliti kad Sarajvo igras ti!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.