ne risestaragarda je napisao/la: Pa to je zato sto je lijepa njihova BIH vazda bila od Ilidže do Baščaršije
Nemoj da mjerimo čija je BiH odakle dokle
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
ne risestaragarda je napisao/la: Pa to je zato sto je lijepa njihova BIH vazda bila od Ilidže do Baščaršije
Pa ko s e r e bolan....pa silovala vas je Sloboda prošle sezone i zasluženo se dokopala Evrope a vi mjesecima ne prestajete da pljujete po svim NAŠIM predstavnicima u Evropi.... mjesecima s j e b a j e t e teme sa nekim sarajevskim humorom i to svaku temu a nigdje vas nema.... A onda kukate na državne koeficijente,što vas niko ne j e b e ni u širokom ni u Banjaluci ni u Trebinju ni u mostaru... Bahato se ponašate bolan....Kad vam neko odgovori ispljujete ga max....cijela liga je **** teška a vi do sudnjeg dana pjevajte MI SMO DIVOVI i oni GRBAVICUBitiSrcemVezan je napisao/la:ne risestaragarda je napisao/la: Pa to je zato sto je lijepa njihova BIH vazda bila od Ilidže do Baščaršije
Nisam ni sumnjao...znate sve i uvijek ste u pravu...kao i običnoBitiSrcemVezan je napisao/la:to što vas je par likova podyebavalo nema nikakve veze sa tim odakle i dokle je "naša" bih
Vjerujem da bi dan eventualnog gašenja Slobode bio Dan žalosti u cijelom svijetu. Ovako, svi pomno prate i raduju se utakmicama ovog kluba koji je prije dvije godine bio pred gašenjem. Pune mi oči suza radosnica.tuzlak1987 je napisao/la:Samo teski smradovi (bakirove sarajlije) ce reci nesto protiv kluba koji je bio prije dvije godine pred gasenjem.
staragarda objasniostaragarda je napisao/la:Pa ko s e r e bolan....pa silovala vas je Sloboda prošle sezone i zasluženo se dokopala Evrope a vi mjesecima ne prestajete da pljujete po svim NAŠIM predstavnicima u Evropi.... mjesecima s j e b a j e t e teme sa nekim sarajevskim humorom i to svaku temu a nigdje vas nema.... A onda kukate na državne koeficijente,što vas niko ne j e b e ni u širokom ni u Banjaluci ni u Trebinju ni u mostaru... Bahato se ponašate bolan....Kad vam neko odgovori ispljujete ga max....cijela liga je **** teška a vi do sudnjeg dana pjevajte MI SMO DIVOVI i oni GRBAVICUBitiSrcemVezan je napisao/la:ne risestaragarda je napisao/la: Pa to je zato sto je lijepa njihova BIH vazda bila od Ilidže do Baščaršije

Jos dvojica i kljucaj temuarelinho je napisao/la:Ostalo je još malo vremena za prijave.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=11433
![]()
Stari, ovdje od 100 stranica bar pola su napisale sarajlije koje btw nemaju Nikakve veze sa temom..... osim pljuvanja i omalovažavanja ne možeš naletit na 10 smislenih postova a ti te frustracije nazovi kako hoćešOsttribine je napisao/la:Ko o cemu tuzlaci o tome kako su nas silovali na Kosevu (nakon 34 godine) i na Tusnju, i kako su odigrali Evropu (jubilarni drugi put), a mi nismo ove sezone.
Pa dokle vise da se prepucajemo, bili ste bolji u ovoj prosloj sezoni od nas i zasluzeno uzeli mjesto koje vodi u Evropu, ali to ne mijenja cinjenicu da se ne mozete porediti sa sarajevskim klubovima, po trofejima, euro nastupima itd. itd.
Moje misljenje o vasim tekmama protiv Beitara je da ste bili ravnopravan protivnik i da ste vrlo lako mogli i proci ali eto presudi taj penal koji je iskreno diskutabilan, ali isto tako ni Beitaru u Zenici nije priznat cist gol.
Kako mislis nemamo nikakve veze sa temom, tema je Premier liga - opcenitostaragarda je napisao/la:Stari, ovdje od 100 stranica bar pola su napisale sarajlije koje btw nemaju Nikakve veze sa temom..... osim pljuvanja i omalovažavanja ne možeš naletit na 10 smislenih postova a ti te frustracije nazovi kako hoćešOsttribine je napisao/la:Ko o cemu tuzlaci o tome kako su nas silovali na Kosevu (nakon 34 godine) i na Tusnju, i kako su odigrali Evropu (jubilarni drugi put), a mi nismo ove sezone.
Pa dokle vise da se prepucajemo, bili ste bolji u ovoj prosloj sezoni od nas i zasluzeno uzeli mjesto koje vodi u Evropu, ali to ne mijenja cinjenicu da se ne mozete porediti sa sarajevskim klubovima, po trofejima, euro nastupima itd. itd.
Moje misljenje o vasim tekmama protiv Beitara je da ste bili ravnopravan protivnik i da ste vrlo lako mogli i proci ali eto presudi taj penal koji je iskreno diskutabilan, ali isto tako ni Beitaru u Zenici nije priznat cist gol.
Ma mislio sam na temu naših klubova u Evropi.... Uglavnom kontas na sta mislim....a možeš i tamo otići pa se sam uvjeriOsttribine je napisao/la:Kako mislis nemamo nikakve veze sa temom, tema je Premier liga - opcenitostaragarda je napisao/la:Stari, ovdje od 100 stranica bar pola su napisale sarajlije koje btw nemaju Nikakve veze sa temom..... osim pljuvanja i omalovažavanja ne možeš naletit na 10 smislenih postova a ti te frustracije nazovi kako hoćešOsttribine je napisao/la:Ko o cemu tuzlaci o tome kako su nas silovali na Kosevu (nakon 34 godine) i na Tusnju, i kako su odigrali Evropu (jubilarni drugi put), a mi nismo ove sezone.
Kako mislis nemamo nikakve veze sa temom, tema je Premier liga - opcenitoOsttribine je napisao/la:Stari, ovdje od 100 stranica bar pola su napisale sarajlije koje btw nemaju Nikakve veze sa temom..... osim pljuvanja i omalovažavanja ne možeš naletit na 10 smislenih postova a ti te frustracije nazovi kako hoćeš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.