Ja podržavam sve što dolazi iz Tuzle i što se zove Sloboda i što je crveno-crne boje. Idem i na košarku i na rukomet (doduše rjeđe) a i na fudbal.harry_90 je napisao/la:Samo da Azmir ostane i da se promjeni statut,da ga posluzi zdravlje i da nam dugo bude predsjednik kluba..jedan jedini AZMIR HUSIC !
Imam i ja jedno pitanje za ove sto podrzavaju projekat OKK Sloboda Tuzla : Zasto taj Bevbic nije se uhvatio u kostac sa dugovanjima KK Sloboda,pa ispao laf i smanjio dug,kao Husic sa FK Slobodom ? Molim odgovor ako ga imate naravno !
![]()
AZMIR HUSIC
Predpostavljam da se nije uhvatio u koštac zato što pod broj jedan nema milione kao Azmir, da ne idemo dalje.
Ja ne podržavam tog Berbića, ne podržavam niti jednog od ovih političara i onih uz njih u državi jer ih je 98% korupirano,lopovi,kradljivci,tu su zbog sebe a ne zbog onog čega su izabrani. Ne vežem se za ličnost uopšte nego to gledam kao poziciju dok neko radi transparentno i ne šteti klubu nego pokušava ići naprijed neka ga tu.
OKK ne može napraviti rezultat odmah zato što se ekipa pružila koliko je duga a ne koliki je krevet
Dugovanja KK su ogromna, ekipa je zadnjih godina bila bez sponzora (igrali su na kredit) ekipa se davno prestala zvati Sloboda Dita a vrti se dosta manja lova.
Niko odnosno rijetko ko je iskazao želju za spašavanjem tog kluba, za FK su navijači puno više dali glas nego za KK. KS BIH je 100 puta neorganizovaniji nego fudbalski a znamo kakav je isti.
Ovo što se uradilo sa KK je vrlo popularno danas jer je košarka u europi pala *u*cu za uši, propao je (tj. bankrotirao ogroman broj velikih klubova), za mene je ovo ista ona Sloboda i u Mejdanu su isti oni ljudi od prije.
Ukoliko se pojavi neki entuzijasta s milionima i pljune 5 milki i odmrzne stari klub, taj klub će se udružiti s ovim 100% i bit će samo i uvijek jedan košarkaški klub Sloboda iz Tuzle
Niko ne misli ništa loše kada kaže da bi neke stvari FK trebao prepisati od KK, promociju i marketing svakako da ito tako statut od FK Sarajeva, rad kluba od FK Maribora... ako nešto negdje valja i donijet će pobojšanje ne izmišljaj toplu vodu.
Ljudi dragi vratio nam se sport u grad (imamo prvoligaše u svim sportovima) a Vi sad se opet nešto djelite i svađate i sl. shvatam ja da su i kod pojedinih navijača lični interesi na prvom mijestu ali se isto tako nadam da ćemo mi obični navijači koji smo tu radi razonode i svog kluba nadvladati prethodne.