Aba liga Zadar-Zvezda 2 1,55
Nadam se da je Zvezda ozbiljna ekipa i da ce losu igru protiv Splita tesko ponoviti,iako je Zadar igrao sjajno protv Partizana,mislim da oni realno ne mogu ponoviti dvije iste utak na vrhunskom nivou,pod kosem Kastropil i Brkić,realno mnogo losiji od Zvezdinih,za Zadar ce debitirati novi Amer(playmaker) ali mislim da kakav god da je,moze im malo pomoci,nesto vise nikako........Rakočević,Simonović,Savovic,Nelson i Almond su vrlo dobri igraci i danas tipujem na njih.....
Umana Venezia 71.5 više[/color]
Venezia igra sa Cantuom u gostima koji je izborio Euroligu prosli tjedan,gledao sam sva tri njihova meca i realno obranu ne igraju nikako,u te tri uakmice su primili 80,77 i 66 poena......
Venezia ove godine zadrzala kostur,ostali Alvin Young,Kee Kee Clark,Timoty Bowers i Szewczyk,doveli su Williamsa iz BC Astane,Zoroskog iz Montegranara,Marconata iz Cantua i Diawaru iz Varesea,dakle jaci su nego lani,buduci da je talijanska liga dosta slabije ove godine,Venezia moze s ovim rosterom racunat na plasman medju 6 najboljih ekipa,kvota na vise od 149.5 poena je vec pala na 1,70(premier) dok je u supersportu granica skocila na 152,5...analogno tome,mislim da Venezia moze preko 71,5 vrlo izgledno......