AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
gambler1899
- Kontakt:
Re: AC Milan
bravo ajmo jos jedan dok su u stanju soka inace cemo ga primiti ako se trznu ovi
Opet na prvu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne vjerujem da nam ova igra i dalje prolazi
Koliko mi ove godine gubimo sto Jack ne igra na svojoj poziciji,koliko je korisniji od Nianga
I jesmo mi domacini juventusu ako prodjemo?
-
gambler1899
- Kontakt:
Donaruma 
Gostujemo 25.januara ako prođemoronaldo99 je napisao/la:Koliko mi ove godine gubimo sto Jack ne igra na svojoj poziciji,koliko je korisniji od Nianga
To je već za dvije hefte...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sad i ovaj komen rece da je juve domacin,nista idemo torino sad u nedjelju pa opet ubrzo po puni plijen,navikli smo ove god da dobijamo svu nejac iz torinaRaonffa je napisao/la:Gostujemo 25.januara ako prođemoronaldo99 je napisao/la:Koliko mi ove godine gubimo sto Jack ne igra na svojoj poziciji,koliko je korisniji od Nianga
To je već za dvije hefte...
- muha milanez
- Kontakt:
Da ih je kako u ligi klepit 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
E to bi bila prava stvar, uzeti ih u ponedjeljak... 
Lapakloc
Strašno me nervira što nema bolju realizaciju, tačno bi bio novi Pippo
Strašno me nervira što nema bolju realizaciju, tačno bi bio novi Pippo
-
gambler1899
- Kontakt:
da vidim jesmo li baksuzi
znaci opet s Juventusom igramo...aj bit ce zanimljivo
znaci opet s Juventusom igramo...aj bit ce zanimljivo
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo momci, Locatelli 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Kako se vidi razlika kad su u igri Locatelli i Pašalić, dribling Locatellija
Drugo poluvrijeme smo odigrali baš na pravom nivou nije Torino imalo baš mnogo šansi i moram pohvaliti Palletu i pogootovo Gomeza koji je fantastično odigrao i bit će vrlo zanimljivo tko će nam biti taj treći štoper. Sve u svemu dobro odrađena utakmica i osovina Bonaventura-Suso opet je proradila, ali Lapadula
samo zamišljam kad bi ovo Bacca ofulao kakve bi reakcije bile.
Sve u svemu zaslužena pobjeda i nadam se pobjedi i u ponedjeljak kad ćemo biti u najjačem sastavu.
Calabrija definitivno ima najbolji centaršut od svih naših bekova.
Drugo poluvrijeme smo odigrali baš na pravom nivou nije Torino imalo baš mnogo šansi i moram pohvaliti Palletu i pogootovo Gomeza koji je fantastično odigrao i bit će vrlo zanimljivo tko će nam biti taj treći štoper. Sve u svemu dobro odrađena utakmica i osovina Bonaventura-Suso opet je proradila, ali Lapadula
Sve u svemu zaslužena pobjeda i nadam se pobjedi i u ponedjeljak kad ćemo biti u najjačem sastavu.
Calabrija definitivno ima najbolji centaršut od svih naših bekova.
Svaka čast momcima, nisu pali psihički i to je važno.
Calabria doktor za Šilja i Žuću.
Calabria doktor za Šilja i Žuću.
Forza Milan!
Kako je Locateli vec skupio znacajno iskustvo, koliko je to vec bitno za njega, kako decko igra mirno, u par poteza pokazao da je klasa
Def imamo mladu perspektivnu ekipu kojoj samo treba jedan iskusan vezni koji zna sa loptom
I klepiti torino i juventusa, sve sto je iz torina treba klepiti
Def imamo mladu perspektivnu ekipu kojoj samo treba jedan iskusan vezni koji zna sa loptom
I klepiti torino i juventusa, sve sto je iz torina treba klepiti
ove sezone smo se pretplatili na torinske ekipe 
i opet u desetak dana ćemo igrati protiv torina i juventusa, znači ako se i po treći put dobije onda evo ne znam...
ne znam šta očekivati, možda eventualno bod, ali za nešto više od toga, pa stvarno nema smisla više. 
treba napomenuti da je mali gomez bio odličan
izrastao momak u dobru i pouzdanu back up opciju a tek prije pola godine došao u milan sa skroz drugog kontinenta, a svih ovih 9 nastupa je praktički bez greški odradio.
na kraju ovo ispade rutinska pobjeda, ubili boga u njima drugo poluvrijeme, ali me nervira što se nikako ne mogu spojiti dva dobra poluvremena i s mirom privesti utakmicu kraju, uvijek mora biti patnja prvih 45 minuta pa se onda poslije izvlači.
šta radi montela
romanjoli dželešanuhu slavi rođendan, zaboravio sam čestitati, najbolji mladi stoper na dunjaluku
i opet u desetak dana ćemo igrati protiv torina i juventusa, znači ako se i po treći put dobije onda evo ne znam...
treba napomenuti da je mali gomez bio odličan
na kraju ovo ispade rutinska pobjeda, ubili boga u njima drugo poluvrijeme, ali me nervira što se nikako ne mogu spojiti dva dobra poluvremena i s mirom privesti utakmicu kraju, uvijek mora biti patnja prvih 45 minuta pa se onda poslije izvlači.
šta radi montela
romanjoli dželešanuhu slavi rođendan, zaboravio sam čestitati, najbolji mladi stoper na dunjaluku
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Svaka cast momcima na borbenosti, bas izvlacimo maksimum iz ove ekipe.
Bonaventura samo malo brze da se oslobadja lopte bio bi stroj.
Bonaventura samo malo brze da se oslobadja lopte bio bi stroj.
Bacca je igrac od 30mil eura sa ogromnim igrackim iskustvom, nemoguce je porediti njihove poteze. Lapadula se bori kao rijetko koji napadac, to mi se svidja kod njega najvise, a uz jakog ofanzivnog veznog bi i on bio rahatniji na svojoj poziciji sigurno. Ali ovo veceras je MORAO pogoditi, nema opravdanja za onako glup sut kad si vec prosao golmana, Bacca bi ono sigurno pogodio.samo zamišljam kad bi ovo Bacca ofulao kakve bi reakcije bile
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Rope ako nisi vjernik tvoj izbor, ali nemoj svojim postovima vrijedjati nas vjernike i Uzvišenog. Nemas nikakvog razloga za to.
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Nismo izgubili od Torina dugih 16 godina u svim takmičenjima, zadnji poraz davne 2001 u gostima. Istina, nismo ih puno puta dobili u gostima za to vrijeme (svega tri ili četiri puta, zadnji put 2012 ili 2011 nisam najsigurniji) al' svejedno fina statistika protiv sasvim solidnog kluba. Sumnjam da neko ima sličnu statistiku sa njima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.