Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Cim Isco igra mora da valja,bice veselo vcrs.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Consigliere
- Kontakt:
Prep'o se pickaLenBias je napisao/la:bitno je da je carlo genijalac eksperimentisao protiv barcelone, gluperda italijanska
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nije tačno.Monolog je napisao/la:Obojica su oslobođena defanzivnih zadataka. Pogledaj kod Mourinha - Benzema + Di Maria su trčali i pokrivali prostor za Ronalda, dok su to kod Barcelone radili Cesc i Alexis (za Messija, naravno). Č
Mada se slažem sa mišljenjem da je Messi bolji općenito, ali ne i u zadnjih godinu dana.

Mesija i Ibrahimovica....sombrero je napisao/la:Uglavnom možemo biti sretni što gledamo 2 majstora u isto vrijeme, jer je nekako danas manje velikih (ili bolje rečeno jedinstvenih igrača) nego ranije.
Lično Ronalda ne volim ne zato što navijam za Barcelonu, nego zbog njegove arogancije, ali je igračina. Nisam ga nešto mogao ni u Manchesteru.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RickBlaine
- Kontakt:
Danas sam krenuo da ti odgovorim, al' dodjose ovi iz Telemacha pa nisam stigao zavrsit.adriano_leite je napisao/la: U koju onda grupu spadas ti?
Ti ili ne znas citati ili imas jacih tegoba sa koncentracijom. Nemoj pokazivat toliku zaostalost kao Blatter i ekstremirati stvari.
Prema tvojoj interpretaciji ovoga, nije tesko dobiti dojam da ti uopce nisi uopce pogledao video u kojem Blatter blati Ronalda. Blatter cak nije ni rekao da je Midzet bolji od Ronalda (rekao je: ne mogu reci ko je bolji), nego je svojim prljavim jezikom obezvrijedio njega, njegov rad i sve ostalo sto se veze uz njega. Zamisli koliko jadno zvuci cuti od celnika krovne nogometne organizacije recenicu "ovaj vise vremena trosi kod frizera...". Znaci celnik jedne tako ozbiljne institucije ni manje ni vise na Oxfordskom univerzitetu izjavi jednu takvu notornu idiotariju. Radi se o tome da jedna takva izjava ne smije proizici iz usta celnika FIFA-e, a ona je sve samo ne nepristrana.
Ronaldo je el mejor del mundo i veceras ide po novih par golova, 2,3,4,5.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
lov na suareza je poceo, benzema + 20 miliona funti 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- KapioFootball
- Kontakt:
Arbeloa17 je napisao/la:
Kakav je ovo fail...
Ja sam igro oba daju go na tu utakmicu, al obori me Malaga mutava za 146 maraka...
Klocovi 5 komada primise
HALA MADRID!!!
[youtube][/youtube]
Kakva je gromada od covjeka,Ronaldo ziv ti bio 100 godina.
Ko nije gledao nek pogleda.
Kakva je gromada od covjeka,Ronaldo ziv ti bio 100 godina.
Ko nije gledao nek pogleda.
Slabo mu kenula medijska kampanja pored zivahnog Blatera. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Idi pustaj 3d zmajeve.bparena je napisao/la:Slabo mu kenula medijska kampanja pored zivahnog Blatera.
Dzoni je napisao/la:Idi pustaj 3d zmajeve.bparena je napisao/la:Slabo mu kenula medijska kampanja pored zivahnog Blatera.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
El once del Real Madrid ante el Sevilla lo forman: Diego López; Arbeloa, Ramos, Varane, Marcelo; Illarramendi, Khedira, Isco, Bale, Cristiano y Benzema. Se caen cuatro que jugaron el Clásico.
sto Khedira svaku mora zapocet?
nema mi smisla stavljati Khediru i Illaru zajedno protiv slabijih protivnika
bas bi volio vidit kako ce funkcionirati veza Isco-Illara-Modric
Svaka čast za Telemach,zbogom streamovi, SK welcome.RickBlaine je napisao/la: Danas sam krenuo da ti odgovorim, al' dodjose ovi iz Telemacha pa nisam stigao zavrsit.
Ti ili ne znas citati ili imas jacih tegoba sa koncentracijom. Nemoj pokazivat toliku zaostalost kao Blatter i ekstremirati stvari.
Prema tvojoj interpretaciji ovoga, nije tesko dobiti dojam da ti uopce nisi uopce pogledao video u kojem Blatter blati Ronalda. Blatter cak nije ni rekao da je Midzet bolji od Ronalda (rekao je: ne mogu reci ko je bolji), nego je svojim prljavim jezikom obezvrijedio njega, njegov rad i sve ostalo sto se veze uz njega. Zamisli koliko jadno zvuci cuti od celnika krovne nogometne organizacije recenicu "ovaj vise vremena trosi kod frizera...". Znaci celnik jedne tako ozbiljne institucije ni manje ni vise na Oxfordskom univerzitetu izjavi jednu takvu notornu idiotariju. Radi se o tome da jedna takva izjava ne smije proizici iz usta celnika FIFA-e, a ona je sve samo ne nepristrana.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
A vidi ga je postao ozbiljanRickBlaine je napisao/la:Danas sam krenuo da ti odgovorim, al' dodjose ovi iz Telemacha pa nisam stigao zavrsit.adriano_leite je napisao/la: U koju onda grupu spadas ti?
Ja mislim da bi svaka majka za sina pozeljela Piquea
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Prvo Nadala pa onda..Lillard je napisao/la:
Ja mislim da bi svaka majka za sina pozeljela Piquea.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zato što ima fizičku spremu i pluća da igra svaku utakmicu. Mora i Modrić malo odmoriti, jer se redaju utakmice svaka tri dana.andro234 je napisao/la:sto Khedira svaku mora zapocet?
E moj Isco, kakva kontrola i prodor, i onda tako loša završnica... Ovo je trbealo biti 1:0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.