edit:Nadal 5 set lopti

EDIT2:Nadal 6.set loptu iskoristava,jedva...

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kad imas 6 set lopti i ne iskoristis 5 radi svojih slabih udaraca i servisa ti to nazivas srecom?Bianconeri1988 je napisao/la:Koliko ovaj Nadal ima sreće ni u hali nije gladan.
Ma ja, Roger se ne moze nadigrat' igrom,nego samo srecom...Bianconeri1988 je napisao/la:Mislio sam na gameove prije tie breaka.
Nadal ga voza tamo-'vamo---Edin TM87 je napisao/la:Kakva je smlata ovaj Federer, toliko iskusan covjek, toliko meceva iza sebe, usere se kad vidi da Nadal ubacuje u brzinu vise.
Evo napokon u ovom gejmu malo igre,na koju smo navikli kad igraju ova dvojica...Valencia je napisao/la:Bezze mec. Razocaran sam
.
Federer katastrofalno riternira, gotovo amaterski,.. Bekend katastrofalan.
Nadal nista posebno,.. Jedino sam na par poena iz defanzive rekao 'ufff',.. Nije ovo njegov dan, koristi prije svega uzasnu igru Federera.
Nije mi jasno zbog cega Federer ne igra agresivnije bekendom,.. Probaj brate, mozda tako dodjes do nekog poena i poremetis igru Nadala. Traljavim vracanjem nista ne moze napraviti.
Eto koliko je zanimljivo, pisem po forumu i citam fudbalske vijesti,..
Prva bekend paralela u sedmom gejmu cetvrtog setaArsenalisation je napisao/la:Evo napokon u ovom gejmu malo igre,na koju smo navikli kad igraju ova dvojica...
vidjecemo ga protiv DjompareArsenalisation je napisao/la:Nadal ga voza tamo-'vamo---Edin TM87 je napisao/la:Kakva je smlata ovaj Federer, toliko iskusan covjek, toliko meceva iza sebe, usere se kad vidi da Nadal ubacuje u brzinu vise.
brw.da Fedex nema vise nego solidan servis,on protiv Nadala bi bio sretan sa 2-3 game-a u ova zadnja 2 seta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.