Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Sta te libo tuki sutra budi predsjednik ako ti se moze. 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Jack777Pott
- Kontakt:
Najvise volim nasmijat ovim sto navijaju za 10 klubova
. Dva i donekle shvacam, al on cetiri nabroja, to i jest smijesno, jos sad ovaj sto pise da je odjednom za Barcu
.
I lijepo mi je gledat ove svadje, pogotovo kad naletim na Zrinjski - Velez, oni su najzesci, Real - Barca obicno budu napacena djeca, al vi United - City za sad niste losi, samo da vas ima jos vise da se zakuha

I lijepo mi je gledat ove svadje, pogotovo kad naletim na Zrinjski - Velez, oni su najzesci, Real - Barca obicno budu napacena djeca, al vi United - City za sad niste losi, samo da vas ima jos vise da se zakuha

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
sve shvatam ali ne mogu da je momak navijao za real pa presao na barcelonu

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Cautinho
- Kontakt:
Jesam napisao da navijam samo za 2 kluba.City i Barca.Juve mi je samo najdrazi talijanski klub.I to je to.Ostalo ne pratim i ne zanima me.Jack777Pott je napisao/la:Najvise volim nasmijat ovim sto navijaju za 10 klubova. Dva i donekle shvacam, al on cetiri nabroja, to i jest smijesno, jos sad ovaj sto pise da je odjednom za Barcu
.
@LenBias Sto se tice Reala,nikad nisam ni navijao za njih,samo ih podrzavam zbog svog najdrazeg igraca Ronalda.Tada nisam razlikovao pojmove "navijanje" i "podrzavanje".
Ako ti se da citati,ovo je moja kolumna : http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=7134" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Cautinho, dana/u 19 feb 2013, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Keep walking.
Konta lik kad je Figo mogo iz Barce prec u Real, sto on nebi mogo navijat za Real pa prec na BarcelonuLenBias je napisao/la:sve shvatam ali ne mogu da je momak navijao za real pa presao na barcelonu![]()

Hajde bitno je da je njemu lijepo

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Mole se navijaci Uniteda da budu njezni prema njemu, ipak se ocekuje njegov transfer na ljeto sa teme Cityija na Unitedovu, plavu boju ce zamjeniti crvenom.
Navijao je za Madrid kada je osvojio titulu, sada je Barcelona na dobrom putu da uzme titulu i navija za Barcelonu. Prosle sezone je navijao za City jer je uzeo titulu a od naredne sezone najvjerovatnije za United.
Navijao je za Madrid kada je osvojio titulu, sada je Barcelona na dobrom putu da uzme titulu i navija za Barcelonu. Prosle sezone je navijao za City jer je uzeo titulu a od naredne sezone najvjerovatnije za United.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Jack777Pott
- Kontakt:

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Cautinho
- Kontakt:
Mlad sam.16 mi je godina.Post je pisan prije godinu dana.Svasta se u mojoj glavi promjenilo otada.Jack777Pott je napisao/la:. I dalje mi je smijesno. Meni su Totti i Suarez najdrazi igraci, a ni Romu, kao ni Liverpool ne podrzavam ni trunku. I cek sad, podrzavao si i United dok je Ronaldi bio u Unitedu? Sta je s Bayernom? Dinamom? Imao si u onom postu Real i City, a sad tu jos dodajes Juve i Barcu
. Pa ti bas znas pogodit na kojoj temi da pises postove
Keep walking.
Ja od 7 godine navijam za Liverpool,nema tu puno premisljanja.
Il volis jedan klub il ne volis
Il volis jedan klub il ne volis
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nisi ti dobar jarane, ja ovakve prelaze ne vidjam ni u brazilskoj ligi kad se kladimCautinho je napisao/la: Jesam napisao da navijam samo za 2 kluba.City i Barca.Juve mi je samo najdrazi talijanski klub.I to je to.Ostalo ne pratim i ne zanima me.
@LenBias Sto se tice Reala,nikad nisam ni navijao za njih,samo ih podrzavam zbog svog najdrazeg igraca Ronalda.Tada nisam razlikovao pojmove "navijanje" i "podrzavanje".
Ako ti se da citati,ovo je moja kolumna : http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=7134" onclick="window.open(this.href);return false;

City,Barca,Juve,Real, Cristiano
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Daj ba popustite momka.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- Jack777Pott
- Kontakt:
Aj dobro, necemo vise 

- Cautinho
- Kontakt:
Ma dobro,nema veze ne zanima me,vi ste svoje rekli.Ja sam gloryhunter i tacka.Evo i u potpis.
Keep walking.
Sta se desava nisam u toku...? 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
- Kontakt:
eto naškodio si nam jer si to stavio u potpis 

gojzerica je napisao/la:eto naškodio si nam jer si to stavio u potpis

- Cautinho
- Kontakt:
Kad sam vec dobio takvu etiketu,neka stoji,da znaju ljudi.gojzerica je napisao/la:eto naškodio si nam jer si to stavio u potpis
Keep walking.
Lave malo sale nije na odmet..

Poklone mu slicice kluba i on pocne navijati za njih 

ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.