Neutral je napisao/la:Prejako komentiranje košarke na ****. U svakom sportu su jako kvalitetno i stručno popunjeni.
to je bivsi dsf?
Neutral je napisao/la:Prejako komentiranje košarke na ****. U svakom sportu su jako kvalitetno i stručno popunjeni.
Da, da, pauza je sada. Uskoro počinje 4\4filip13 je napisao/la:Neutral je napisao/la:Prejako komentiranje košarke na ****. U svakom sportu su jako kvalitetno i stručno popunjeni.
to je bivsi dsf?
Neutral je napisao/la:Da, da, pauza je sada. Uskoro počinje 4\4filip13 je napisao/la:Neutral je napisao/la:Prejako komentiranje košarke na ****. U svakom sportu su jako kvalitetno i stručno popunjeni.
to je bivsi dsf?
O yebem ti led zar i ovo postoji?!?!? Suze mi krenule na oči i stomak me zaboli od ove budale!RA. je napisao/la:[youtube][/youtube]soxx je napisao/la:Kaze mi stari slusao na radiu "hrvatskog marjana"? Imal kakav klip da to poslusam? Sad nzm jel zezancija il stvarno neki komentator glumi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3:02 plac
Alucard je napisao/la:O yebem ti led zar i ovo postoji?!?!? Suze mi krenule na oči i stomak me zaboli od ove budale!RA. je napisao/la:[youtube][/youtube]soxx je napisao/la:Kaze mi stari slusao na radiu "hrvatskog marjana"? Imal kakav klip da to poslusam? Sad nzm jel zezancija il stvarno neki komentator glumi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3:02 plac![]()
Ovo je definitivno najgori i najsmješniji prenos neke fudbalske utakmice na prostorima ex Jugoslavije! Najvjerovatnije i Balkana! A yebem ti led ko sve danas može uzeti u ruke mikrofon!
![]()
najsmijesni jest... ali da je najgori... hmm pa nije ni pogrijeso nigdje komentator, ma da, i ako je ovo "ozbiljno" komentarisanje (znaci nikakva parodija ili slicno), mislim da je ovo ipak savim namjerno ovako odradio ili uvjek radi. Cilj mu je skreniti paznju na njega ocito, odnosno da narod gleda utakmicu (ako je bio live prenos) i u to me je sigurno uspio. A i ko ce gledati utakmicu 3. ili 4. lige hrvatske (osim samih mjestana) a da nije nesto specijalno na njoj, kao npr. ovo komentarisanje.Alucard je napisao/la:O yebem ti led zar i ovo postoji?!?!? Suze mi krenule na oči i stomak me zaboli od ove budale!RA. je napisao/la:[youtube][/youtube]soxx je napisao/la:Kaze mi stari slusao na radiu "hrvatskog marjana"? Imal kakav klip da to poslusam? Sad nzm jel zezancija il stvarno neki komentator glumi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3:02 plac![]()
Ovo je definitivno najgori i najsmješniji prenos neke fudbalske utakmice na prostorima ex Jugoslavije! Najvjerovatnije i Balkana! A yebem ti led ko sve danas može uzeti u ruke mikrofon!
![]()
Otresao ga kao Head and Shoulders poslije visestruke upotrebeGusar1995 je napisao/la:najjače mi je kad' kaže dragi gledatelji zovite hitnu![]()
![]()
Sto prije izlijeci tu bolest.Yeezus je napisao/la:Marjan Mijajlovic je nesto najgore sto se desilo BiH kao drzavi.
Spaho kralj!
Potpis na sve.Monolog je napisao/la:Iskreno se nadam da Baho neće prenositi mečeve iz Brazila. Ukoliko bude, bojkotovat ću prvenstvo (na našim kanalima, naravno).![]()
Jbt, nešto priča o novinarima i atmosferi, a haman zaboravlja da je u 100 navrata upravo on bio glavni pokretač svih mogućih i nemogućih gluposti vezanih za našu reprezentaciju. A, svakako smo imali priliku "slušati ga" dok je prenosio mečeve na Hayatu (Mreži Plus) i ko tad nije primijetio da Baho ne može meda - onda šta ću mu ja.
Šuko je za njeg dr. sc.![]()
No, daleko je Brazil, a daleko je i digitalizacija BHT-a.Još dalje od Brazila.
Sve mi se čini da ćemo imati najgori (gle čuda) mogući prijenos od svih država koje će prenositi SP.
nakon slovacke u zenici sere o problemima u ekipi, svadji medju igracima, lošoj taktici, a nakon pobjede 4 dana kasnije kao ova ekipa može ujediniti državu, ponos države i slicno. baho je jedan obicni ublehaš koji dan danas živi na racun stare slave. a da je nekad bio dobar komentator to stojiMonolog je napisao/la:Iskreno se nadam da Baho neće prenositi mečeve iz Brazila. Ukoliko bude, bojkotovat ću prvenstvo (na našim kanalima, naravno).![]()
Jbt, nešto priča o novinarima i atmosferi, a haman zaboravlja da je u 100 navrata upravo on bio glavni pokretač svih mogućih i nemogućih gluposti vezanih za našu reprezentaciju. A, svakako smo imali priliku "slušati ga" dok je prenosio mečeve na Hayatu (Mreži Plus) i ko tad nije primijetio da Baho ne može meda - onda šta ću mu ja.
Šuko je za njeg dr. sc.![]()
No, daleko je Brazil, a daleko je i digitalizacija BHT-a.Još dalje od Brazila.
Sve mi se čini da ćemo imati najgori (gle čuda) mogući prijenos od svih država koje će prenositi SP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.