NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Vidi se da inače pratiš sport :kafa:SEOOOOOOOO
.
Zadnja izmjena: sejonara, dana/u 10 dec 2014, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
- 7aprildomemoj
Niste vi zasluzili takvog igraca
jos ste vi mali
[/quote]
Dijete drago da pratiš ko što kažeš onda bi znao gdje je Mujka igro 4-5 sezona prije nego što je došo u Slobodu
Dijete drago da pratiš ko što kažeš onda bi znao gdje je Mujka igro 4-5 sezona prije nego što je došo u Slobodu
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Dijete drago da pratiš ko što kažeš onda bi znao gdje je Mujka igro 4-5 sezona prije nego što je došo u Slobodu7aprildomemoj je napisao/la:Niste vi zasluzili takvog igracajos ste vi mali
Zadnja izmjena: sejonara, dana/u 10 dec 2014, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
igrao kod vas u Bratstvu i dao 75 golova u 3 i pol godine,rekord prve lige postavio sa 24 gola.Kakav ste narod ne zahvalan,beli kazetw da i nije bio nesto.Kad je tu neko dobar je,kad ode,nije ni valjao. I volio bih da ne dodje,moze on bolje od Bratstva,imate vi ekipu i napadace posebno za gostujuce utakmice,mislim da vam je 0-9 gol.razlikasejonara je napisao/la:Dijete drago da pratiš ko što kažeš onda bi znao gdje je Mujka igro 4-5 sezona prije nego što je došo u Slobodu7aprildomemoj je napisao/la:Niste vi zasluzili takvog igracajos ste vi mali
Mujka jesi to ti
www.nkbratstvogracanica.com
Došli smo u poziciju s koje mozemo otici direktno u PL, kao sto i mozemo past u Drugu FBiH. Nudi se toliki broj trenera, igraca ovih onih, samo sad ako Daso htjedne da to sve bude cisto sportski bez muljanja ikakvih u PL smo vec, ali ako bude tu kao sto je prije bilo muljaze nema od nas nista nit ce kad bit, jer se opstinski vijecnici sve vise uzdizu sto Dasi ne godi radi planiranja budzeta opstinskog. Dosta vise novca bi islo u rukometni klub gdje po meni i treba da se vise ulaze jer ljudi s koliko novaca rade i koje ekipe u Gračanici sve padaju to je prosto nevjerovatno. Sta bi tek od rukometa u Gračanici bilo da se ima koliko-toliko raskosan budzet da se igra RUKOMET a ne prezivljavanje samo.
-
samobrastvoooOoOO
- Kontakt:
Prical se sta dole, hocel se prosirivat svlacionice. P.S novi sam
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
A prica se...Samo treba jos malo €€samobrastvoooOoOO je napisao/la:Prical se sta dole, hocel se prosirivat svlacionice. P.S novi sam
Za nesto vise info. cekamo Januar
Imena druze imena ?Diablo55 je napisao/la:Došli smo u poziciju s koje mozemo otici direktno u PL, kao sto i mozemo past u Drugu FBiH. Nudi se toliki broj trenera, igraca ovih onih, samo sad ako Daso htjedne da to sve bude cisto sportski bez muljanja ikakvih u PL smo vec, ali ako bude tu kao sto je prije bilo muljaze nema od nas nista nit ce kad bit, jer se opstinski vijecnici sve vise uzdizu sto Dasi ne godi radi planiranja budzeta opstinskog. Dosta vise novca bi islo u rukometni klub gdje po meni i treba da se vise ulaze jer ljudi s koliko novaca rade i koje ekipe u Gračanici sve padaju to je prosto nevjerovatno. Sta bi tek od rukometa u Gračanici bilo da se ima koliko-toliko raskosan budzet da se igra RUKOMET a ne prezivljavanje samo.
Mujka izbrisao svoje postove,izgleda (Lesi se vraća kući).Izofiran je i na temi Slobodesejonara je napisao/la:.
haha koja si ti naivcinaForlan je napisao/la:Mujka izbrisao svoje postove,izgleda (Lesi se vraća kući).Izofiran je i na temi Slobodesejonara je napisao/la:.
I sta bi na kraju jel odobrio nacelnik da se vrati Mujka ili nije ? Znam da je Mujka prosle godine lobiro preko dosta igraca (provjereni izvori) ali mu nije uspjelo.sejonara je napisao/la:haha koja si ti naivcinaForlan je napisao/la:Mujka izbrisao svoje postove,izgleda (Lesi se vraća kući).Izofiran je i na temi Slobodesejonara je napisao/la:.jest lijepo kad vidis kako ima zaostale djece
rodom sam iz istog mjesta kao i on i poznajem vecinu fudbalera sa tog krajaa,pa mi bude zao i krivo kad vidim kako znate samo popljuvat a nikad pohvalit nekog.A vec sam pisao ranije da bi volio da se ne vrati kod vas.A i zasto nih,najbolji je strijelac Slobode i prosle i ove sezone.Zasto bi se vratio u DRUGU LIGU,valjda nije budala.Pozz
Ma dobro drug kako ko jbg... Uvjek ima i dezurnih pljuvaca... Ja licno mislim daj e Mujka dobar igrac bio i tada a da je dobar i sad i da bi nam dobro dosao. Ali jbg sve ima svoje... Nije ni on postupio kako treba znao je da ce ic na polusezoni u Slobodu i onda hoce da se udara sa navijacima mislim nema smisla jesil profesionalac ili ne jbg. A to zasto bi se vratio u DRUGU LIGU. Zato sto bi sledece godine igrao u PREMIJER LIGI i zato sto bi mogao sebi srediti i kakav posao sto mu je i cilj garantsejonara je napisao/la:rodom sam iz istog mjesta kao i on i poznajem vecinu fudbalera sa tog krajaa,pa mi bude zao i krivo kad vidim kako znate samo popljuvat a nikad pohvalit nekog.A vec sam pisao ranije da bi volio da se ne vrati kod vas.A i zasto nih,najbolji je strijelac Slobode i prosle i ove sezone.Zasto bi se vratio u DRUGU LIGU,valjda nije budala.Pozz
Bio dobar.Jel bolje igrat PL a nisi dobio tri plate il drugu ligu a BRKO te gotivi ko Džajića?Problem je što će većina igrača Slobode dobit nogu čim Azmir dođe i gdje onda?Tako ste svi igračine da vas svi jedva čekajusejonara je napisao/la:rodom sam iz istog mjesta kao i on i poznajem vecinu fudbalera sa tog krajaa,pa mi bude zao i krivo kad vidim kako znate samo popljuvat a nikad pohvalit nekog.A vec sam pisao ranije da bi volio da se ne vrati kod vas.A i zasto nih,najbolji je strijelac Slobode i prosle i ove sezone.Zasto bi se vratio u DRUGU LIGU,valjda nije budala.Pozz
http://sportsport.ba/bh_fudbal/rizvanov ... com/147925" onclick="window.open(this.href);return false; Najbolji desni bočni u zadnjih 20 god.koji je bio u Bratstvu.
Rizva bi nam dobro dosao pogotov sto moze igrat oba beka i krila ali sumnjam da ce on daleko od Sarajeva...
Kako sam saznao Susa drugi put zaredom odbija biti sportista godine.. Brko se izgleda zbog toga na njega naljutio nece da progovori s njim ?
Ne bi me cudilo da susa dobije ispisnicu na polusezoni zbog stalnog odbijanja....
Kako sam saznao Susa drugi put zaredom odbija biti sportista godine.. Brko se izgleda zbog toga na njega naljutio nece da progovori s njim ?
Ne bi me cudilo da susa dobije ispisnicu na polusezoni zbog stalnog odbijanja....
svi znamo kakav je šuša,on to nevoli,a za ispisnicu može ga brko povuć za onu stvar,to se nikad neće desit oni su u odličnim odnosima,a šuša iza sebe ima dosta ljudi koji dolaze na utakmicu i mogu napravit skandal ako do toga dođe u što nevjerujem ni u snovimacesc4 je napisao/la:Rizva bi nam dobro dosao pogotov sto moze igrat oba beka i krila ali sumnjam da ce on daleko od Sarajeva...
Kako sam saznao Susa drugi put zaredom odbija biti sportista godine.. Brko se izgleda zbog toga na njega naljutio nece da progovori s njim ?![]()
Šuletovog oca Jaska je Ahmet Zejnilagić trebao vodit u Hajduk na probu i kad je došo po njega on sa Marocancima otišo u puževe7april je napisao/la:svi znamo kakav je šuša,on to nevoli,a za ispisnicu može ga brko povuć za onu stvar,to se nikad neće desit oni su u odličnim odnosima,a šuša iza sebe ima dosta ljudi koji dolaze na utakmicu i mogu napravit skandal ako do toga dođe u što nevjerujem ni u snovimacesc4 je napisao/la:Rizva bi nam dobro dosao pogotov sto moze igrat oba beka i krila ali sumnjam da ce on daleko od Sarajeva...
Kako sam saznao Susa drugi put zaredom odbija biti sportista godine.. Brko se izgleda zbog toga na njega naljutio nece da progovori s njim ?![]()
sve perfektno rečeno,samo da te malo ispravim došli su ljudi iz hajduka na kućni prag da jasko ide u hajduk,ali on već spakovo štapove i pravac jezero modrac malo ribarenjaForlan je napisao/la:Šuletovog oca Jaska je Ahmet Zejnilagić trebao vodit u Hajduk na probu i kad je došo po njega on sa Marocancima otišo u puževe7april je napisao/la:svi znamo kakav je šuša,on to nevoli,a za ispisnicu može ga brko povuć za onu stvar,to se nikad neće desit oni su u odličnim odnosima,a šuša iza sebe ima dosta ljudi koji dolaze na utakmicu i mogu napravit skandal ako do toga dođe u što nevjerujem ni u snovimacesc4 je napisao/la:Rizva bi nam dobro dosao pogotov sto moze igrat oba beka i krila ali sumnjam da ce on daleko od Sarajeva...
Ne bi me cudilo da susa dobije ispisnicu na polusezoni zbog stalnog odbijanja....A kad je trebo zaigrat za reprezentaciju republičke lige također nije mogao zbog obaveza na mahalskom turniru na kojem su Marocanci osvojili dva horoza
Živa istina,nije šala
Zato je i Duške takav,ne furaju njega nagrade,transferi,javna pojavljivanja i poularnost.On je u Bratstvu počeo i tu će i da završi svoju karijeru :kralj:Maroco je jedina mahala u kojoj se uvijek čuje neka muzika,to su site duše kojim netreba puno da bi bili sretni,jednostavno to je Maroco mahala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.