Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

HeavensWonder
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la HeavensWonder » 04 nov 2010, 19:59

Evo ti prognoza... Alex 60 i neka minuta iz slobodnjaka :mrgreen:

A ovaj Gatusso.. Hmm pusten je s psihijatrije nakon par poziva predsjednika Milana s toga ne cudi 8-)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 nov 2010, 20:09

sarajlija89 je napisao/la:vjeruj kako igraju nije nemoguce...fali 16 igraca danas :lol: :mrgreen: :roll: :| ..na klupi sve momci iz primavere,nema nikog ubacit...

jedino alex da neki slobodnjak izvuce 8-)

Jos lech vodi :roll: ...ispadamo ako ovako ostane 8-)
ma daj ba, pa ove austrijance svak kanta :roll: :roll:
nema potpisa

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 nov 2010, 20:50

jadnici!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 nov 2010, 20:51

mandraX je napisao/la:jadnici!
fuj, fuj, fuj

Na sta ovaj tim spade, pa njih ce neki lech izbacit, oj krme te ubolo, aaaaaaaa

Ajd nek neko napiste sastav koji je igrao veceras
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 nov 2010, 20:55

Jbg 0-0...ne pamtim ovakvu utakmicu..fakticki nismo osutali :roll: :roll:

Oko 60 minute izveo Krasica zbog lakse povrede,pa sam tad i izgubio svaku nadu da cemo dobit,jer su na klupi bili samo juniori koji su debitovali...U sudijskoj nadoknadi povrijedio se i Legrottaglie,tako da cemo sutra vjerovatno imati jos jednog igraca na listi povrijedjenjih.Strasno... :| :roll:

Jbem ti i srecu i doktore...pa ko da su od papira,ovo je nemoguce...

Lech dobio,sad smo na -2. :roll: Mozda je cak i bolje ovako,da mi trazimo tamo rezultat..neko da oni nas napadaju pred freneticnim navijacima kakve imaju....

Ako prodjemo,osvajamo...al iskreno ne uzbuđujem se vala ni ako ispadnemo jbg...sta ces...

FORZA JUVE

30 M. Storari
2 M. Motta
33 N. Legrottaglie
19 L. Bonucci
23 S. Pepe
27 M. Krasic
5 M. Sissoko
36 M. Giandonato
8 C. Marchisio
10 A. Del Piero
11 Amauri

Liviero M. (Giandonato M.) 51'
Buchel M. (Krasic M.) 62'
Giannetti N. (Pepe S.) 83'
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 nov 2010, 21:25

Posto nisam pisao odavno na ovoj temi,vrijeme je da malo naskrabam.

Od povratka Juventusa u Seriu A,mnogo stvari nestimaju kako treba. Sadasnja uprava zajedno sa trenerima nedovodi kvalitetna pojacanja u skladu s novcem koje daju za iste. Takodjer,taj veliki novac koji je izdvojen dat je za igrace koji su jednu sezonu explodirali i odmah se pocelo govoriti o VRHUNSKIM igracima itd... Nakon 2-3 godine od povratka, za gotovo sva pojacanja koja je juventus doveo mogu reci da su PROMASENA-nazalost. Nisam siguran koliko je novca izdvojeno,ali cifra je sigurno vrtoglava i krece se oko 200 mill eura. Da je bilo malo vise "logike pri kupovini" Juve je sada mogao biti,ne samo ravnopravan Interu u prvenstvu,nego biti i bolji od njega,te biti jedan od favorita u LP zajedno s ekipa Barcelona,Chelseaja,Uniteda i dr.

Prvo,ovaj trener Del Neri il kako god,nije kalibar za Juventusa. Hebo trenera kojemu je prosjek pobjeda oko 40%. To je dobro,za empoli,palermo i slicne ekipe,al Juventus nije u toj grupi,Juventus je institucija za sve klubove u Italiji a Boga mi i za vecinu van nje.

Ova formacija koju sad "ganjaju" Vasi treneri,to nije Juventus. Juve je oduvijek bio tvrda ekipa..jaka obrana,dva klasicna zadnja vezna,dva krila,jedna poluspica i klasicni napadac koji na svojoj polovini bude samo kad utakmica pocinje. Ja neznam zasto se vecina klubova furaju na Barcinu igru (koja je za mene dosadna). Zelim gledati utakmicu,tvrdu utakmicu. Ovo je muska igra,ne za placipi.cke! Nadam se da ce Juve biti kao nekada...u vrhu evropskog nogometa. Do tada ce se morati mnogo sta promjeniti.

Do iduceg mog pisanja....pozzz svima
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 nov 2010, 21:29

Bgm me opet oborise. :twisted:
Nisam se nimalo nadao da ce kiksati u ovakvoj utakmici, ali ocigledno da su povrede ucinile svoje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 04 nov 2010, 21:30

Eh bozee .. Vec 2 puta zaredom kiksaju .. Protiv jadnog Salzburga

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 nov 2010, 21:32

sarajlija89 je napisao/la:Jbg 0-0...ne pamtim ovakvu utakmicu..fakticki nismo osutali :roll: :roll:

Oko 60 minute izveo Krasica zbog lakse povrede,pa sam tad i izgubio svaku nadu da cemo dobit,jer su na klupi bili samo juniori koji su debitovali...U sudijskoj nadoknadi povrijedio se i Legrottaglie,tako da cemo sutra vjerovatno imati jos jednog igraca na listi povrijedjenjih.Strasno... :| :roll:

Jbem ti i srecu i doktore...pa ko da su od papira,ovo je nemoguce...

Lech dobio,sad smo na -2. :roll: Mozda je cak i bolje ovako,da mi trazimo tamo rezultat..neko da oni nas napadaju pred freneticnim navijacima kakve imaju....

Ako prodjemo,osvajamo...al iskreno ne uzbuđujem se vala ni ako ispadnemo jbg...sta ces...

FORZA JUVE

30 M. Storari
2 M. Motta
33 N. Legrottaglie
19 L. Bonucci
23 S. Pepe
27 M. Krasic
5 M. Sissoko
36 M. Giandonato
8 C. Marchisio
10 A. Del Piero
11 Amauri

Liviero M. (Giandonato M.) 51'
Buchel M. (Krasic M.) 62'
Giannetti N. (Pepe S.) 83'
Pa samo jedan mladi igrao i oept gola nisu mogli dati, a jos Marchisio igrao na svojoj poziciji :roll:

Ovo skijasa doveli da igra

slika

:mrgreen:
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 nov 2010, 21:35

Pa dobro...pepe na lijevom beku,marchiso lijevo krilo....nije to bas tako...kad u ekipi imas nesposobnog Amaurija i Del piera koji je u 36. god najbolji igrac i najvise trci...sve ti je jasno...bez prave izmjene se i nije moglo vise :roll: al slazem se...bez obzira,mislim da smo morali ovo dobit...jbg
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 nov 2010, 21:45

Nisam gledao tekmu, ali koliko mogu procitati, lose je bilo skroz. Toplo-hladno :) . Ocito da samo znamo igrati protiv velikih ekipa, i da smo puno bolji na strani. Sami smo sebe doveli u ovu situaciju, da se moramo cupati u zadnje dvije tekme.

Cujem da se Amauri vise bunio, nego sto je igrao. Da hoce vise covjek gol dati, pa mozda jos koji ubode u toku sezone, da bi ga se makar rijesili na kraju sezone posto zasto :D ..samo nek ide!! Ovako ako nastavi, neces nista za njega dobiti :mrgreen: . POJACANJA U NAPADU POD HITNO 8-)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 nov 2010, 21:53

ne zna se ko je gori bio Amauri ili ostali,nesto sve lijeno,kao da nam je bod dovoljan,nesto nema nekog zara,izgleda da ne volimo bit favoriti :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 nov 2010, 22:30

nisam gledao i znam da vam fali jako puno igraca, ali nemojte me sad napadati al moje vidjenje juventusa je da vi nemate uopste neku svoju igru ni ove ni nprosle sezone, to sam vec par puta pisao mozete otici u mancester i milano i igrati sa svim igracima iza lopte i cekati kontru, ali ovako kad treba nekog napasti jednostavno ste slabi.
mozda ce to doci na svoje kad se oporave igraci, ali osim mozda lecce vi nijednu utakmicu niste odigrali nesto posebno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 04 nov 2010, 22:34

sarajlija89 je napisao/la:Pa dobro...pepe na lijevom beku,marchiso lijevo krilo....nije to bas tako...kad u ekipi imas nesposobnog Amaurija i Del piera koji je u 36. god najbolji igrac i najvise trci...sve ti je jasno...bez prave izmjene se i nije moglo vise :roll: al slazem se...bez obzira,mislim da smo morali ovo dobit...jbg
intertoto kup susudbina :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 nov 2010, 00:04

tony-mortale je napisao/la:nisam gledao i znam da vam fali jako puno igraca, ali nemojte me sad napadati al moje vidjenje juventusa je da vi nemate uopste neku svoju igru ni ove ni nprosle sezone, to sam vec par puta pisao mozete otici u mancester i milano i igrati sa svim igracima iza lopte i cekati kontru, ali ovako kad treba nekog napasti jednostavno ste slabi.
mozda ce to doci na svoje kad se oporave igraci, ali osim mozda lecce vi nijednu utakmicu niste odigrali nesto posebno
ma nemamo te sta napadat...tako je to...vidio sam tvoj komentar poslije tekme sa milanom i otprilike si to rekao,samo nisam stigao replicirat...al slazem se

Juve moze na kontru igrat protiv jacih ekipa i na neku cvrstinu....a vec u "laksim" tekmama to teze ide,kada treba doci da gola,jer tada je rezultat imperativ....

Opet tu fali kreativnost i ideja,al za razliku od prosle godine..nesto ko i imamo(krasic i aquilani prije svega) pa i melo,del piero...tako da...u zavisnosti od inspiracije i igre pomenutih mozemo ponekad dobro odigrat...

al daleko je to od Juventusa koji zelim i koji sam navikao gledat....treba tu jos mnogo stvari,ima nekog potencijala al treba jos vremena da se to izgradi i dodje na svoje

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 nov 2010, 09:50

nama fali novi napad,dakle nova 4 napadaca, i bekovi eh onda se nesto i moze ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 nov 2010, 09:57

Iznenadio sam se kada sam gledao/čitao/ izvještaj sa utakmice. Nisam mogao vjerovati da niste bili u stanju nadigrati Salzburg u svakom segmentu igre. Ok, povrede su vas osakatile, ali onaj Salzburg je u najlošijoj formi otkako ih pratim. Pa oni su topovska hrana u slabašnoj austrijskoj ligi.

Nadam se da povreda Krasića nije ozbiljne prirode, te da ćemo ga gledati već ovog vikenda u dresu Juventusa. Nego, sljedeća utakmica je kod kuće sa Cityjem, ili sam se ja nešto preračun'o? Ne znam kakav je bodolni saldo ekipa iz ove grupe, ali je li vas pobjeda sigurno vodi u narednu rundu? Mislim da se onaj City mora dobiti, jer su u totalnom rasipu; nakon nekoliko neuspjeha, svi su kontra svih u klubu. Posljednji incident je između Kompanyja i Adebayora(ne'am pojma zbog čega, sinoć sam to polubudan čitao), a Mancini nikako da pronađe pravu hemiju u ekipi, još je povrijeđen i najbolji strijelac Tevez, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 nov 2010, 13:17

Ma potroslili smo se mi i fizicki i psihicki protiv milana,tako da je i to jedan od razloga lose igre sinoc...pored mnogobrojnih povreda,gosti su se odlicno i branili nema sta

Krasic ce morat mirovat najmanje 7 dana(svakako je i suspendovan) tako da ce propustit Cesenu,a i Legrottaglie sigurno propusta Cesenu jer se i on povrijedio :roll: :roll: :| ,tako da je Bonucci jedini stoper u ekipi za taj mec :twisted: Melo ce vjerovatno igrat na stoperu,Pepe lijevog beka...a mene jos vise brine napad...Alex je umoran,ipak su godine u pitanju a Amaurija necu ni komentarisat...a izmjene nemamo :evil:

Stvarno,al stvarno mi nije jasno kako tolike povrede,evo vec 4. sezonu u nizu...ovo jednostavno nije moguce :cry: :cry:

Nezz kako cemo ovo sad izdrzat,slijedi serija teskih utakmica i bojim se da uslijed ovih problema sa povredama ne izgubimo korak za vodecim :| :( ...

@monolog

Iducu igramo sa lechom,a posljednje kolo sa cityem...uglavnom,nemamo neki prevelik imperativ u EL :? ..ako prodjemo,prodjemo...svi su skoncentrisani na Serie A i brigu oko povrjedjenijh igraca

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 nov 2010, 14:25

najgore je kad imas dosta kloceva u ekipi,ups,zapravo je gore kad ih imas a jos se i povrjedjuju , taman sto De Ceglie pokaza napredak on se povrijedi,taman sto Grygera sastavi 30 minuta dobre igre,on se povrijedi , ko da ih ko sabotira ,cudno stvarno cudno,taman sto Amauri da koji gol i vrati samopouzdanje eto dvije povrede zaredom,al najjace mi je to,sto Del Piero,koji je najstariji ,igra cesto a najmanje se povrijedjuje,ma Alex im svima ba nesto stavlja u vodu ,hehe, joj od tuge moram da se zezam,al hajd bice bolje,Deschampa za trenera :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 nov 2010, 15:26

sad spas trazite u Hasanu i Grosu, a ko bjednike ih otjerali u cosak na pocetku sezone :D
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.