Besiktas vs Bolton 2:1
msn: [email protected] ko me je zeljan nek me doda :
Moderator/ica: Padovan
ajde pravi, svakako se sastajemo u prvom kolu mislim, pa da probamosilenT. je napisao/la:ima li ko za prijateljsku... malo da se štelim za prvo kolo
ps. nisam igro ovog odavno nemojte me previše
zaboravio si reci da ti je ucinas u te dvije tekme bio 250%Stipe je napisao/la:Besiktas vs Bolton 3:3
Besiktas vs Bolton 2:1
msn: [email protected] ko me je zeljan nek me doda :![]()
Cospy89 je napisao/la:ljudi skinuo sam patch sa stadionima medjutim uvijek igram na jednom te istom plavom onom stadionu???
moze pomoc???
Jesi tu da bacimo?LBJ MVP je napisao/la:Zaredao sam sinoć 4 poraza meni se čini onaj jaskojuve nenormalno dobro igra.Želi li ko da se danas popravim
Jesam jesamToxicity je napisao/la:Jesi tu da bacimo?LBJ MVP je napisao/la:Zaredao sam sinoć 4 poraza meni se čini onaj jaskojuve nenormalno dobro igra.Želi li ko da se danas popravim
Hajde pravi room, eto menedrH je napisao/la:Ko smije protiv mene, jbla me benfica veze nemam sa njom![]()
![]()
e2Goalgetter je napisao/la:Hajde pravi room, eto menedrH je napisao/la:Ko smije protiv mene, jbla me benfica veze nemam sa njom![]()
![]()
Jesi tu još da bacimo koju?dr.van nostrand je napisao/la:hajde neko....
eu2
wolfsburg vs ??
ja
Eu 2, toxicity, 123Emir_ZENICA je napisao/la:toxicity ajde kreiraj da ja i ti igramo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.