Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja nikad necu skontati kako se moze desiti da nekoga udari voz,jedino da si svezan za prugu pa da nemas nigdje,ali brate dragi voz cujes najmanje 500 metara od tebe kad ide,mozes kafu popit dok stigne do tebe a ne da se sklonis...stvarno nikako da skontam da covjek nije u stanju da cuje da ide voz i da se skloni 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ae raja budite inspirativni kako da napravim prezentaciju o razreudu

I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
Prvo ih predstavis sve sa slikama, ali slike malo uredi, dodaj nekih efekatatheM87 je napisao/la:ae raja budite inspirativni kako da napravim prezentaciju o razreudu![]()
![]()
![]()
![]()

Onda snimaj casove, gdje ste ono bas slozni, pomazete se i sl.....i jos snimite neki video sa nekim igricama na casu (moj razred je vozio bus)

Neka joj Dragi Allah dž.š. podari lijepi Dženet, a porodici i prijateljima sabur!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Wert je napisao/la:Neka joj Dragi Allah dž.š. podari lijepi Dženet, a porodici i prijateljima sabur!
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
E hvala ,ali evo nasao sam na vilsovom u radjni capriolo nov 200 KM.Emir_ZENICA je napisao/la:Imam ja capriolo cobra...prodao bi ti ka za 180 km ...inace 220km .... Zenica...ali mogu ja preko vikenda u Sarajevo doci![]()
Evo slika :
Samo moj nema blatobrana![]()
Samo da se zahvalim sportsport.ba sto su objavili vijest da je poginula ucenica II Gimnazije u Zenici (Amna Fazlic-moja skola,moja prijateljica) juce se s treninga s momkom vracala i nazalost voz ih udari..samo ne znam kakoBila je izvrsna kosarkasica,ma odlicna, sad je trebala u Ameriku ici igrati...ali nazalost,takva sudbina bila
![]()
i jos nesto
Molio bi sve Zenicane da se jave na tranfuziju krvi jer je povrijedjenom Mirzi prijeko potrebna krv i to krvna grupa A.....da nas i on ne ostavi

Joj sta mi se desilo danas u selu.
Curicu od tri godine pregazio traktor i curica slomila kljucnu kost.
Roditelji im placu,mi danas kontali nogometa igrat(blizu te kuce)al se ne moze familija place,al izgleda da ce bitidobro izvadili su joj neki zrak iz te rane,valjda ce biti dobro sad.
Curicu od tri godine pregazio traktor i curica slomila kljucnu kost.

Roditelji im placu,mi danas kontali nogometa igrat(blizu te kuce)al se ne moze familija place,al izgleda da ce bitidobro izvadili su joj neki zrak iz te rane,valjda ce biti dobro sad.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- TheManiacs
- Kontakt:
Pomozite mi,obaro sistem i sad hocu da inst. msn,Trazi novu verziju a kod mene nova verzija..
UPOMOC
UPOMOC

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Probaj reinst.tu verziju sto vec imas.TheManiacs je napisao/la:Pomozite mi,obaro sistem i sad hocu da inst. msn,Trazi novu verziju a kod mene nova verzija..
UPOMOC
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jao svašta
Ključnu kost slomiti , a tako mlad biti. Nadam se da neće imati neke posljedice, jer je dijete u razvoju.
@Dzoka.
Ako ti onaj jučerašnji link ne može, onda samo formatiraj opet pc.

Ključnu kost slomiti , a tako mlad biti. Nadam se da neće imati neke posljedice, jer je dijete u razvoju.
@Dzoka.
- TheManiacs
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Jao svašta![]()
![]()
![]()
@Dzoka.
Kume uleti na fb da nest sredimo

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Dzoka probaj sa ovim http://www.softpedia.com/get/Internet/C ... nger.shtml
udjes u ovo, on ti izbrise skroz wlm, i onda skini http://download.live.com/?sku=messenger ovaj.
udjes u ovo, on ti izbrise skroz wlm, i onda skini http://download.live.com/?sku=messenger ovaj.
Ukupno postova: 351649. • Ukupno tema: 887. • Ukupno korisnika/ca: 6064. • Poželimo dobrodošlicu najnovijem/oj korisniku/ci: srooljo.
Jao mu nicka

Jao mu nicka

tako je. ja sam zivio na hamidi prije nekoliko godina, znaci ja cujem i gore kad voz prolazi, a tako daleko. a ono na pruzi i ne cuje.miky_hz je napisao/la:Ja nikad necu skontati kako se moze desiti da nekoga udari voz,jedino da si svezan za prugu pa da nemas nigdje,ali brate dragi voz cujes najmanje 500 metara od tebe kad ide,mozes kafu popit dok stigne do tebe a ne da se sklonis...stvarno nikako da skontam da covjek nije u stanju da cuje da ide voz i da se skloni
cura kod mene na patologiji bila.nema uopste vidljivih rana, osim malo na kuku. bit ce da su pretrcavali preko pruge, i da ih je pokupio. ono lafo da se ispadne manga, a ovi novi vozovi prebrzo idu.
Neutral je napisao/la:Ukupno postova: 351649. • Ukupno tema: 887. • Ukupno korisnika/ca: 6064. • Poželimo dobrodošlicu najnovijem/oj korisniku/ci: srooljo.
Jao mu nicka![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

hahahahahahahahhahahah
ako nije dozvoljeno nek brisu

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- the scouser
- Kontakt:
LIvada je napisao/la:
hahahahahahahahhahahah
ako nije dozvoljeno nek brisu

Kolega gdje ovo nađe

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Amazon [Bot], chelsea358, StevieG8 i 15 gostiju.