Meho Puzic je radeci kao zidar zaradio nadimak Kennedy...zbog slicnosti..zvali su ga i Majkl Puzoni...
Pjevacina i veliki covjek, sam sam se uvjerio.
Idemo zivo...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Kemal Hasic je jedan od najplodonosnijih autora svih vremena, remek djelo "Gitara" zasjenilo je i velikane poput Nine Prsesa i njegovih Hano hajde de, Ženi se. Ja bih Kemu svrstao tik iza Mitra Mirica. Mitar naime ima sve što je na ovoj temi iznešeno: drugačiji je, tekstovi su onako glupi ali on svoju popularnost ne bazira na tome, buntovan je, ima jako mnogo golotinje u tekstovima, ali ne one krkanske balkanske, nego kulturne, zapadnjačke, a ni pjesme mu u melodiji nemaju krkansku harmoniku nego lijepu beat melodiju. Kad malo bolje razmislim, on je na muškom estradnom nebu isto što je Lady Gaga na ženskom. Nenad*ebiv je.
Kako Mica Nikolic razvali klavijaturu u ovoj pjesmi
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ma ta pjesma ubija juznjace...gdje na odose takve lijepe pjesme...
Idemo malo veselije...
[youtube][/youtube]
<33333
Moje su oci nocas na tebi
ko te rodi pa si tako lepa
moje srecno srce hoce da iskoci
dok najlepse reci ovog sveta tepa
Ref.
Ljubim te ljubim, lice ti se zari
miluju me nezno tvoji prsti mali
u narucju mome ti u snove podji
sanjaj nesto lepo pa mi opet dodji
Skidam ti kosu sa vrelog lica
usne ljubim kao zeravice
ljubi i ti mene dok umor ne dodje
vecno sam te zeljan moja lepotice
Ref.
Rumena zora na prozor kuca
dok ti spavas na grudima mojim
a ja krecem nezno k'o pcela na cvece
med hocu da nadjem na usnama tvojim
Ref. 2x
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI