ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Jbg, na kraju suhi talenat nije presudio.
Ajde Andy uzmi ovu sirotinju.
Ajde Andy uzmi ovu sirotinju.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Bas sirotinja, izgorio frajer znaci.
Yebem ti tenis kad Ferrer najvece uspjehe ostvaruje na hardu.
Yebem ti tenis kad Ferrer najvece uspjehe ostvaruje na hardu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Steta za Gaskea,steta.
Pa neka zasluzio je David ovo,sutra ce biti extra mec-
Pa neka zasluzio je David ovo,sutra ce biti extra mec-
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pukao Guska, ocekivano.
Andy drugi igrac svijeta od sutra.
Andy drugi igrac svijeta od sutra.
Mora li Andy dobiti Ferrera da bi bio drugi , ili je vec drugi s finalom ?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kilava igra Murraya i pobjeda na čistu nafaku i nešto malo iskustva. Ako ovako misli nastavit, Dijanin sin će zadavati ozbiljne probleme u nastavku sezone, a protiv Nadala na šljaci ne može sanjati ni game, a kamo li šta više.
Nisam sretan.
Nisam sretan.
-
- Kontakt:
Vidim Novaka si spomenuo generalno a Rafu samo na sljaciDukeOfWellington je napisao/la:Kilava igra Murraya i pobjeda na čistu nafaku i nešto malo iskustva. Ako ovako misli nastavit, Dijanin sin će zadavati ozbiljne probleme u nastavku sezone, a protiv Nadala na šljaci ne može sanjati ni game, a kamo li šta više.
Nisam sretan.

Murray više nikad neće osvojiti GS. Prošle sezone je igrao iznad svojih mogućnosti, pa opet nije bio dominantan. Mislim da ove naslove dijele Novak i Rafa.
Tako je Davide,zasluzio si!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
ej bolan polako, ubija mi fino složen tiket....emir18 je napisao/la:Tako je Davide,zasluzio si!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jbg,gdjes Britanca staviti,David u strasnoj formi treba da ga sameljeDANTES je napisao/la:ej bolan polako, ubija mi fino složen tiket....emir18 je napisao/la:Tako je Davide,zasluzio si!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jao Murraya.
Šta je ovo, jbt? Dugo ga nije bilo u ovom "ne znam ni držat reket, ni kretat se" modu.

Šta je ovo, jbt? Dugo ga nije bilo u ovom "ne znam ni držat reket, ni kretat se" modu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Namjesten mec. Ja mislio ti znas, inace bih ti javio da unovcis.Monolog je napisao/la:Jao Murraya.![]()

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kako ocajan Masters.
Oj **** ti tenis, 6 breakova zaredom..
Oj **** ti tenis, 6 breakova zaredom..
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ajmo Škote
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
retro bolje bilo finale Maša-Serena...
ovo ni za WTA nije... pih...
ovo ni za WTA nije... pih...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Neka, nek igraju momci
Hajde Davideee!!!
Hajde Davideee!!!
momci? gdje ti vidiš momke?Edin TM87 je napisao/la:Neka, nek igraju momci
Hajde Davideee!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakav mec!
Jadni Ferrer

Jadni Ferrer

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.