AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Omerovic
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Omerovic » 11 apr 2011, 21:45

Nastavlja se kosmar za Zlatana Ibrahimovica.

Nakon suspenzije zbog udaranja Marca Rosija u mecu izmedju Milana i Barija, desila se jos jedna katastrofa za ovog Svedjanina.

Odmah poslije zavrestka kazne od 2 meca, Zlatan je zaradio novu, opsovao sudiju ili ne, dobio je kaznu od cak 3 meca, sto znaci da ce propustiti odlucujuci dio sezone.

Kritike od strane svetskih medija i tifosa Rossonera, a sada stize ostra poruka od predsednika Silvia Berlusconija koji je nasao vremena da prokomentarise postupak Ibre u sinocnjem duelu sa Fiorentinom:" Imao odlican pocetak, ali ne znam sta se kasnije desilo. Mozda je njegov transfer bio bacanje novca..."

Izjavio je "Sef" Milana.

Drami nije kraj odmah zatim stize obavestenje sa zvanicnog sajta Milana:"Novinska agencija koja je objavila izjavu Berlusconija je potpuno lazna i napisana bez ikakvih osnova!" stoji jasno u saopstenju zanicnog sajta Milana.

Istina ili ne, sigurno je da navijaci "Diavola" ne mogu da trpe ponasanje kontraverznog Svedjanina, ostaje da se vidi sta ce se desiti u narednim danima.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 apr 2011, 00:09

:o :o :o
Berlusconi: ‘If we win the Scudetto, two champions will arrive – Cristiano Ronaldo could be one of them’

SILVIO BERLUSCONI has revealed that if Milan win the title, he will make one or two great signings.

Sensational news come from Milan patron Silvio Berlusconi who revealed on Monday night that the dream of having Cristiano Ronaldo playing with the Rossoneri shirt might eventually come true.

“In the next transfer market, if we win the championship, we will add one or two champions to our squad, and one of them could be Ronaldo,” Berlusconi said, as reported by La Gazzetta dello Sport.

Fiorentina 1 – 2 Milan
Ibrahimovic receives three-match ban; Milan set to appeal

“If Ronaldo were to arrive, everyone would be pleased. Sometimes dreams do come true.”

If Milan are to sign the highly-rated attacker this summer, they will have to dig deep in their pockets as the player is very important to Real Madrid and they wouldn’t like to let him go.

“Some players decide to leave, although I hope that Pirlo and Seedorf remain,” the Italy Prime Minister added and then continued about Coach Massimiliano Allegri: “I liked Allegri the first moment I met him. I think he can be the fourth in the series after Sacchi, Capello and Ancelotti.”
[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 apr 2011, 00:44

prema wikipediji ganso je novi igrač milana :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Paulo_Henr ... as_de_Lima
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

acm
Kontakt:

Post Postao/la acm » 12 apr 2011, 13:35

evo i moj prvi post :D

necemo jos radit ražanj dok je zec u šumi.
Na wikipediju moze svak doc i napisat sta zeli.

ALi najvjerojatnije je Milan dogovorio sa Santosom kupnju Gansa. Pise u brazilskim medijima.
Cifra 27 mil €+4 mil € bonusa ako nesto mali napravi sa Milanom.

Ako je ovo istina to je prejebena stvar.

Šta kazete na pisanja o CR7 da mozda dolazi u Milan?????
Poznavajuci Silvija mozda se to i ostvari, kaj si lik zabrije to i ostvari.

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 12 apr 2011, 13:56

Nema nikakvog dogovora...
www.ulicni-muzicar.****

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 apr 2011, 14:15

Santos' Ganso agrees terms with Corinthians - report
http://www.goal.com/en/news/584/brazil/ ... ans-report

What The Fuck ! :o :shock: Nadam se da je ovo patka goalcrapa :roll:

Berlusconi: Ukoliko osvojimo Scudetto, dva šampiona dolaze

Silvio Berlusconi je otkrio da ukoliko Milan osvoji titulu, on će dovesti jedno ili dva fenomenalna pojačanja.

Senzacionalna vest dolazi od predsednika Milana Silvia Berlusconia koji je u ponedeljak uveče otkrio da san da Cristiano Ronaldo zaigra u dresu Rossonera može postati stvarnost.

"U sledećem prelaznom roku, ukoliko osvojimo šampionat, kupićemo jednog ili dva velika šampiona u ekipu, i jedan od njih može biti Ronaldo," rekao je Berlusconi za La Gazzetta dello Sport.

"Ukoliko Ronaldo dođe, svi će biti zadovoljni. Nekada se i snovi ostvare."

Ukoliko Milan ovog leta želi da dovede ovog veoma cenjenog napadača, moraće duboko da zarone u svoj džep jer je ovaj igrač veoma bitan za Real Madrid i njima se neće svideti da ga puste u drugi klub.

"Neki igrači odluče da odu, mada ja se nadam da će Pirlo i Seedorf ostati," dodao je premijer Italije i onda nastavio o treneru Massimilianu Allegriju: "Volim Allegrija od trenutka od kad sam ga upoznao. Mislim da on može biti četvrti u seriji nakon Sacchija, Capella i Ancelottija."
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

amell 2
Kontakt:

Post Postao/la amell 2 » 12 apr 2011, 14:29

robovi88 je napisao/la:Santos' Ganso agrees terms with Corinthians - report
http://www.goal.com/en/news/584/brazil/ ... ans-report

What The Fuck ! :o :shock: Nadam se da je ovo patka goalcrapa :roll:

Berlusconi: Ukoliko osvojimo Scudetto, dva šampiona dolaze

Silvio Berlusconi je otkrio da ukoliko Milan osvoji titulu, on će dovesti jedno ili dva fenomenalna pojačanja.

Senzacionalna vest dolazi od predsednika Milana Silvia Berlusconia koji je u ponedeljak uveče otkrio da san da Cristiano Ronaldo zaigra u dresu Rossonera može postati stvarnost.

"U sledećem prelaznom roku, ukoliko osvojimo šampionat, kupićemo jednog ili dva velika šampiona u ekipu, i jedan od njih može biti Ronaldo," rekao je Berlusconi za La Gazzetta dello Sport.

"Ukoliko Ronaldo dođe, svi će biti zadovoljni. Nekada se i snovi ostvare."

Ukoliko Milan ovog leta želi da dovede ovog veoma cenjenog napadača, moraće duboko da zarone u svoj džep jer je ovaj igrač veoma bitan za Real Madrid i njima se neće svideti da ga puste u drugi klub.

"Neki igrači odluče da odu, mada ja se nadam da će Pirlo i Seedorf ostati," dodao je premijer Italije i onda nastavio o treneru Massimilianu Allegriju: "Volim Allegrija od trenutka od kad sam ga upoznao. Mislim da on može biti četvrti u seriji nakon Sacchija, Capella i Ancelottija."
gdje je se ovaj dokopao love,ili narodu zamazuje oci i skida paznju sa sudskih procesa koji se vode protiv njega :?
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 apr 2011, 14:30

:lol: :lol: :lol:

C.Ronaldo u Milanu - smejurija.
Moguce je da je to samo maska za dovodjenje Kake - glupost na kvadrat.
Pominje se da ce Seedorf da ostane jos godinu dana - smejurija.
Pominje se takodje i produzetak saradnje sa Inzaghijem i Ambrosinijem - glupost na kub.

Milan nikako da nauci da sa istrosenim igracima nema buducnosti. Jbte, svaki poraz od Engleza je bio posledica toga sto je Milan bio pretrcan i fizicki nadigran.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 apr 2011, 14:47

Berlusconi - sigurno da ima love, da moze da dovede koga hoće, samo je pitanje da li ima hrabrosti uloziti toliko novac. To za produzenje ugovora, mi se čini kao pametan potez ali nemoj biti siguran da će oni svi od sljedece sezone biti u prvoj postavi jer ide Rekonstrukcija tima !

Taiwo,Mexes,Ganso i siguran sam da ce doci jos 1-2 odličnih igrača ...

Nevjerujem da će Seedorf produziti, jer najvjerovatnije ide u corithinans kod Ronalda. Ambrosini ostaje sigurno. Pippo ostaje, Pirlo najvjerovatnije odlazi, Gattuso moguće da ode negdje.

To za Ronalda me uopste ne iznenađuje jer znamo ko je i šta Berlusconi i co. Nevjerujem da će doći Kaka !

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 apr 2011, 14:53

Hernanes Milanova alternativa za Gansa

Milan je zainteresovan da na leto dovede Andersona Hernanesa de Carvalha Andradea Limu, veznjaka Lazija.
Rossoneri su želeli Hernanesa prošlog leta dok je bio u Sao Paulu, ali brazilski klub tražio je više nego što je Milan bio spreman da ponudi, tako da se 25-godišnji veznjak preselio u Rim za 13.5 miliona eura.

Claudio Lotito, predsednik Lazija, navodno je odredio cenu za Hernanesa, a ona iznosti 25 miliona evra. Italijanski gigant će verovatno pokušati da dovede ovog veznog igrača nebesko-plavih samo ukoliko im propadne transfer Paulo Henriquea Gansa iz Santosa.

Manchester City želi Seedorfa

Manchester City održao je preliminarne razgovore oko dovođenja Clarenca Seedorfa, iskusnog veznjaka Milana.
Holanđanin će, po svemu sudeći, biti slobodan igrač na leto. Ipak, on još uvek čeka ponudu Rossonera. Želja je mnogih klubova, a među njima su i Građani.

Seedorf ima oromno iskustvo u Ligi Šampiona, a po prvi put City bi naredne sezone mogao da igra u najjačem klupskom takmičenju na svetu u kom je 35-godišnji veznjak nastupio 117 puta, a osvojio ga je sa tri različita kluba.

"Ima dosta špekulacija. Ali, čekam ponudu Milana. Trenutno postoje neke konkretne ponude iz Brazila i još nekih klubova. Ali, prvo ću da razmišljam o Scudettu, pa tek o mojoj budućnosti", rekao je Seedorf.

Ibri dani odbrojani?

Posle samo godinu dana, Šveđanin bi mogao da napusti ''Rossonere''. Razlog je Alexandre Pato, ali i ponašanje švedskog napadača.

Pojavile su se spekulacije da bi napadač Milana, Zlatan Ibrahimović, mogao da napusti redove italijanskog i evropskog velikana!

Prema tim glasinama, u klubu nisu zadovoljni izdanjima špica, kao ni njegovim ponašanjem na terenu.

Vidi se veliko poboljšanje Alexandrea Pata, koji je poslednjih nekoliko utakmica igrao bez Ibre u napadu, pa se razmatra ''otkaz'' sjajnom napadaču.

Ibra je suspendovan na tri utakmice zbog poslednjeg crvenog kartona.

Ni izjava Berlusconija baš ne ohrabruje švedskog internacionalca.

''Možda sam bacio novac na Ibru'', rekao je on, ali demantovao je navode da bi Ibrahimović mogao da napusti klub posle samo godinu dana. Ipak želi da dovede velika imena. U planu je i Hernanes iz Lazija.

Šveđanin nije u vlasništvu Milana, jer je na pozajmici iz Barcelone , trebalo da bude kupljen u tri godišnje rate po pređašnjem dogovoru dva kluba.

Sam fudbaler očekuje da u Milanu završi igračku karijeru.

Ganso ili Hernanes ???
http://translate.googleusercontent.com/ ... U4rFuPR0tw

Svako obećanje Berlusconija je obećanje ...
http://translate.googleusercontent.com/ ... jvhABXdEGA

Ronaldo u Milan ?? Mission Possible
http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 12 apr 2011, 14:57

Moja procena je da je on to onako rekao... to za Ronalda, mislim da neće doći.
Kaka' 50%, po meni.
Ganso verovatno, ali za ugovor ćemo pričekati 2 meseca.
Jeste rekao da će MOŽDA jedno ILI DVA velika pojačanja biti, ali će i otići neko od BIG-ova (Pirlo, Seedorf...)

Ali, novine malo bombastičnije pišu nego što je realnost.

Eno, i ono što je rekao Murinjo da, ako Ronaldo ode u Milan, odlazi i on... pogledao sam snimak te izjave i on se zajebavao.
Rekao jeste tako i počeo da se smeje i TEK posle 2-3 sekunde dodao ono "ali, ne u Milan", pošto je novinarka baš htela nešto da ga pita, a on shvatio da može pogrešno da se ukapira...

Sve u svemu, do juna će biti raznih priča. Takođe i tokom leta. Ne treba mnogo mozgati oko toga.
www.ulicni-muzicar.****

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 12 apr 2011, 16:15

robovi88 je napisao/la:@ patinho7 : Ne kontam ??? šta snjima ?? :?
oni kazu, ofsajd ili ti ga zaleđe :) a ponekad , top u nozi ili ti ga adise projektil :D :D
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 apr 2011, 16:17

Ni Ronaldo :lol: a ni Kaka' vam nece doci :roll: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 12 apr 2011, 16:35

Hernanes zadnji vezni koji nam treba umjesto Prila i Bommela , Ganso prednji vezni gdje nam trenutno igra Princ, znaci trebaju nam oba igraca, nema tu sta kao da se porede Prilo i Kaka... Galicitam da je Ganso pred potpisom za Corinthiansom 98 %

acm
Kontakt:

Post Postao/la acm » 12 apr 2011, 19:22

ako ode tamo onda je mali neviđeno mućko đubre :D takav igrač nam onda ni ne treba.
Mjenja mišljenja kako vjetar puše.

acm
Kontakt:

Post Postao/la acm » 12 apr 2011, 20:19

Da li ima ovdje ko iz Bosne da je putovo na utakmice Milana preko Milan klub Rijeka???

Pitam jel ja idem vec 4 godine sa njima na utakmice Milana.

slikaslikaslika

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 apr 2011, 20:27

acm je napisao/la:Da li ima ovdje ko iz Bosne da je putovo na utakmice Milana preko Milan klub Rijeka???

Pitam jel ja idem vec 4 godine sa njima na utakmice Milana.

slikaslikaslika
Je si li ti acm sa nogometnog magazina?

acm
Kontakt:

Post Postao/la acm » 12 apr 2011, 20:31

da

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 apr 2011, 20:36

acm je napisao/la:da
Gde si bre sabancino? ;)

Kako se drzite tamo sa pomahnitalim Tunjavkom? 8-)

P.S. Sono CalcioNelCuore. :mrgreen:
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 12 apr 2011, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.

acm
Kontakt:

Post Postao/la acm » 12 apr 2011, 20:37

ooo kalčo ajd super da si i ti na ovom forumu. Ma oso onaj forum u qurac na skrge dise.
A tun se primirio poceo fukat pa ga nema hahaahha

jel tako tune???

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.