Chinaglia je napisao/la:ne kazem to ja, to kazu navijaci brooklyna koji prate desavanja u vezi svog kluba svakodnevno i koji gledaju tekme redovno... valjda oni znaju bolje od tebe, mene itd... uostalom, pogledaj im petorke prosle sezone, pogotovo u playoff-u i bice ti jasno
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
kurucs je navodno prebio djevojku i vidjecemo kako ce to zavrsiti...bude li mu utvrdjena krivica, Netsi ce gledati da ga se rijese, jer im skodi ugledu kluba koji Marks gradi....na sve to nema spoljni sut, pa nije bas najsretnije rijesenje na cetvorki...
SiamoNoi je napisao/la:Kurucs i Prince.Ellenson iza njih.Pa i Nwaba čak.filip13 je napisao/la:ne mislim samo na centre,nemaju ni na 4 nikog bas kvalitetnog,kurucs im je valjda startna 4 ,šta ako se neko od ova dva centra povrede,previse krila imaju,na to sam mislio
Al evo Chini ti je rekao.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Musa spent most of his season in the G League with Long Island, averaging 19.5 points, 6.3 rebounds and 3.8 assists per game and helping the squad to the G League Finals. As Musa pursues NBA minutes this season, Atkinson said he profiles primarily at the 2 or the 3 spot, but also as a small ball 4 man. At 6-9, he has the size for that.
“Shooting the ball much better,” said Atkinson. “And progressing defensively, which are two big…you’ve got to be a 3-and-D guy at that 4, 3, 2 position. That’s what we’re helping him out with. So definitely Musa, I’m really pleased with his progress.”
jadan Musa ako ga stave na 4, ja ga tuko u pionirima sa 50 kila 
Zamisljam Musu kako brani Lebrona na 4.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Tesnjak1991
- Kontakt:
"Ono" se ne brani u 99% slučajeva..BIHfan je napisao/la:Zamisljam Musu kako brani Lebrona na 4.![]()
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zamisli musa zabije dvocifren broj poena veceras mislim da jedna osoba ne bi mogla jesti 7 danaTesnjak1991 je napisao/la:"Ono" se ne brani u 99% slučajeva..BIHfan je napisao/la:Zamisljam Musu kako brani Lebrona na 4.![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Igra večeras? Kad, u koliko? Nisam u toku nikako..BosniaBoston je napisao/la:Zamisli musa zabije dvocifren broj poena veceras mislim da jedna osoba ne bi mogla jesti 7 danaTesnjak1991 je napisao/la:"Ono" se ne brani u 99% slučajeva..BIHfan je napisao/la:Zamisljam Musu kako brani Lebrona na 4.![]()
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
http://live.harleyquinnwidget.live/free ... 25720.htmlTracy3McGrady je napisao/la:Ima li kakav Link
NBA TV prenosi, vjerovatno to imas.
Hajmo Musaaa.Fuck Nets
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma ko gol imam, ali kad mi treba, neće da radi. Hvala na linku da nisam džaba ostao budan.Federer17 je napisao/la:http://live.harleyquinnwidget.live/free ... 25720.htmlTracy3McGrady je napisao/la:Ima li kakav Link
NBA TV prenosi, vjerovatno to imas.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nije lose... cak sta vise....
Samo ona trica bi losa
Samo ona trica bi losa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Solidan Musa, al je ovaj Claxton izgledo ekstra u 15-tak minuta.
Dižem na 15-20SiamoNoi je napisao/la:Za te minute se treba izborit u kampu ili kroz sezonu.Vjerojatnija je ova druga opcija.Nakon koji mjesec (u 2020. vjerojatno) bi mogao početi dobivati po 15ak minuta po utakmici.Edviin je napisao/la:Treba ga baciti u vatru ove godine, ako sta god misle sa njim, pustiti da igra bar 5/7 min svaku utakmicu ne samo mrtve minute svaku 10tu utakmicu. Da se probije taj led pa da vidimo sta je sposoban uraditi.
Samo trica treba počet upadat.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Izgleda kao igrač koji bi sigurno mogao dominirati protiv Pau Ortheza u Eurocupu i Bugarske u kvalifikacijama ali niko još uvijek ne može reći koliko može u 6. utakmici NBA playoffa protiv Bostona.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma naravno da ovo nije savršeno, ali napredak je ogroman.Drape je napisao/la:Izgleda kao igrač koji bi sigurno mogao dominirati protiv Pau Ortheza u Eurocupu i Bugarske u kvalifikacijama ali niko još uvijek ne može reći koliko može u 6. utakmici NBA playoffa protiv Bostona.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 3 gosta.