Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Strauss
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Strauss » 10 nov 2010, 21:06

crnaguja je napisao/la:ti samo zelis da prikazes zeljine igrace i zeljinu skolu kao spasioce BH fudbala.ako vi tako lako proizvodite dobre igrace,sto nam brate ne proizvedete kakvog lijevog beka za reprezentaciju tipa evre,marcela,itd...
Ajde bogati ne lupaj. Kao prvo ne trebaju nam nikakve podjele kad je u pitanju repka. Imamo mi dovoljno dusmana. Meni licno(iako zivim za Zelju) je skoro svejedno ko ce prije dobiti poziv Buric il Sehic. Hvala bogu oba su mlada, perspektivna golmana i uz Begovica to je nasa buducnost. Interes i dobrobit BiH je prije svega...

A isto tako ne treba bjezati od cinjenice da daleko najivse igraca u repku BiH daje Zeljo. Pogledaj sastav BiH i sve ce ti biti jasno.

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 10 nov 2010, 21:33

a ko je onda stilicu otvorio vrata?ako nije prije bilo dobrih igraca iz bih,kako su onda saznali za stilica?ko ga je preporucio lech-u?ko je dzeki otvorio vrata?odgovor skauti(koje svaki ozbiljan klub poput lech-a i sparte prag ima).najbolje bi bilo da svi nasi klubovi pola prihoda od transfera svojih igraca daju zelji,jer je zeljo kao otvorio vrata.kazes neki hadzic ce prekucat dzeku? pa onda uzmite par miliona za njega,ako je tako.sto da se bogate neki ceski klubovi na nasim igracima.opet kazem,malo vise objektivnosti ti ne bi skodilo kad su u pitanju zeljini igraci.jadna nam majka ako nam je sehic buducnost...
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 nov 2010, 21:58

Tvoj top "argument" je "jadna nam je majka ako nam je taj i taj sreća". Čuj ko je Džeki i Štiliću otvorio vrata?! Niko. Rizikovali Česi i Poljaci i isplatilo im se. Zapravo, Plišek je Džeki otvorio vrata, kojeg je presdjednik Želje doveo za trenera. Ostalo je jasno, realnima. Što se tiče Hodžića malog. Ako ovako nastavi, biće vrh. Ima bolju statistiku od Džeke zasad. Možda sutra prekine karijeru, ne znam. Znam samo da obećava daleko više od ijednog omladinca u BiH.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2010, 22:16

I opet ga Kung Fu Pandzara uvali.U kupu na gostovanju.
Vise zabio od Muslimovica i Vede zajedno ove sezone. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 10 nov 2010, 23:12

Adnan Custovic 2 gola (obadva u 90 min) :mrgreen: sam izbacio Club.B iz Belg.kupa...ebes Dinamo.Z 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 nov 2010, 23:26

harishp je napisao/la:I opet ga Kung Fu Pandzara uvali.U kupu na gostovanju.
Vec prerasta u najboljeg igraca tima, a sigurno i u najefikasnijeg stopera lige. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 nov 2010, 00:00

Omerbavarac je napisao/la:
Vec prerasta u najboljeg igraca tima, a sigurno i u najefikasnijeg stopera lige. 8-)
on je ko stvoren za stopera... Takva genetika, to je nevjerovatno, ledja su mu ko ormar... Uz to je i sasvim solidno brz za svoju konstituciju. Iz prekida, kao sto vidimo, opasan. Jos samo da u odbrani popravi igru 1 na 1 i bice sila. Moglo bi mu se posreciti pa da zaigra u velikom klubu ako nastavi ovako...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 11 nov 2010, 00:03

Dobro se sjecam.. koji je od velikog strucnjaka cartmana proglasen panjem i prekrizen s njegove strane za repku. Toliko o njegovoj strucnosti. A vjerujem da nije zaboravio sta sam mu govorio za tog istog Borisa i dokle ce dogurati(ovo je tek pocetak). Isto ce se desiti i sa Safetom, a on i njegovi potomci gmizavci ce morati naci drugu zrtvu za pljuvanje....

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 11 nov 2010, 00:05

_dreamer_ je napisao/la:
on je ko stvoren za stopera... Takva genetika, to je nevjerovatno, ledja su mu ko ormar... Uz to je i sasvim solidno brz za svoju konstituciju. Iz prekida, kao sto vidimo, opasan. Jos samo da u odbrani popravi igru 1 na 1 i bice sila. Moglo bi mu se posreciti pa da zaigra u velikom klubu ako nastavi ovako...

Slazem se s ovim,i mislim da bi uz Spahica trebao biti starter stoper :)
RIP SALE VILENJAK

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 11 nov 2010, 00:08

drago mi da ovako napreduje boris, pravi onaj nas hercegovac(u pozitivnom smislu naravno 8-) )!
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 11 nov 2010, 00:11

Panja je k'o stvoren za EPL. :mrgreen:

Očekujem da ga Bega predloži Stoke City-u. :P Idealan ja za njihov ragbi stil igre. :P
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 nov 2010, 00:22

Strauss je napisao/la:Dobro se sjecam.. koji je od velikog strucnjaka cartmana proglasen panjem i prekrizen s njegove strane za repku. Toliko o njegovoj strucnosti. A vjerujem da nije zaboravio sta sam mu govorio za tog istog Borisa i dokle ce dogurati(ovo je tek pocetak). Isto ce se desiti i sa Safetom, a on i njegovi potomci gmizavci ce morati naci drugu zrtvu za pljuvanje....
Fakat mi nije jasno šta želiš postići time što nazivaš gmizavcima sve koji ne podržavaju Sušića. Anketa je rekla da je na ovom forumu duplo više takvih nego ovih što bi mu dali šansu. Ja mislim da se ti ložiš na neku originalnost, da ti je kao apsolutno nebitno iz kojeg ko kluba dolazi kad se radi o reprezentaciji, što si i u zadnjem postu potencirao. Nije ni meni bitno iz kojeg kluba dolazi, ali mi se čini da ti toliko misliš da si poseban zbog toga, da si odlučio da daješ bezuslovnu podršku selektoru koji je legenda ljutog rivala. Uopšte ni ne razmišljaš o njegovim potezima realno, već samo promovišeš svoju "originalnost"! VAU! Ja tebe nikad ne bih nazvao gmizavcem što ga podržavaš, ali si GMIZAVAC zato što neistomišljenike tako nazivaš. A pošto ti ovo nije prvi put, vrijeme je svakako da administracija uradi nešto po tom pitanju, pa neka i mene banuju, ako smatraju da griješim, GMIZAVČE!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 11 nov 2010, 00:38

Nije ovaj djaba "odje.ban" sa Zeljine teme. Tamo je poznat pod nadimkom ljigavac.

Inace...
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=380

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 nov 2010, 00:53

Strauss je napisao/la:Nije ovaj djaba "odje.ban" sa Zeljine teme. Tamo je poznat pod nadimkom ljigavac.

Inace...
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=380
Ne može mene niko "odje.bati" sa bilo koje teme, gmizavče. Tema je prekrcata prevelikim glupostima i puna gmizavca k'o što si ti koji neistomišljenike nazivaju gmizavcima, borovinama i sl. Zato ne želim ni da je posjećujem. A mora da sam ti dao tačnu dijagnozu, kad je ovo sve što imaš da kažeš :lol:

Eki poznat :P :lol: Dobra, dobra. Dijete se malo uvrijedilo izgleda. :lol:
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 11 nov 2010, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.

Visca el Višća!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 11 nov 2010, 01:01

Imamo bih ja svasta slicnim gmizavcima nagovoriti, al posto pratis pomno moje postove mogao si primjetiti da ja previse ne ulazim u raspravu sa gmizavcima. Jednostavno ih zaobilazim, ponekad ih bocnem i to je to. Zna se kod koga se ide po dijagnozu, ja nemam vremena visit ovdje, a pogotovo davati dijagnoze.
Onaj ko imalo ima mozga, skontao je moje misljenje o Safetu, Borisu i uopsteno o BiH

EDIT
I odj.eban si zbog svojih gluposti, nemoj lagit ;)

Uh vec dva posta, ne valja ovo...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 nov 2010, 01:06

Strauss je napisao/la:Imamo bih ja svasta slicnim gmizavcima nagovoriti, al posto pratis pomno moje postove mogao si primjetiti da ja previse ne ulazim u raspravu sa gmizavcima. Jednostavno ih zaobilazim, ponekad ih bocnem i to je to. Zna se kod koga se ide po dijagnozu, ja nemam vremena visit ovdje, a pogotovo davati dijagnoze.
Onaj ko imalo ima mozga, skontao je moje misljenje o Safetu, Borisu i uopsteno o BiH

EDIT
I odj.eban si zbog svojih gluposti, nemoj lagit ;)

Uh vec dva posta, ne valja ovo...
Druže, slučaj si ako misliš da je ona Željina tema puna intelekutalaca, koje sam ja glupostima naljutio :lol:

I onda ide standardna priča kako nema dečko vremena da visi ovdje :lol: Ko te pita za zdravlje, sviju ti?! Hajde nam još reci šta radiš, imaš li djevojku, putuješ li... Koga boli k. za to?! Misliš da si originalan što daješ dušu za "Papeta" i neistomišljenike nazivaš gmizavcima. A istina je da si zbog toga samo ulizica, glumac i bezobrazan. ;) Garant sad nećeš replicirati, jer nemaš vremena za forum :lol:

Visca el Višća!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 11 nov 2010, 01:13

Dajem dusu i za Papeta, i za Borisa, Salihovica, Vedu i napokon za BiH. Fulio si poentu, al skorz, budi ubjedjen.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 nov 2010, 01:18

Strauss je napisao/la:Dajem dusu i za Papeta, i za Borisa, Salihovica, Vedu i napokon za BiH. Fulio si poentu, al skorz, budi ubjedjen.
Jesi li davao tako i za Džemaludina Mušovića? Poenta je da ne treba nikad mijenjati selektora, nikada kritikovati?! Poenta je da se ne može napraviti loš izbor selektora i da nas on svojim greškama ne može odvojiti od velikog takmičenja?! Super. Bitno je samo da se svi volimo. Bitno je da je Sušić nanijetio, a ako ne bude rezultata, nejse. I evo, i ti si me sad "odje.bao" od rapsrave s tobom, a i svakako nemaš vremena da visiš na forumu.

Samo bih administratore molio da obrate pažnju na ove neke dječije uvrede koje degradiraju forum. Hvala.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 01:21

_dreamer_ je napisao/la:
I dan danas se grohotom nasmijem kad se sjetim tekme Hajduka i Dinama.
Trener rekao Pandzi da striktno bude flaster Mandzukicu.Ovaj to doslovno shvatio,pa je Mandzi malo falilo da na kraju tekme od sve muke nije zaplakao.Zaflasterio ga al haman kompletno. :mrgreen:
@Strauss iskuliraj i popij jedno Sarajevsko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 11 nov 2010, 01:33

Ovo nije kritikovanje selektora, ovo je pljuvanje, kako od novinara, tako i od forumasa, bar 90% njih. Ovo je nevjerovatna hajka protiv Papeta, od samog pocetka, jos od Gane. Bilo koji covjek da se nalazi na Papetovom mjestu bi imao istu podrsku od mene, pa cak i Ciro(kojeg ne podnosim), jer je to najbolji izbor za BiH, a to je valjda svima nama u interesu koji pisemo na ovim temama.
Razmisljas li ti mozda, evo u slucaju da dobije otkaz, ko bi dosao na mjesto selektora? Da li postoji trenutno bolji selektor koji bi u ovoj situaciji(koji trenutno slobodan, koji bi radio za bijednu platu, u situaciji kad se fudbal nalazi u najgoroj mogucoj situaciji zbog saveza itd itd.) Da razmisljas onda bi vjerovatno davao bezrezevnu podrsku Safetu. On da je dosad imao izbiliza podrsku kao Ciro, bi imao kud ikamo bolje rezultate 100%.
Nemoj mi samo reci, nek bilo ko dodje bit ce bolji od Safeta. Bojim se da nakon dvije-tri utakmice ne bude, "e kud je otisao Safet, on je Mourinho za ovog". Malo sam citao postove gmizavaca koji sad iz dana u dan pljuju po Safetu i nisu mi bas nesta bilo protiv njegovog imenovanja na selektorsku poziciju, cak sta vise. A sad... odjednom te koga je on vodio, pa da moze biti selektor itd. itd.
E ako mislis da je ovo nekakva gluma i trazenje neke orginalnosti, onda jeste i ponosan sam na to.
I sad cao, ovo je bonus post, posto si Zeljovac, a sad slobodno nastavi sa pljuvanjem, ko te je.be

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Atlanta, denza, Helemnejse, Majestic-12 [Bot], MostarReds22, tuzlanskinacin i 54 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []