Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Beduin » 18 jul 2016, 15:08

Ma dobro, Benko jeste pojam za nasu ligu i steta sto nemamo jos takvih igraca, ali klauzula mu 100k pa mi nema logike stavljati 1mil.
Nego Zuka lupa ko maksim po diviziji, a sto je najzalosnije vecina igraca ima previsoke cijene.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jul 2016, 15:13

Beduin je napisao/la:Ma dobro, Benko jeste pojam za nasu ligu i steta sto nemamo jos takvih igraca, ali klauzula mu 100k pa mi nema logike stavljati 1mil.
Nego Zuka lupa ko maksim po diviziji, a sto je najzalosnije vecina igraca ima previsoke cijene.
upravo si da zukanovic lupa, ali nema nikakve veze izmedju klauzule i procijenjene vrijednosti, ako cemo klauzule gledat neymar vrijedi 800 miliona
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jul 2016, 15:16

irfo je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Ma dobro, Benko jeste pojam za nasu ligu i steta sto nemamo jos takvih igraca, ali klauzula mu 100k pa mi nema logike stavljati 1mil.
upravo si da zukanovic lupa, ali nema nikakve veze izmedju klauzule i procijenjene vrijednosti, ako cemo klauzule gledat neymar vrijedi 800 miliona
Pa vidis, u Benke kontra, klauzula mu 100k a on vrijedi milion!? Po mom nekom skromnom misljenju previse brate.

075 ❤

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jul 2016, 16:08

Beduin je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Pa vidis, u Benke kontra, klauzula mu 100k a on vrijedi milion!? Po mom nekom skromnom misljenju previse brate.
pa jeste previse i on pregoni, realna cijena ne bi trebala biti veca od 400 k za igraca od 32 godine, nego kazem samo da klauzula ne bi trebala predstavljat tu marketnu vrijednost jer i u evropi dosta igraca ode za jeftiniju cijenu od realne vrijednost zbog klauzula
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 jul 2016, 16:38

irfo je napisao/la: pa jeste previse i on pregoni, realna cijena ne bi trebala biti veca od 400 k za igraca od 32 godine, nego kazem samo da klauzula ne bi trebala predstavljat tu marketnu vrijednost jer i u evropi dosta igraca ode za jeftiniju cijenu od realne vrijednost zbog klauzula
Cuj 400 000, koja ce to budala dati tolike pare za igraca iz nase lige koji ima 32 godine.

Ako postoji klauzula, realna cijena igraca samo moze biti niza od klauzule, nikako visa. Klauzule i sluze da se odredi neka najvisa moguca cijena za tog igraca

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 18 jul 2016, 16:47

benki istice ugovor, a da ima ugovor na npr 2 godine sigurno nebi otisao ispod 1 mil.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 18 jul 2016, 16:49

admirr je napisao/la:benki istice ugovor, a da ima ugovor na npr 2 godine sigurno nebi otisao ispod 1 mil.
Šta ima milion? :salut:
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 18 jul 2016, 16:53

TzXHc je napisao/la:
admirr je napisao/la:benki istice ugovor, a da ima ugovor na npr 2 godine sigurno nebi otisao ispod 1 mil.
sta ti nije jasno?? zaboravljate da je benko igrac naseg najveceg kluba i to mu dodatno dize cijenu. jel mozda mislis da je ista vrijednost benke u FKS i benke u slobodi?? pa sta mislis sto vas svi odbijaju? zasto igraci radije sjede na klupi i tribinama u vecim klubovima nego da budu glavne zvijezde u slobodi? razmisli malo
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 18 jul 2016, 16:56

Hervas 400 000........ :eh:
Bekici po 500 000...... :wtf:

I da ne nabrajamo dalje....gluposti nevidjene.
Prave ljudi smijuriju od lige vecu nego sto jeste.
Sada kada stavi Saidu milion a covjek odigrao ozbiljnu utakmicu prije tri godine :roll:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 18 jul 2016, 17:00

Pa Said i bez noge,vrijedi milion,samo da se pojavi,brend,a ustvari sta vi znate sta je brend :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 18 jul 2016, 17:02

admirr je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:
sta ti nije jasno?? zaboravljate da je benko igrac naseg najveceg kluba i to mu dodatno dize cijenu. jel mozda mislis da je ista vrijednost benke u FKS i benke u slobodi?? pa sta mislis sto vas svi odbijaju? zasto igraci radije sjede na klupi i tribinama u vecim klubovima nego da budu glavne zvijezde u slobodi? razmisli malo
Ma nisi dobar s glavom, pare su bitne kakva veličina kurci palci, opusti se nama dođe ko treba da dođe. Nama nisu trebali ti neki mijenmarci vama jesu i vi ste ih doveli.ABd svaki prelazni rok da nam budete tako pametni ;)
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 18 jul 2016, 17:03

RedEvil je napisao/la:Pa Said i bez noge,vrijedi milion,samo da se pojavi,brend,a ustvari sta vi znate sta je brend :salut:
Mi ga napravili igracem i prodali u ligu petice,racuna li se to :hmmmmm:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 18 jul 2016, 17:03

Hervas haha :lol:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 18 jul 2016, 17:05

Agamemnon je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Pa Said i bez noge,vrijedi milion,samo da se pojavi,brend,a ustvari sta vi znate sta je brend :salut:
Racuna svakako,nikad ne zaboravi porjekloi odakle si posao :salut: :thumbup:

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 18 jul 2016, 17:07

Agamemnon je napisao/la:
to mu je jedini minus u karijeri :lol:
trebate shvatiti da nije isto igrati u velikim klubovima i klubovima za koje nikad niko nije cuo. moze neki igrac biti bolji od ronalda, ali ako taj isti igra za neki lijevi klub, njegova vrijednost ce biti 3 puta manja od nekog ko grije klupu u realu i nema vise od 10 minuta igre za cijelu sezonu.. isto ti je i kod nas. svaki igrac Sarajeva, zeljkana vrijedi 3 puta vise vise od najboljeg igraca slobode, radnika itd

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 18 jul 2016, 17:09

Zukanovic je napisao/la:Hervas haha :lol:
Tako pise.
J.Hervas 400 000....
Sta je smijesno.

RedEvil@.
Znaci razumijemo se,taj "brend "koji spominjes proizvod je FK Sloboda.
Kao i Mirza Mesic,Buco Osmanhodzic,i mnogi drugi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jul 2016, 17:09

na terenu posebno vrijede, sto se i vidjelo

desetka za banovice
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jul 2016, 17:13

admirr je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:
A Admirr kao maskota naseg najveceg kluba i ovog foruma bi sigurno deleko vise zaradjivao kod ovog mog sheika ovdje, nego ovi indijci. To su te povlastice.

Jedno je sigurno, ako Benko ode, Sarajevo ce daleko slabije uci u narednu sezone, a i nasa liga ce biti siromasnija za istinskog znalca i vrsnog napadaca.

075 ❤

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 18 jul 2016, 17:14

Ne pojam ,,brend''nije gdje je ponikao i odakle je posao i dosao,ovo je nesto vece,za sire narodne mase :salut:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 jul 2016, 17:14

Ove cjene su inace smijurija...iz nase lige svega 10-15 igraca da se moze prodati i to je upitno.
O ciframa je tek iluzorno i pricati narocito divovi (momak s foruma te cifre izmislja za nasu ligu dovoljno ) :facepalm:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []