Mi ga napravili igracem i prodali u ligu petice,racuna li se toRedEvil je napisao/la:Pa Said i bez noge,vrijedi milion,samo da se pojavi,brend,a ustvari sta vi znate sta je brend
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Hervas haha 
Racuna svakako,nikad ne zaboravi porjekloi odakle si posaoAgamemnon je napisao/la:Mi ga napravili igracem i prodali u ligu petice,racuna li se toRedEvil je napisao/la:Pa Said i bez noge,vrijedi milion,samo da se pojavi,brend,a ustvari sta vi znate sta je brend
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
to mu je jedini minus u karijeriAgamemnon je napisao/la:Mi ga napravili igracem i prodali u ligu petice,racuna li se toRedEvil je napisao/la:Pa Said i bez noge,vrijedi milion,samo da se pojavi,brend,a ustvari sta vi znate sta je brend
trebate shvatiti da nije isto igrati u velikim klubovima i klubovima za koje nikad niko nije cuo. moze neki igrac biti bolji od ronalda, ali ako taj isti igra za neki lijevi klub, njegova vrijednost ce biti 3 puta manja od nekog ko grije klupu u realu i nema vise od 10 minuta igre za cijelu sezonu.. isto ti je i kod nas. svaki igrac Sarajeva, zeljkana vrijedi 3 puta vise vise od najboljeg igraca slobode, radnika itd
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Tako pise.Zukanovic je napisao/la:Hervas haha
J.Hervas 400 000....
Sta je smijesno.
RedEvil@.
Znaci razumijemo se,taj "brend "koji spominjes proizvod je FK Sloboda.
Kao i Mirza Mesic,Buco Osmanhodzic,i mnogi drugi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
na terenu posebno vrijede, sto se i vidjelo
desetka za banovice
desetka za banovice
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
A Admirr kao maskota naseg najveceg kluba i ovog foruma bi sigurno deleko vise zaradjivao kod ovog mog sheika ovdje, nego ovi indijci. To su te povlastice.admirr je napisao/la:sta ti nije jasno?? zaboravljate da je benko igrac naseg najveceg kluba i to mu dodatno dize cijenu. jel mozda mislis da je ista vrijednost benke u FKS i benke u slobodi?? pa sta mislis sto vas svi odbijaju? zasto igraci radije sjede na klupi i tribinama u vecim klubovima nego da budu glavne zvijezde u slobodi? razmisli maloTzXHc je napisao/la:Šta ima milion?admirr je napisao/la:benki istice ugovor, a da ima ugovor na npr 2 godine sigurno nebi otisao ispod 1 mil.
Jedno je sigurno, ako Benko ode, Sarajevo ce daleko slabije uci u narednu sezone, a i nasa liga ce biti siromasnija za istinskog znalca i vrsnog napadaca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne pojam ,,brend''nije gdje je ponikao i odakle je posao i dosao,ovo je nesto vece,za sire narodne mase 
grb sto kuca,umjesto srca
Ove cjene su inace smijurija...iz nase lige svega 10-15 igraca da se moze prodati i to je upitno.
O ciframa je tek iluzorno i pricati narocito divovi (momak s foruma te cifre izmislja za nasu ligu dovoljno )
O ciframa je tek iluzorno i pricati narocito divovi (momak s foruma te cifre izmislja za nasu ligu dovoljno )
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
ima li taj tvoj sheik jos zena, ili si mu ti jediniBeduin je napisao/la: A Admirr kao maskota naseg najveceg kluba i ovog foruma bi sigurno deleko vise zaradjivao kod ovog mog sheika ovdje, nego ovi indijci. To su te povlastice.
Jedno je sigurno, ako Benko ode, Sarajevo ce daleko slabije uci u narednu sezone, a i nasa liga ce biti siromasnija za istinskog znalca i vrsnog napadaca.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Agamemnon je napisao/la:Tako pise.Zukanovic je napisao/la:Hervas haha
J.Hervas 400 000....
Sta je smijesno.
Gledaj koliko minuta igrao 2015 i 2016. ja ti kazem da je 400.000 jos dobro i da on sutra ide dole.
- Beduin
- Kontakt:
U nasoj vjeri je zabranjeno istospolno mijesanje, ali sa indijcima ces imati odlican odnos. Oni kuci ne idu po 3 godine, pistolji im zaprljani, a tvoj entuzijazam daje nadu u vracanje osmijeha indijsko-filipinskoj vezi.admirr je napisao/la:ima li taj tvoj sheik jos zena, ili si mu ti jediniBeduin je napisao/la: A Admirr kao maskota naseg najveceg kluba i ovog foruma bi sigurno deleko vise zaradjivao kod ovog mog sheika ovdje, nego ovi indijci. To su te povlastice.
Od baksisa dzometnog sheika moci ces kupiti bordo farbu i ofarbato maslinaste stolice AFH.
A sad prestani biti degenerik i na svaki j3beni post se nadovezivati spam postovima o Slobodi i Azmiru, imas druge forume za slicne tebi.
075 ❤
075 ❤
cemu nervoza jarane? de nadji mi jedan moj post da je spam, na ovoj temi i ja cu se dobrovoljno odjaviti sa foruma. svaka cinjenica vama je spam.Beduin je napisao/la:U nasoj vjeri je zabranjeno istospolno mijesanje, ali sa indijcima ces imati odlican odnos. Oni kuci ne idu po 3 godine, pistolji im zaprljani, a tvoj entuzijazam daje nadu u vracanje osmijeha indijsko-filipinskoj vezi.admirr je napisao/la:ima li taj tvoj sheik jos zena, ili si mu ti jediniBeduin je napisao/la: A Admirr kao maskota naseg najveceg kluba i ovog foruma bi sigurno deleko vise zaradjivao kod ovog mog sheika ovdje, nego ovi indijci. To su te povlastice.
Od baksisa dzometnog sheika moci ces kupiti bordo farbu i ofarbato maslinaste stolice AFH.
A sad prestani biti degenerik i na svaki j3beni post se nadovezivati spam postovima o Slobodi i Azmiru, imas druge forume za slicne tebi.
Sto ovaj sportsport laze nikada nijedna svjetska kladionica nije objavila kvote za bilo koji match nase lige nego najranije dan prije utakmice
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- Beduin
- Kontakt:
Eto upravo post ranije je spam i nema nista sa temom. A sad ocekujem tvoju odjavu sa foruma.admirr je napisao/la:cemu nervoza jarane? de nadji mi jedan moj post da je spam, na ovoj temi i ja cu se dobrovoljno odjaviti sa foruma. svaka cinjenica vama je spam.Beduin je napisao/la:U nasoj vjeri je zabranjeno istospolno mijesanje, ali sa indijcima ces imati odlican odnos. Oni kuci ne idu po 3 godine, pistolji im zaprljani, a tvoj entuzijazam daje nadu u vracanje osmijeha indijsko-filipinskoj vezi.admirr je napisao/la: ima li taj tvoj sheik jos zena, ili si mu ti jedini
I jos spominje nekakve cinjenice, leleee... jesil' svjestan kolika si pogibelj za ovu nasu usranu planetu?
Ako ti je cinjenica da Benko vrijedi milion, ili Radovac, onda me stvarno tjeras da te zaposlim ovdje medj' indijce.
075 ❤
075 ❤
@ Prijedor
Premier Kladionica
Premier Kladionica
Ima i Admiral ovdje vec je izbacio 2.50 3.10 2.70Zukanovic je napisao/la:@ Prijedor
Premier Kladionica
Trenutno,vjerovatno ce varirati malo tokom sedmice ali minimalno
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
zeljo-FKS 2-3 vec dogovorenoMortemHz je napisao/la:
Pa sta radis na forumu.idi i zaradi koji dinar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.