FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zna li neko kakav je golman ovaj Brezičanin... Hoće li biti kakvog hajra od njega?
Pitas hocel bit sta od njega ? Pa dovoljno ti je da ti kazem da su ga htjeli iz Dinama da ga kupe jer kako kazu ni jedan njihov golman iz Dinamove skole mu nisu ni do jaja.NKMramor je napisao/la:Zna li neko kakav je golman ovaj Brezičanin... Hoće li biti kakvog hajra od njega?

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pitam čisto zato što slabo pratim omladince (nažalost)... Spominje se dosta imena, samo se nadam da će u što kraćem roku distancirati Husaru od kluba i ponuditi i ostalim omladincima višegodišnje ugovore, kako bi konačno počeli nešto i zarađivati na biserima omladinskog pogona... Ima tu već igrača od kojih bi klub mogao u veoma bliskoj budićnosti profitirati.fukara87 je napisao/la:Pitas hocel bit sta od njega ? Pa dovoljno ti je da ti kazem da su ga htjeli iz Dinama da ga kupe jer kako kazu ni jedan njihov golman iz Dinamove skole mu nisu ni do jaja.NKMramor je napisao/la:Zna li neko kakav je golman ovaj Brezičanin... Hoće li biti kakvog hajra od njega?

-
- Kontakt:
Muminovic je bio u Dinamu, a ne Brezicaninfukara87 je napisao/la:Pitas hocel bit sta od njega ? Pa dovoljno ti je da ti kazem da su ga htjeli iz Dinama da ga kupe jer kako kazu ni jedan njihov golman iz Dinamove skole mu nisu ni do jaja.NKMramor je napisao/la:Zna li neko kakav je golman ovaj Brezičanin... Hoće li biti kakvog hajra od njega?
-
- Kontakt:
On je bio u Českoj na probi ja mislim i zadovoljio ih je i trebao je otici tamo kad je zavrsio srednju prosle godine al ne znam sta se izdesavalo, a i licno ga znam predobar momak iz Lukavca citav zivot trenira u Slobodi i talentovan je protiv Veleza je bio na klupiNKMramor je napisao/la:Zna li neko kakav je golman ovaj Brezičanin... Hoće li biti kakvog hajra od njega?
Moja greska onda sam ga zamijenio sa tim Muminovicem 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Tino Divković, Keno Pirić, Muminović, Brezčanin .. zadnje 4 generacije golmana od starijeg k mladjima (mozda sam nekoga i propustio) .. Tino u Ceskoj brani, Keno bio u Gent-u sad je kod nas i pitanje je sta ce biti s njega, hoce malac minutazu i iskreno mislim da zna sta trazi jer je svjestan svojih kvaliteta .. Za Muminovica sam cuo da je isto ubica medju stativama, samo ima on jos da oznoji gu*icu da bi bio i blizu Kene, za cetvrtog sam cuo da je dobar ali isto tako mlad je i svi su (ne znam za Brezcanina) u mladjim reprezentacijama bili/ili su jos uvijek .. To je sto se tice golmana, sto se tice igraca od mladjih generacija mozes ih poredat kolko hoces i opet ce biti malo, koji su kvalitetniji od ovih manekena sto misle da znaju igrat lopte. Od generacije 92-93-94, Adnan Salihovic, Renato Gojkovic, Samir Efendic,Emir Suceska (po meni najjaci igrac, povrede ga koce, sad je u Lukavcu), Emir Omerovic (bio u Hoffenheimu), Ervin Jusufovic, Omar Prses, Muharem Civic, Maid Jaganjac, Amer Bekic, Jasmin Mesanovic, Haris Ribic, Amar Rahmanovic, Eldar Pilavdzic, Damir Mehmedovic, Mirnes Selamovic .. Pa ljudi dragi bili bi pravi hit u Premier Ligi i mozda bi Sloboda imala novi "poker asova" (cisto sumnjam da 80% forumasa zna sta je to
). Prvo mladi igraci zeljni dokazivanja, drugo uz 3-4 iskusna makar bi imali sta gledati na stadionu a ne ono hodanje i ko je kako napravio frizuru .. Shvatila djeca da ce ih ovdje pljuvati pa hajmo mi bilo gdje samo da nismo u ovom sm*dljivom gradu, a i rukovodstvo kluba ih je prodavalo za jedan omanji stan ili za koju paru samo da oni imaju.
A Vi sto Salihovica pljujete samo da vam kazem da je dijete 3ca godina Medicine u Tuzli i da je i one 2 godine u 1.Federacije i sad sto igra uspio naci vremena i za 2 treninga dnevno (kad ih je Ciro doveo u red) i za taj "lagani" fakultet i opet jede na terenu i odbijao je da ide u njemacku u drugu ligu da se dokazuje i ostao je vjeran klubu.
Suma sumarum, ovako ce i Todorovic i ekipa na kraju zavrsiti sa svojih 17-18 godina, gledat cemo ih kako nam zabijaju golove na Tusnju i vjerujte da ce mi biti puno srce tad, da svi vidite sta smo uspjeli otjerati a gledat cemo opet polovnjake kako se ne mogu dogovoriti ko je kriv za go

A Vi sto Salihovica pljujete samo da vam kazem da je dijete 3ca godina Medicine u Tuzli i da je i one 2 godine u 1.Federacije i sad sto igra uspio naci vremena i za 2 treninga dnevno (kad ih je Ciro doveo u red) i za taj "lagani" fakultet i opet jede na terenu i odbijao je da ide u njemacku u drugu ligu da se dokazuje i ostao je vjeran klubu.
Suma sumarum, ovako ce i Todorovic i ekipa na kraju zavrsiti sa svojih 17-18 godina, gledat cemo ih kako nam zabijaju golove na Tusnju i vjerujte da ce mi biti puno srce tad, da svi vidite sta smo uspjeli otjerati a gledat cemo opet polovnjake kako se ne mogu dogovoriti ko je kriv za go

Zadnja izmjena: ziviniceMetropola, dana/u 19 nov 2014, 14:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako Azmir ode iz Slobode,tad cemo opet vidjeti carsijanere na dijelu ,ko fol neka pojacanja ,raspustanje ovog kadra i ostalo...al ja iskreno mislim da on nece otici,cak sam sta vise siguran ,jer ga poznajem i znam da on ne dize ruke lagano od svega ovog..a uostalom ima on i Slogu SH,pa onda svi ima da uzdisemo kad vidimo sta ce covjek sa njima napraviti ,j..o i tribinu i sve ako on ode ,sa njim ce otici i Sloboda ,mozda bude neki pvojekat ,al cisto sumnjam u to.....Velezu uzese stadion ,a mi imamo stadion al necemo imati kluba tj .SLOBODE ,OSTAJE DA SE VIDI KO GLEDA LICNI INTERES A KO SVETINJU....IAKO SE VEC SVE ZNA.. 

-
- Kontakt:
Ako Azmir ode iz Slobode,tad cemo opet vidjeti carsijanere na dijelu ,ko fol neka pojacanja ,raspustanje ovog kadra i ostalo...al ja iskreno mislim da on nece otici,cak sam sta vise siguran ,jer ga poznajem i znam da on ne dize ruke lagano od svega ovog..a uostalom ima on i Slogu SH,pa onda svi ima ...
Postao/la dosada
dana 19 nov 2014, 14:21
Forum: Premijer liga BiH
Tema: FK Sloboda Tuzla
Odgovori: 61788
Pogledano: 3994501
Idi na post
Re: FK Sarajevo
Odlazi Tomić iz Sarajeva (grada
) jer našli smo tamo nekog Misimovića
[/quote]
A nemoj tako imaju oni stadion
[/quote]
i djecu, jedu lopte...[/quote]
I DRVENU TRIBINU,
STO SE NE ZBRATIME SA FULHAMOM
....BAS ME ZANIMA ? 
Postao/la dosada
dana 19 nov 2014, 13:47
Tema: FK Sarajevo
Odgovori: 130358
Pogledano: 10613846
Idi na post
Re: FK Željezničar
U nedjelju naš Željo igra zadnju utakmicu u ovoj godini. U ovoj godini smo mnogo toga prošli,kako dobrog, tako i lošeg. Mnogo uspona i padova. I ova godina je pokazala zašto je Zeljo najveci Klub. Navijači su bili uz Klub ( baklje ne računam ) u svim situacijama. Nakon ispadanja od Metalurga, poraz...
Postao/la dosada
dana 19 nov 2014, 13:44
Tema: FK Željezničar
Odgovori: 220217
Pogledano: 19804513
Idi na post
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma ljudi dolazi nam tata Miske, strumfovi cao! Sljedece godine hladno 0:5 na šugavici
Miske I Luca Toni u tandemu
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk Toure i onaj iz Man.Utd-a
Sta ce tek biti ako Jusufbasic dodje
uzmite i Ronaldhina ,nije zadovoljan u klubu.
,a...
EH OVO TI JE BOSANSKI MENTALITET, I VI VJERUJETE LJUDIMA STO PISU PO FORUMU .. MA DAAAAAAAAAAAAAAJ BA, I KAZE PROCITO SAM NA FORUMU, VOLIM KLUB SVOJ, GLAVNI SAM NAVIJAC PREKO 20 GODINA PRATIM SLOBODU
.. I PITANJE ZA @dosada
DE NAM KAZI LICE CIJI SI TI? IL SI STVARNO DOSADA I 100% SI DIJASPORAS, NE ZNAS ZA KOG TI JE BABO NAVIJAO PRIJE RATA, TREBAS OTICI PISATI TAMO NA TEMU CRVENE ZVEZDE ILI PARTIZANA, MOZDA SE NADJES

Postao/la dosada
dana 19 nov 2014, 14:21
Tema: FK Sloboda Tuzla
Odgovori: 61788
Pogledano: 3994501
Idi na post
Re: FK Sarajevo
Odlazi Tomić iz Sarajeva (grada

A nemoj tako imaju oni stadion

i djecu, jedu lopte...[/quote]
I DRVENU TRIBINU,

Postao/la dosada
dana 19 nov 2014, 13:47
Tema: FK Sarajevo
Odgovori: 130358
Pogledano: 10613846
Idi na post
Re: FK Željezničar
U nedjelju naš Željo igra zadnju utakmicu u ovoj godini. U ovoj godini smo mnogo toga prošli,kako dobrog, tako i lošeg. Mnogo uspona i padova. I ova godina je pokazala zašto je Zeljo najveci Klub. Navijači su bili uz Klub ( baklje ne računam ) u svim situacijama. Nakon ispadanja od Metalurga, poraz...
Postao/la dosada
dana 19 nov 2014, 13:44
Tema: FK Željezničar
Odgovori: 220217
Pogledano: 19804513
Idi na post
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma ljudi dolazi nam tata Miske, strumfovi cao! Sljedece godine hladno 0:5 na šugavici

EH OVO TI JE BOSANSKI MENTALITET, I VI VJERUJETE LJUDIMA STO PISU PO FORUMU .. MA DAAAAAAAAAAAAAAJ BA, I KAZE PROCITO SAM NA FORUMU, VOLIM KLUB SVOJ, GLAVNI SAM NAVIJAC PREKO 20 GODINA PRATIM SLOBODU

DE NAM KAZI LICE CIJI SI TI? IL SI STVARNO DOSADA I 100% SI DIJASPORAS, NE ZNAS ZA KOG TI JE BABO NAVIJAO PRIJE RATA, TREBAS OTICI PISATI TAMO NA TEMU CRVENE ZVEZDE ILI PARTIZANA, MOZDA SE NADJES

Jarane ja sam svoj i niciji vise ,i u ovim postovima nisi sve citirao ,ja selju mrzim iz dna duse ,i volim da zbijam sale na njihov racun .
A ovo za Azmira je sve tacno,covjek hoce da zna na cemu je sa Slobodom,vise puta opisano ovdje na temi,a nije valjda da ne znas da je Sloga njegova ....znas ti dobro,covjek je Sloboda interesovala i jos ga interesuje al nece da baca pare u rupu bez dna ....a SLOBODU VOLIM NAJVISE NA SVIJETEU ....ETO CIJI SAM 

I ja kad procitah njegov post ovdje, pogubih se k'o Hadzira u zitu. Il' momak fakat ubija dosadu k'o niko ovdje, ili je iz Lukavca pa ni on ne zna za koga bi navijao.
Mixed by Dosada.
EDIT:
Cojk odgovori prije mene... svoj je
Mixed by Dosada.
EDIT:

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
Zbog ovakvih tetrisa/morona/debila i sl. ne mozes nista lijepo napisati. Dzaba ja ruke i mozak mucio dok se ne sjetih svih igraca iz omladinskog pogona, dodje neki seronja i popisa te
.. E pa neces vise pola posta napisati *ebo ti mater sebi kad OPET prijavi na ovaj forum, a i prvi put sam prestao da pisem zbog ovih tetrisa 

Tom odlukom samo ces udovoljiti blesanima koje ni ne zanima informacije iz kluba, vec bauljanje online, bez ikakvog cilja. Ne odustaj, u inat njima. 

nisam iz lukavca nedo BOGBatva je napisao/la:I ja kad procitah njegov post ovdje, pogubih se k'o Hadzira u zitu. Il' momak fakat ubija dosadu k'o niko ovdje, ili je iz Lukavca pa ni on ne zna za koga bi navijao.
Mixed by Dosada.
EDIT:

Salihovic bi sa svojih 22 godine trebao poceti napredovati kao igrac, zapeti malo vise, osim ako ne planira presaltati se na Gradinu u narednim godinama. A sve je moguce.ziviniceMetropola je napisao/la:Tino Divković, Keno Pirić, Muminović, Brezčanin .. zadnje 4 generacije golmana od starijeg k mladjima (mozda sam nekoga i propustio) .. Tino u Ceskoj brani, Keno bio u Gent-u sad je kod nas i pitanje je sta ce biti s njega, hoce malac minutazu i iskreno mislim da zna sta trazi jer je svjestan svojih kvaliteta .. Za Muminovica sam cuo da je isto ubica medju stativama, samo ima on jos da oznoji gu*icu da bi bio i blizu Kene, za cetvrtog sam cuo da je dobar ali isto tako mlad je i svi su (ne znam za Brezcanina) u mladjim reprezentacijama bili/ili su jos uvijek .. To je sto se tice golmana, sto se tice igraca od mladjih generacija mozes ih poredat kolko hoces i opet ce biti malo, koji su kvalitetniji od ovih manekena sto misle da znaju igrat lopte. Od generacije 92-93-94, Adnan Salihovic, Renato Gojkovic, Samir Efendic,Emir Suceska (po meni najjaci igrac, povrede ga koce, sad je u Lukavcu), Emir Omerovic (bio u Hoffenheimu), Ervin Jusufovic, Omar Prses, Muharem Civic, Maid Jaganjac, Amer Bekic, Jasmin Mesanovic, Haris Ribic, Amar Rahmanovic, Eldar Pilavdzic, Damir Mehmedovic, Mirnes Selamovic .. Pa ljudi dragi bili bi pravi hit u Premier Ligi i mozda bi Sloboda imala novi "poker asova" (cisto sumnjam da 80% forumasa zna sta je to). Prvo mladi igraci zeljni dokazivanja, drugo uz 3-4 iskusna makar bi imali sta gledati na stadionu a ne ono hodanje i ko je kako napravio frizuru .. Shvatila djeca da ce ih ovdje pljuvati pa hajmo mi bilo gdje samo da nismo u ovom sm*dljivom gradu, a i rukovodstvo kluba ih je prodavalo za jedan omanji stan ili za koju paru samo da oni imaju.
Mogli smo Osijeku (ako ne grijesim) probati ponuditi trampu Mujica za Mesanovica.

Vecinu navedenih momcica ne poznajem, po pitanju igrackih kvaliteta i talenta, ali nas omladinski pogon je uvijek bio u samom vrhu tako da sam ubijedjen da mogu samo biti bolji od trenutnog igrackog kadra.
Kad se sjetim Huke, pa Mesketa jr. (kojeg sam mogao uciti o fudbalu kada smo zajedno igrali), kakvih sve ''talenata'' smo imali, da se insanu zamanta.
Smajlovic je iole bio fudbaler, a Tariku nikad necu halaliti nocni zivot i cari svega sto vole mladi. A bio je talenat i igrac kakve rijetko Sloboda pravi, od poslijeratnog perioda pa naovamo.
Sa Jahom sam isao u razred i rasturao ga u fudbalu, ali sto ti je reci zivot: samo ozbiljnost i predanost u radu donesu rezultat. Kakav-takat.
-
- Kontakt:
@Batva
Za Saleta sam ja mislim objasnio neke stvari, ima prioritet u zivotu a to je skola, bit ce doktor aBd i ja mu zelim svu srecu u tome da i uspije, zaboravio sam Micu spomenut, men' se cini da je na 2 godini Ekonomije .. Imaju prioritet u zivotu i to je to. Ne moze jednom gu*icom na 2 stolice, ali dijeli ih ljubav prema tome sto rade i postujem ih
.. I Sale se nece mrdnuti iz Tuzle (osim ako mu Real ne ponudi ugovor
), ganjat ce fakultet, postat gospodin u zivotu i pricat ce djeci svojoj kako je igrao pred 9000 ljudi na Tusnju (a djeca ce u 15oj slusat price o gradnji stadiona i mozda dozive istok, ja 99% necu
) ..
Za Saleta sam ja mislim objasnio neke stvari, ima prioritet u zivotu a to je skola, bit ce doktor aBd i ja mu zelim svu srecu u tome da i uspije, zaboravio sam Micu spomenut, men' se cini da je na 2 godini Ekonomije .. Imaju prioritet u zivotu i to je to. Ne moze jednom gu*icom na 2 stolice, ali dijeli ih ljubav prema tome sto rade i postujem ih

-
- Kontakt:
Sve si ti to @ziviniceMetropola dobro objasnio al si zaboravio da nasu djecu boli kita za Slobodoom (cast izuzetcima) Jasmin jedva doceko da ode iz Slobode (ne mogu ja igrat u drugoj ligi) Reno takodje (ponudio mu mrtvi Celik 500KM on odma otiso) Riba ista situacija i sa njim, Čiva odma otiso čim smo ispali, Tino dok ej branio kod nas lose branio drama. Mi se puno kunemo u nasu djecu a nasu djecu boli neka stvar za "nama", oni jedva cekaju kako ce pokupit papire i otic negdje dalje.
-
- Kontakt:
isto ko sto nase rukovodstvo boli kita za djecom Slobode, i ja bi prvi pobjego od hajvana koji su vodili ovo sve .. niko ne igra vise srcem, a to sto kazes da su bili ponudjeni po 500km tamo, sto im ovdje niko nije po 400 ponudiofukara1919 je napisao/la:Sve si ti to @ziviniceMetropola dobro objasnio al si zaboravio da nasu djecu boli kita za Slobodoom (cast izuzetcima) Jasmin jedva doceko da ode iz Slobode (ne mogu ja igrat u drugoj ligi) Reno takodje (ponudio mu mrtvi Celik 500KM on odma otiso) Riba ista situacija i sa njim, Čiva odma otiso čim smo ispali, Tino dok ej branio kod nas lose branio drama. Mi se puno kunemo u nasu djecu a nasu djecu boli neka stvar za "nama", oni jedva cekaju kako ce pokupit papire i otic negdje dalje.

-
- Kontakt:
Ne mogu njima dat 400 kad moraju sebi u Royalu vecere pravit i telefone iz Telekoma kupit, kako ce onda oni imat ? Pa to su nase legende Slobode, oni vole Slobodu. Al je zato bitno da Azmir sad ode, onda ce i nasa djeca zaigratziviniceMetropola je napisao/la:isto ko sto nase rukovodstvo boli kita za djecom Slobode, i ja bi prvi pobjego od hajvana koji su vodili ovo sve .. niko ne igra vise srcem, a to sto kazes da su bili ponudjeni po 500km tamo, sto im ovdje niko nije po 400 ponudiofukara1919 je napisao/la:Sve si ti to @ziviniceMetropola dobro objasnio al si zaboravio da nasu djecu boli kita za Slobodoom (cast izuzetcima) Jasmin jedva doceko da ode iz Slobode (ne mogu ja igrat u drugoj ligi) Reno takodje (ponudio mu mrtvi Celik 500KM on odma otiso) Riba ista situacija i sa njim, Čiva odma otiso čim smo ispali, Tino dok ej branio kod nas lose branio drama. Mi se puno kunemo u nasu djecu a nasu djecu boli neka stvar za "nama", oni jedva cekaju kako ce pokupit papire i otic negdje dalje.i da ne bude da nisam saglasan s tvojim misljenjem, jesam upotpunosti .. ali opet ti kazem pogledaj realno sve, muka je djeci bilo da igra neko s 2 lijeve noge ispred njih samo zato sto je babo redovan na treninzima i sto treneru plati kafu. Mico bolan trenira citav zivot i od svih selekcija on je po 5-10 minuta dobijao dok je bio mladji .. imali smo najjacu skolu fudbala, a sad u juniora i kadeta ako se moze izdvojiti po 2-3 koja bi mogla "uspjeti" to je puna saka brade