FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bice nas i na drugim tribinama,fino sjesti i gledati utakmicu bez skakanja. 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
e tu bi vec moglo bit cirkusa...znas kakvi ste vi pitari bahati..ovim nasim panjevima ce te zabit makar 1,prenjet ce vas i game overamypitar je napisao/la:Bice nas i na drugim tribinama,fino sjesti i gledati utakmicu bez skakanja.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne znam koliko se naplacuje karta gostujucim navijacima, ali racunica je cista:
500x5KM = 2500KM
Tamam toliko ce iznositi i kazna za losu organizaciju nakon bakljade Pitara.
Ja bih ih izuo iz cipela, samo da nista (ili minimalno) da unesu baklji i petardi. Ako im to smeta jer uzima puno vremena pa nece vidjeti nista od utakmice, onda neka dodju na vrijeme, a ne na poluvremenu pa da sve ide na ho-ruk.
500x5KM = 2500KM
Ja bih ih izuo iz cipela, samo da nista (ili minimalno) da unesu baklji i petardi. Ako im to smeta jer uzima puno vremena pa nece vidjeti nista od utakmice, onda neka dodju na vrijeme, a ne na poluvremenu pa da sve ide na ho-ruk.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
nevjerujem da ce biti sranja sa SARAJLIJAMA::
ali ja licno ove nemogu sa tk..ne zbog toga sto navijaju za sarajevo,ili usranog zelju...nego zbog nevjerovatne kolicine mrznje koju iskazuju prema tuzli..gradu koji im je dao sve,koliko je u mogucnosti..skolovanje,mnogima posao,egzistenciju...ako se vratimo malo u proslost..u velikoj mjeri i slobodu...navijas za pite,selju,bujrum bolan...ali sto seres po svemu sto je meni sveto,gazis i pljujes...
pitari dobro dosli,ali bilo bi dobro da smirite ove svoje odavdje da tako kazem...
ali ja licno ove nemogu sa tk..ne zbog toga sto navijaju za sarajevo,ili usranog zelju...nego zbog nevjerovatne kolicine mrznje koju iskazuju prema tuzli..gradu koji im je dao sve,koliko je u mogucnosti..skolovanje,mnogima posao,egzistenciju...ako se vratimo malo u proslost..u velikoj mjeri i slobodu...navijas za pite,selju,bujrum bolan...ali sto seres po svemu sto je meni sveto,gazis i pljujes...

pitari dobro dosli,ali bilo bi dobro da smirite ove svoje odavdje da tako kazem...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
http://****/oko-500-hordi-zla-d ... ehe-kodre/" onclick="window.open(this.href);return false;
HELLCOME TO TUZLA bice pakleno i s jedne i s druge strane
Mozda uopste necemo placati ulaz, to ce se tek znatiBatva je napisao/la:Ne znam koliko se naplacuje karta gostujucim navijacima, ali racunica je cista:
500x5KM = 2500KM
-
- Kontakt:
nemam ja tvoju adresu zato, a i da dodjes mozes se saget samo jer te pisam, i dolare tvoje pisam, a i crnca vam predcjednika pisam, i kad nam dodjete u GOSTE i kad nam govorite kako ste pozelili drzavu pa se ku*cite s parama ovdje, kupujete "carsijanere" s 2 pica u vividosada je napisao/la:ziviniceMetropola" slusaj me deriste jedno ,ignorisao sam te,al sad te nabijem na kitu,i tebe i sve tvoje postove i **** od mene i zacepi...jer si se puno umislio ovdje ti ko fol pises neke postove,i pisas nas amerikance ,vec imam tvoju adresu ,zato nemoj biti glup,uozbilji se malo.ziviniceMetropola je napisao/la:@Salt
Pa dado nisam znao da i s debilima mozes da se poistovjecujes, postujem ja tebe drug al i ti si u svom nekom svijetu makar sto se tice kluba i desavanja u klubu, tvoj Chikago nagon ti ne da da pokusas doci ovdje na 2 tekme makar i vratiti se u 2000-2001 kad si bio tu i kad si i tad gledao odrone. Dodjes ti al je tebi srce puno jer si vidio Slobodu u bilo kakvom izdanju, a nas "smrtnike" ostavis da nam se dusa cijepa. Bolje hokej i kosarku gledat definitivno, glava te ne boli![]()

P.S. @dado , ti nisi medju ovima sto ih pisam, ti si dobar lik i imas onog BOSANSKOG u sebi i volis SVETINJU, a ovaj se jos nije odlucio, zeljo, sarajevo il radnik bjeljina

Na ho ruk ide radi murije...jer oni tempiraju tako,a bice i do Hordi,kako se budu ponasali u putu...a naplata ulaznica,mislim da ide dogovor klubova za besplatan ulaz...Batva je napisao/la:Ne znam koliko se naplacuje karta gostujucim navijacima, ali racunica je cista:
500x5KM = 2500KM
Zadnja izmjena: emirzlaTu, dana/u 19 nov 2014, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
samo mi nemoj sjest na moje mjestoamypitar je napisao/la:Bice nas i na drugim tribinama,fino sjesti i gledati utakmicu bez skakanja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Obzirom kakva im je situacija u i oko kluba bice sramota ako ih dodje manje od tog broja,jos stotinjak ovih okolnih Zivinica,Lukavca i sl. i to je to otprilike.tinaslafkr je napisao/la:http://****/oko-500-hordi-zla-dolazi-na-tusanj-sloboda-u-problemima-docekuje-izabranike-mehe-kodre/
Sto se tice tekme sve sam sigurniji u debakl,ono slag na krasnu polusezonu

tinaslafkr je napisao/la:http://****/oko-500-hordi-zla-dolazi-na-tusanj-sloboda-u-problemima-docekuje-izabranike-mehe-kodre/
Sto se mene licno tice,ja dolazim da gledam utakmicu sa svojom rajom iz Tuzle.Mislim da nece biti belaja ,jer apsolutno za to nema potrebe.Nema tog nekog rezultaskog naboja,osim onog gradskog rivalstva,ali mislim da to nije kao nekad.Drugo mislim da Vam i nije u interesu, da bez potreba zakuhavata sa Sarajevom,narocito sad kad vam je dosao Azmir jedan veliki gospodin, koji je u odlicnim odnosima sa nasim ljudima iz uprave posebno sa dir.Selimovicem,bar je to tako licno izjavio na tv-u.
-
- Kontakt:
pa zato i kazem da bi moglo biti posudbi,ali sve zavisi...ostaje li azmir,ili ne,vidjecemoamypitar je napisao/la:tinaslafkr je napisao/la:http://****/oko-500-hordi-zla-dolazi-na-tusanj-sloboda-u-problemima-docekuje-izabranike-mehe-kodre/
Sto se mene licno tice,ja dolazim da gledam utakmicu sa svojom rajom iz Tuzle.Mislim da nece biti belaja ,jer apsolutno za to nema potrebe.Nema tog nekog rezultaskog naboja,osim onog gradskog rivalstva,ali mislim da to nije kao nekad.Drugo mislim da Vam i nije u interesu, da bez potreba zakuhavata sa Sarajevom,narocito sad kad vam je dosao Azmir jedan veliki gospodin, koji je u odlicnim odnosima sa nasim ljudima iz uprave posebno sa dir.Selimovicem,bar je to tako licno izjavio na tv-u.
ziviniceMetropola je napisao/la:nemam ja tvoju adresu zato, a i da dodjes mozes se saget samo jer te pisam, i dolare tvoje pisam, a i crnca vam predcjednika pisam, i kad nam dodjete u GOSTE i kad nam govorite kako ste pozelili drzavu pa se ku*cite s parama ovdje, kupujete "carsijanere" s 2 pica u vividosada je napisao/la:ziviniceMetropola" slusaj me deriste jedno ,ignorisao sam te,al sad te nabijem na kitu,i tebe i sve tvoje postove i **** od mene i zacepi...jer si se puno umislio ovdje ti ko fol pises neke postove,i pisas nas amerikance ,vec imam tvoju adresu ,zato nemoj biti glup,uozbilji se malo.ziviniceMetropola je napisao/la:@Salt
Pa dado nisam znao da i s debilima mozes da se poistovjecujes, postujem ja tebe drug al i ti si u svom nekom svijetu makar sto se tice kluba i desavanja u klubu, tvoj Chikago nagon ti ne da da pokusas doci ovdje na 2 tekme makar i vratiti se u 2000-2001 kad si bio tu i kad si i tad gledao odrone. Dodjes ti al je tebi srce puno jer si vidio Slobodu u bilo kakvom izdanju, a nas "smrtnike" ostavis da nam se dusa cijepa. Bolje hokej i kosarku gledat definitivno, glava te ne boli![]()
amerikoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
![]()
P.S. @dado , ti nisi medju ovima sto ih pisam, ti si dobar lik i imas onog BOSANSKOG u sebi i volis SVETINJU, a ovaj se jos nije odlucio, zeljo, sarajevo il radnik bjeljina![]()

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube] ima li neki stariji navijac da isprica ovu pricu s pocetka klipa ?
Mislim da je gostovao na sportu OBN-a,kad je rekao da ce izvrsiti reorganizaciju kluba,kao sto je to uradio FK.Sarajevo,te spomenu odlicne odnose sa dir.Selimovicem,te u buducnosti nagovjestio suradnju između klubova.Tu sigurno spada i posudba igraca.wienultras je napisao/la:pa zato i kazem da bi moglo biti posudbi,ali sve zavisi...ostaje li azmir,ili ne,vidjecemoamypitar je napisao/la:tinaslafkr je napisao/la:http://****/oko-500-hordi-zla-dolazi-na-tusanj-sloboda-u-problemima-docekuje-izabranike-mehe-kodre/
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa to ti je pjesma nastala onda kad su Manijaci pravili ceku na Alipasinom ..pa kad se prlmjenio taj odnos, pa kad su evo godinama trazili tu osvetu preko Kapije I td.tinaslafkr je napisao/la:[youtube][/youtube] ima li neki stariji navijac da isprica ovu pricu s pocetka klipa ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nema ih toliko, barem ne onih koji idu na utakmice.Zodiac je napisao/la:Obzirom kakva im je situacija u i oko kluba bice sramota ako ih dodje manje od tog broja,jos stotinjak ovih okolnih Zivinica,Lukavca i sl. i to je to otprilike.tinaslafkr je napisao/la:http://****/oko-500-hordi-zla-dolazi-na-tusanj-sloboda-u-problemima-docekuje-izabranike-mehe-kodre/
Ne bi trebalo biti nikakvih problema, vjerujem da ne bi bilo nikakvih problema ni sa njihovim komšinicama da nisu počeli sa ubacivanjem piro u teren, slično kao u Travniku. A volimo i mi tražit čepa, npr onaj debil protiv Veleža.
Malo drotovi moraju biti organizovaniji i to je to, mada je*e se njih lakše im zamahnut pendrekom nakon 10 minuta nego prestojati 90 min.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ocekujete od posjete....posto od panjeva nemamo sta ocekivat
...moze li se nakucat 3000 dusa da gleda ONO 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
koliko god bude,bice najjaca posjeta kola...sto zbog sarajeva,sto zbog tradicije u zadnje dvije godinestaragarda je napisao/la:sta ocekujete od posjete....posto od panjeva nemamo sta ocekivat![]()
...moze li se nakucat 3000 dusa da gleda ONO

sad ozbiljno,doce narod,malo zbog pita,malo zbog mehe,malo zbog ONOG

Ma i zadnja je tekma ,slijedi nam pauza od pola godine
,vjerujem da ce se nakupiti 3500-4000 .

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 18 gostiju.