JudaFaraonTM je napisao/la:Čovjek navija za Milan ne budite ludi
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
glupo je postavljat pitanja da li Dzekson igra veceras
nas prvotimac
rjesava utakmicu 
e cuj u inter ga hoce 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- 1988risha
- Kontakt:

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Iskreno mislim da bi za repku bilo bolje da igra za Inter. Igra on dosta i u Cityu, ali ne bas svaku utakmicu. On je najbolji kad se ekipa gradi oko njega i gdje je jedan od glavnih igraca, kao u Wolfsburgu. Dobar je on i sada, ali po meni nije nivo kao u Wolfsburgu. I sada je dobar strijelac, ali je po meni bio bolji u polju ranije. Driblao je, imao odlicno primanje i tehniku generalno. Sada se nekako zadovoljio sa tim golovima i nekad stvarno ima neke kriminalne dodire kada mu se lopta odbije jedno 10 metara od njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- 1988risha
- Kontakt:
Ja ne pamtim kad je on krenuo naprijed s loptom u Man CIty-u,ono jednostavno da trči uz aut liniju s loptom,više nema ono samopouzdanje kao u Wolfsburgu,kad krene naprijed ko teretni voz...Cartman je napisao/la:Iskreno mislim da bi za repku bilo bolje da igra za Inter. Igra on dosta i u Cityu, ali ne bas svaku utakmicu. On je najbolji kad se ekipa gradi oko njega i gdje je jedan od glavnih igraca, kao u Wolfsburgu. Dobar je on i sada, ali po meni nije nivo kao u Wolfsburgu. I sada je dobar strijelac, ali je po meni bio bolji u polju ranije. Driblao je, imao odlicno primanje i tehniku generalno. Sada se nekako zadovoljio sa tim golovima i nekad stvarno ima neke kriminalne dodire kada mu se lopta odbije jedno 10 metara od njega.
Gledaj ljepote,ko sivonja
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Zato što više nema tu slobodu, ima dovoljno igrača koji su bolji od njega u tome. Njegovo je da daje golove.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- legenda reala
- Kontakt:
znači danas dvica i Edin daje golVirtu4l je napisao/la:Zato što više nema tu slobodu, ima dovoljno igrača koji su bolji od njega u tome. Njegovo je da daje golove.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kupljeno 4+, po starom dobrom običajulegenda reala je napisao/la:znači danas dvica i Edin daje gol
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Istina, ne moze on uzet loptu pored Silve, Nasria, Tourea ili Aguera. Zato bi volio da ode u klub tipa Intera.Virtu4l je napisao/la:Zato što više nema tu slobodu, ima dovoljno igrača koji su bolji od njega u tome. Njegovo je da daje golove.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
A ko sto kazete, ovih individualnih golova manjka kod njega.
- 1988risha
- Kontakt:
A bezveze ga guše,al bukvalno,Nasri i Silva do besvjesti onu loptu šutaju i prebacuju s lijeva na desno... Ja vjerujem da bi Miske više dao za City nego ova dvojica,fkt me živciraju,glume Iniestu i Xavija a dosada živa... I onaj Milner,ko njega dovede,momak se posvađao sa fudbalom... A sve što trebaju debili jedni je to da centriraju u 16 i gađaju Džeku u glavu ili u noge... ili neka mu daju vala više slobodu... Aguero i Tevez prije kad uzmu loptu,mami svojoj ne bi dodali...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- legenda reala
- Kontakt:
A dobro u Engleskoj se igra i dosta jača odbrana, tako da mu se i teže osloboditi i krenuti sam prema golu
Virtu
nije loše, al utakmica je tek u 18:30 tako da ima vremena
Virtu
nije loše, al utakmica je tek u 18:30 tako da ima vremena
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Džeko ne ide nigdje iz City-a!
Ajmo Džeko danas 2 gola i pobijedite danas.
Dobra je kvota na vas, šteta propustiti, al čim to ja uplatim nema od toga ništa, il će da bude na guzove.
Dobra je kvota na vas, šteta propustiti, al čim to ja uplatim nema od toga ništa, il će da bude na guzove.
Bilo bi idealno kada bi u sve tri naredne utakmice zabio makar po 1 gol...tada bi presao brojku od 15 pogodaka u PL, i oborio rekord od 14 golova u prosloj sezoni...
A kao sto neko rece, najidealnije bi bilo da u zadnjem kolu zabije hettrick, tada bi bio istinski heroj cityija...
Ja ne bih volio da predje u inter, u tim za koji je upitno da li ce i naredne sezone izboriti LP...ako vec zeli da ide negdje, poslije SP-a ce sigurno imati boljih ponuda na stolu...zapravo ne bih volio da uopce predje u italiju, mozda samo u juventus...
Real ce biti njegova destinacija akoBogda.
A kao sto neko rece, najidealnije bi bilo da u zadnjem kolu zabije hettrick, tada bi bio istinski heroj cityija...
Ja ne bih volio da predje u inter, u tim za koji je upitno da li ce i naredne sezone izboriti LP...ako vec zeli da ide negdje, poslije SP-a ce sigurno imati boljih ponuda na stolu...zapravo ne bih volio da uopce predje u italiju, mozda samo u juventus...
Real ce biti njegova destinacija akoBogda.
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Godiste, i dioptrija?AjsKjub je napisao/la:Oj, mila majko.velez_mostar je napisao/la: i da osjeti cari prave lige
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Danas ocekujem jos jednu dramu u reziji Sitija.. Ne bi me cudilo da na poluvremenu budu gubili 2 : 0 pa na kraju da uzmu 3 : 2 il obrnuto , da Everton okrene kao sto je okrenuo Manchu za 4 : 4 , gdje je Ferguson i izgubio titulu
Re: Odg: Edin Džeko
Dobar kontra argument. Sad sam svakako ubijedjen da se u Italiji igra atraktivan i dobar fudbal a ne defanzivan i spor sa hrpom prekida.velez_mostar je napisao/la:Godiste, i dioptrija?AjsKjub je napisao/la:Oj, mila majko.velez_mostar je napisao/la: i da osjeti cari prave lige
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Napokon ne moram cekati i razmisljati ocel igrati..Sigurniji je od Harta 
Trenutno korisnika/ca: 231983, BiH26, Bing [Bot], LeCoq, nebeskasila, tuzlanskinacin i 66 gostiju.