FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 19 nov 2014, 21:24

Eeee sad mogu doci i oni sto rade subotom :D :D ,i ja mislim da ce bit raje,sunce ce okupat Tusanjsku ljepoticu...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 21:25

BINGO preuzeo intereks...ubi covjek....godisnji obrt 485.4 mil... :crazy:
nemogu da vjerujem da covjek nije zainteresovan ni 1 posto...i da se nemoze pricati sa njim...kakav bi to bio dobitak za nas...dati mu logo na dres,tusanj nek promjeni ime u bingo arena :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 nov 2014, 21:29

wienultras je napisao/la:BINGO preuzeo intereks...ubi covjek....godisnji obrt 485.4 mil... :crazy:
nemogu da vjerujem da covjek nije zainteresovan ni 1 posto...i da se nemoze pricati sa njim...kakav bi to bio dobitak za nas...dati mu logo na dres,tusanj nek promjeni ime u bingo arena :mrgreen:

za to vam treba statut kluba moj pasa fini.. cim dodje do toga svasta je moguce iz tog razloga sto ste najveci kanton poslije sarajeva i mostara
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 21:33

slazem se statut se mora promjeniti,o tome se prica vec odavno...vidicemo,brzo ce januar.
za najveci,i najmnogoljudniji kanton bilo bi to odlicno. ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2014, 21:39

Rule_hz je napisao/la:
wienultras je napisao/la:BINGO preuzeo intereks...ubi covjek....godisnji obrt 485.4 mil... :crazy:

za to vam treba statut kluba moj pasa fini.. cim dodje do toga svasta je moguce iz tog razloga sto ste najveci kanton poslije sarajeva i mostara
kakvog bolan sarajeva a posebno mostara :wtf: :wtf:
ako mislis na broj stanovnika TK je ubjedljivo najmnogoljudniji kanton
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 nov 2014, 21:40

Mozda je mislio na grad ,mada opet nema logike u BiH samo Sarajevo i Banja Luka imaju vise od Tz.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 nov 2014, 21:41

Rule_hz je napisao/la:

ubjedljivo najmnogoljudniji kanton ;) a ako si mislio na povrsinu onda je i ze-do kanton povrsinski veci
Sloboda Tuzla

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 nov 2014, 21:43

Najmnogoljudniji jesmo,al nismo najveci...mislim da smo drugi po velicini...prvi je hercegovacko-neretvanski.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2014, 21:52

za Bingo da ti kazem..ono sto znam..znaci promet robe POLA MILIJARDE MARAKA,KONVERTIBILNIH :tokralju: :tokralju: :tokralju: ...PREKO 4000 ZAPOSLENIH :tokralju: :tokralju: ...za njega je malezijac maksum :D ..jednom sam igrom slucaja sjedio sa Senadom...ovo je kako ga ja vidim....lik je totalno operisan od sporta...nazalost po nas konkretno....zanima ga samo kesh....njemu ne treba reklama na dresu mancestera a ne Slobode,jarane moj....mada postoji neka sansa da bi se mogao privolit na ULAGANJA ali samo u slucaju promjene statuta kao sto je pitar napisao....a on ako udze u neki sportski kolektiv taj ce klub prekucavat ove nase smijesne lige....frajer grabi kesh na slepere,bukvalno i njemu su ulaganja od 5,10 miliona smijurija....Bingo na olovke i papir godisnje 100 000 potrosi...ne znam da li je neko sa njim razgovarao i stvarno mi je enigma teska da se jedan takav lik nije uopste pokusao ugurat u pricu oko Slobode

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 22:01

pa ako je operisan od sporta,nije od kesa..siguran sam da postoji nesto sto ga zanima,
druze,imamo sposobnog predsjednika,njih dvojicu staviti za isti stol.. :zviz:
pa mi cemo ako azmir ostane biti najjaci uz pitare,tucemo se posteno za taj primat..
azmir je multimilioner,dodas senada,i popusi nam malezijac kolektivno :tokralju: :tokralju:
**** mater zar nepostoji nijedan novinar koji bi mogo barem covjeka pitati,napraviti neki kratki intervju..
sta bi to on,dali bi,pod kojim uslovima..dado kaze cita azmir forum,e pa ako citas gigantu,poduzmi nesto,pokusaj :thumbup:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2014, 22:11

wienultras je napisao/la:pa ako je operisan od sporta,nije od kesa..siguran sam da postoji nesto sto ga zanima,
druze,imamo sposobnog predsjednika,njih dvojicu staviti za isti stol.. :zviz:
pa mi cemo ako azmir ostane biti najjaci uz pitare,tucemo se posteno za taj primat..
azmir je multimilioner,dodas senada,i popusi nam malezijac kolektivno :tokralju: :tokralju:
**** mater zar nepostoji nijedan novinar koji bi mogo barem covjeka pitati,napraviti neki kratki intervju..
sta bi to on,dali bi,pod kojim uslovima..dado kaze cita azmir forum,e pa ako citas gigantu,poduzmi nesto,pokusaj :thumbup:
ja ti kazem...da se olos i krimosi nisu vrtili oko Slobode moglo se privuc sigurno 5 prejakih firmi sa kojima bi bili konstantno u vrhu..vjerovatno bi se i stadion napravio,privukli bi masu raje na Tusanj sa TK,igrali bi evropske tekme...al kakvi to..bolje da k.u.r.a.c na Slobodi ostre branitelji i podgrmeci...ovo je period prije Husica...sad ne znam....moze li i hoce li Husic pricati sa Senadom..ima li vise snage,volje...vjerovatno svi cekaju taj famozni januar i tu strasnu skupstinu

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 19 nov 2014, 22:22

Azmir je vec sa nasom upravom vjerovatno dogovorio prelazak nekih nasih igraca kod Vas. Todorovic, Kostic, mozda i Bekic, ali naravno da bude 0:2 :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2014, 22:27

Amca007 je napisao/la:Azmir je vec sa nasom upravom vjerovatno dogovorio prelazak nekih nasih igraca kod Vas. Todorovic, Kostic, mozda i Bekic, ali naravno da bude 0:2 :D
:nene: :nene: ..nista to...samo 1 0 a te zadrzite :D ..pa nece valjda vas visak dolazit u Slobodu...visak saljite u dolinu mumijevih..njima ce svakako valjat :urnebes: :urnebes:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 19 nov 2014, 22:28

cuj senad da ulozi u slobodu :D sto pricate gluposti...... taj stedi vise od mene dajem ruku.....njemu ko izvuce 1000 iz dzepa ja cu mu dati sta hoce :mrgreen: pogledaj samo plate u bingu i sve ostalo.....k bi on imao da nije takav

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 nov 2014, 22:29

Covjek naredjuje periodicno iskljucivanje frizidera da se ustedi na struji :mrgreen: .

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 22:32

KrojcicaHills je napisao/la:cuj senad da ulozi u slobodu :D sto pricate gluposti...... taj stedi vise od mene dajem ruku.....njemu ko izvuce 1000 iz dzepa ja cu mu dati sta hoce :mrgreen: pogledaj samo plate u bingu i sve ostalo.....k bi on imao da nije takav
plate su onakve kakve zakon nalaze..znaci minimalac..nijedan,ili ako hoces 99 posto slicnih ljudi u svijetu nedaje platu vecu od zagarantovane ako nemora..upravu si,nije budala jbt.. :roll:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 nov 2014, 22:34

wienultras je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:cuj senad da ulozi u slobodu :D sto pricate gluposti...... taj stedi vise od mene dajem ruku.....njemu ko izvuce 1000 iz dzepa ja cu mu dati sta hoce :mrgreen: pogledaj samo plate u bingu i sve ostalo.....k bi on imao da nije takav
plate su onakve kakve zakon nalaze..znaci minimalac..nijedan,ili ako hoces 99 posto slicnih ljudi u svijetu nedaje platu vecu od zagarantovane ako nemora..upravu si,nije budala jbt.. :roll:
Da ti radis za yebenih 400 km mjesecno 8 sati dnevno 7 dana u sedmici, crncis ko konj, yebe te kako stigne, vjeruj mi, ne bi tako govorio ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2014, 22:37

prica je bila oko ULAGANJA u Slobodu a ne POKLANJANJA...znaci,kakva god stipsa da jeste nove investicije su mu primamljive kao i svakom....je li IKAD,IKO pricao sa njim na temu Slobode....kakve smo agilne uprave imali mislim da su mu mogli pokucat na vrata samo da sta pokloni Slobodi ako su se i toga genijalci sjetili...i malezijac koji ulaze u pitare cisto sumnjam da je siroke ruke i da bi tek tako negdje bacao pare..kolko god da ih ima...ali je neko otisao i razgovarao sa njim..predocio mu neki plan,ideju....nemojte mi samo reci da neki malezijac ima racuna ulagat u nasu smijesnu ligu a nema neki bosanac....samo treba otic i razgovarat...a vecini je to garant bilo MRSKO...bolje je po royalu pit 24 sata i govorit ta ce ovaj ta ce onaj :roll: :roll:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 nov 2014, 22:37

puno vise od 8 sati, 28 dana u mjesecu al hajd nije to tema...zato sto ne da , zato i ima i ne nadam se od takvih nista
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 22:39

znas li gore kod plave poliklinike..im onaj rentakar i motel prekoputa..e tu sam radio zadnji put u bih..
do februara 2013,...za tristo maraka,nocnu cistio tudju ****,briso kupatila,namjesto sobe,izdavo **** sve svoje po 16 sati nekada..nisam imao slobodan dan...nijedan,vjerovo ti meni ili ne..
pjesacio sam od citaonice u solini,do slavinovica svaki dan,jer se nije isplatilo vaditi kartu,za koji **** radim onda...to je samo jedan primjer onoga sto sam prosao u zivotu.onako usput..nemoj mi tih fazona molim te.. :crazy:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.