Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
wienultras je napisao/la:BINGO preuzeo intereks...ubi covjek....godisnji obrt 485.4 mil...![]()
nemogu da vjerujem da covjek nije zainteresovan ni 1 posto...i da se nemoze pricati sa njim...kakav bi to bio dobitak za nas...dati mu logo na dres,tusanj nek promjeni ime u bingo arena
kakvog bolan sarajeva a posebno mostaraRule_hz je napisao/la:wienultras je napisao/la:BINGO preuzeo intereks...ubi covjek....godisnji obrt 485.4 mil...![]()
nemogu da vjerujem da covjek nije zainteresovan ni 1 posto...i da se nemoze pricati sa njim...kakav bi to bio dobitak za nas...dati mu logo na dres,tusanj nek promjeni ime u bingo arena
za to vam treba statut kluba moj pasa fini.. cim dodje do toga svasta je moguce iz tog razloga sto ste najveci kanton poslije sarajeva i mostara
ubjedljivo najmnogoljudniji kantonRule_hz je napisao/la:wienultras je napisao/la:BINGO preuzeo intereks...ubi covjek....godisnji obrt 485.4 mil...![]()
za to vam treba statut kluba moj pasa fini.. cim dodje do toga svasta je moguce iz tog razloga sto ste najveci kanton poslije sarajeva i mostara
za Bingo da ti kazem..ono sto znam..znaci promet robe POLA MILIJARDE MARAKA,KONVERTIBILNIHwienultras je napisao/la:BINGO preuzeo intereks...ubi covjek....godisnji obrt 485.4 mil...![]()
ja ti kazem...da se olos i krimosi nisu vrtili oko Slobode moglo se privuc sigurno 5 prejakih firmi sa kojima bi bili konstantno u vrhu..vjerovatno bi se i stadion napravio,privukli bi masu raje na Tusanj sa TK,igrali bi evropske tekme...al kakvi to..bolje da k.u.r.a.c na Slobodi ostre branitelji i podgrmeci...ovo je period prije Husica...sad ne znam....moze li i hoce li Husic pricati sa Senadom..ima li vise snage,volje...vjerovatno svi cekaju taj famozni januar i tu strasnu skupstinuwienultras je napisao/la:pa ako je operisan od sporta,nije od kesa..siguran sam da postoji nesto sto ga zanima,
druze,imamo sposobnog predsjednika,njih dvojicu staviti za isti stol..![]()
pa mi cemo ako azmir ostane biti najjaci uz pitare,tucemo se posteno za taj primat..
azmir je multimilioner,dodas senada,i popusi nam malezijac kolektivno![]()
![]()
**** mater zar nepostoji nijedan novinar koji bi mogo barem covjeka pitati,napraviti neki kratki intervju..
sta bi to on,dali bi,pod kojim uslovima..dado kaze cita azmir forum,e pa ako citas gigantu,poduzmi nesto,pokusaj
Amca007 je napisao/la:Azmir je vec sa nasom upravom vjerovatno dogovorio prelazak nekih nasih igraca kod Vas. Todorovic, Kostic, mozda i Bekic, ali naravno da bude 0:2
plate su onakve kakve zakon nalaze..znaci minimalac..nijedan,ili ako hoces 99 posto slicnih ljudi u svijetu nedaje platu vecu od zagarantovane ako nemora..upravu si,nije budala jbt..KrojcicaHills je napisao/la:cuj senad da ulozi u slobodusto pricate gluposti...... taj stedi vise od mene dajem ruku.....njemu ko izvuce 1000 iz dzepa ja cu mu dati sta hoce
pogledaj samo plate u bingu i sve ostalo.....k bi on imao da nije takav
Da ti radis za yebenih 400 km mjesecno 8 sati dnevno 7 dana u sedmici, crncis ko konj, yebe te kako stigne, vjeruj mi, ne bi tako govoriowienultras je napisao/la:plate su onakve kakve zakon nalaze..znaci minimalac..nijedan,ili ako hoces 99 posto slicnih ljudi u svijetu nedaje platu vecu od zagarantovane ako nemora..upravu si,nije budala jbt..KrojcicaHills je napisao/la:cuj senad da ulozi u slobodusto pricate gluposti...... taj stedi vise od mene dajem ruku.....njemu ko izvuce 1000 iz dzepa ja cu mu dati sta hoce
pogledaj samo plate u bingu i sve ostalo.....k bi on imao da nije takav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.