Nemoj biti toliko siguran. Mene uopste nebi iznenadilo da pocnu Negredo i Jovetic.mirzatele je napisao/la:Napokon ne moram cekati i razmisljati ocel igrati..Sigurniji je od Harta
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
bice napeto ko mujini tregeri
pritisak je na gradanjima..jedan toenado na pocetku nebi bio los , samo da Nasri nekrene driblat samog sebe
...Edine zabij ga za nas 
el-fighter je napisao/la:Nemoj biti toliko siguran. Mene uopste nebi iznenadilo da pocnu Negredo i Jovetic.mirzatele je napisao/la:Napokon ne moram cekati i razmisljati ocel igrati..Sigurniji je od Harta
Pocinje Dzexon od prve 100 % 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
mirzatele je napisao/la:el-fighter je napisao/la:Nemoj biti toliko siguran. Mene uopste nebi iznenadilo da pocnu Negredo i Jovetic.mirzatele je napisao/la:Napokon ne moram cekati i razmisljati ocel igrati..Sigurniji je od Harta![]()
![]()
Ako bi Jovetic i Negredo poceli
ako krene pele s dva napadaca, to su sigurno sergio i edin, ali ako se odluci samo za jednog i tada dajem vece sanse edinu, mada je i vrlo moguce da krene samo sa aguerom...tako da nije bas 100% sigurno hoce li edin igrati...ipak je to everton...ali bi svakako bilo veliko iznenadjenje da ga ostavi na klupi
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Ma Sergio i Edin. Ne sumnjam u to.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
- el-fighter
- Kontakt:
Hart, Zabaleta, Demichelis, Kompany, Clichy, Garcia, Toure, Nasri, Milner, Aguro, Dzeko
eto vidis fajteru
- el-fighter
- Kontakt:
Ma zeznacije malo. Nije Pele tolika budala kao Mancini.mirzatele je napisao/la:eto vidis fajteru
Clichy mora igrati jer je Everton napadački dosta potentna ekipa, a pogotovo desni bek Coleman, jako dobar igrač
gutavo će biti, ali eto, nadam se da će Edin zabit', a Man City pobjedit' 
Opet onaj nepodnosljivi clichy, ali eto sigurno se odlucio za njega jer je bolji u defanzivi od kolarova...
ako nista, makar je tu milner...
Zabit ce danas 2
ako nista, makar je tu milner...
Zabit ce danas 2
Everton igra bez 4-5 standardnih igraca,plus nemaju nikakav motiv ,nit mogu u LP a nece sigurno pomoci ni Liverpulu da osvoji titulu! s druge strane City igra u najjacem sastavu,na klupi je oporavljeni Silva, Negredo, Jovetic.. veliki su favoriti definitivno,ali nece biti lako,tesko je igrati utakmice kad imas imperativ pobjede..
ima li ko HD stream? 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
bujrum
bujrum
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dodaj Pablo dodaj
On je Argentinac i nezna sta je timska igramirzatele je napisao/la:Dodaj Pablo dodaj
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ova rupa od golmana ih je nebrojeno puta pokopao,izgleda da ce ih kostati i titule.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, MostarReds22, trunks1946, Zglavkar i 50 gostiju.