Vjerovatno su potcjenili Zrinjskog, ali kad su zaigrali punom snagom sijevale su sanse za sansom. Moze Sarajevo dobiti 2:0 sigurno, samo dodjite u velikom broju, usrace se plemici ko grlice

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neču da smaram temu ja sam iznijeo svoje mišljenje i tačka ne mora se složiti niko sa njim i nema patetike nikakve a ti montana primio si dvije poruke.mma_hz je napisao/la:Pa nismo svi isti heheh..idemo lagano..Travnik..svi smo na istoj strani..HannahMontana je napisao/la:Sta trebam postovati druze!??? Sto nakon prve utakmice lik govori zasluzeno smo ispali!??? To jel? Jesmo li to petardom izgubili mozda?? Nemojj drug postujem sve i svacije misljenje, al ovih patetika i sarkasticara mi je na vrh .!.![]()
treba manje euforije..ponekad je malo i patetike dobrodoslo..
nanek je napisao/la:Vasa realnost.Pa kad dole veliki Zeljeznicar primi 1 go, e sad pitanje je bilo kolko ce malo sarajevo primiti.
Kod nas ti je Suljic prvi za popljuvatisilenT je napisao/la:kakav će igrač da bude mali Suljić.... odavno boljeg igrača nisam gledao pod BB... jest da je fulio jednu 100% šansu, ali mlad je još ima vremena da popravi topredviđam mu veliku karijeru
DevilS je napisao/la:Stvarno los poraz da je ostalo 2-1 bilo bi najbolje, a ovako su nam male sanse realno.
mojne ga ba, tek je sa posla dosaomiky_hz je napisao/la:DevilS je napisao/la:Stvarno los poraz da je ostalo 2-1 bilo bi najbolje, a ovako su nam male sanse realno.
Prvo mora nesto biti da bi ostalo
puding je napisao/la:Kod nas ti je Suljic prvi za popljuvatisilenT je napisao/la:kakav će igrač da bude mali Suljić.... odavno boljeg igrača nisam gledao pod BB... jest da je fulio jednu 100% šansu, ali mlad je još ima vremena da popravi topredviđam mu veliku karijeru
ako sudija unese u zapisnik da ga je sesar pljunuo i da je vrijeđao sudiju dobiće najmanje 4-5 utakmicaskyisthelimit je napisao/la:Ovo je odlican rezultat. Samo steta sto u Travniku nece biti Sesara
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Benjolos, Hajdeee, Jadnimi, mma_hz, nedimmmm1337, perodeformero, Rule_hz, Seipronto i 78 gostiju.