Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Tele ce zavrsiti
trenersku karijeru kod nas. Eventualno jos nekoga da trenira mjesec dana i tu mu je kraj
trenersku karijeru kod nas. Eventualno jos nekoga da trenira mjesec dana i tu mu je kraj
E sad Pape u inat dušmanima pozovi još jednog štopera !! 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- Consigliere
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Safet na IQ-testu:Principatus je napisao/la:Ma Calcio se pogubio ko Safet na IQ-testu.
"Kakva su ovo pitanja, jesu ovo neke provokacije?"
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije ti to tako losa ideja. Izraelu je Andora zabila gol, pa valjda mozemo i mi bez Ibisevica i Dzeke (ako ne bude spreman). Vaznije ce biti da odbrana bude funkcionisala a zabicemo valjda nesto.Minjore je napisao/la:E sad Pape u inat dušmanima pozovi još jednog štopera !!
- DragonGirl
- Kontakt:
Ali ni Vaha ni Vahini rezulltati nemaju apsolutno nikakve veze sa Papetom ni reprezentacijom niti su ikakvo opravdanje u trenutnoj situaciji, ma koliko to neki ovdje stalno potencirali, o njemu se može razgovarati tek ako jedan dan dođe na mjesto selektora.calcio je napisao/la:To je izvadjeno iz konteksta, pricali smo o Vahi koji je danas dobio otkaz u svom Kukuruzsporu pa sam spomenuo i van Gaala.![]()
Mozemo mi kritikovati Papeta zbog nekih poteza ali makar nas nije kostao 200 miliona.
Tačno, možda nas on nije koštao 200 miliona, ali nas je u proteklih nekoliko mjeseci itekako koštao živaca u pojedinim trenucima.
Kako mili moj? Kako?calcio je napisao/la:Nije ti to tako losa ideja. Izraelu je Andora zabila gol, pa valjda mozemo i mi bez Ibisevica i Dzeke (ako ne bude spreman). Vaznije ce biti da odbrana bude funkcionisala a zabicemo valjda nesto.Minjore je napisao/la:E sad Pape u inat dušmanima pozovi još jednog štopera !!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bolje ne primit nijedan gol nego dati jedan

Čuj kako. Več vidim dnevni avaz, 17.11. na 5oj strani, ličnost dana Avdija Vršajević. Čovjek koji je svojim golom donio pobjedu nad Izraelom. 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ma nije vazno imati napadaca i pobjedit u Izraelu, vazno je da Vedu ne naljutimo sa trecim napadacem.
Ne zasluzujemo te Pape!
Ne zasluzujemo te Pape!
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 09 nov 2014, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Safet na IQ-testu:Principatus je napisao/la:Ma Calcio se pogubio ko Safet na IQ-testu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
hahahahahhahahaCartman je napisao/la:Safet na IQ-testu:Principatus je napisao/la:Ma Calcio se pogubio ko Safet na IQ-testu.
Idemo na bod, Izrael je odlicna ekipa, skupa, uspjeli su cak i Kipar da pobijede a znamo kako je Kipar igrao protiv nas. U igri je jos puno bodova, bla, bla, bla...
FORZA MARŠAL !!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Polako djevusko...Vaha je bio brand sa Alzirom neko vrijeme,Kosta Rika,Papetovi sporovi,ni to nije bilo u nasoj avliji.DragonGirl je napisao/la: To ko biva: Eeej pa ne ide ni Van Gaalu, šta se mi imamo žaliti...Onda svaki poraz na svijetu ima opravdanje...šta ima veze, gube i bolji od nas. Argument za loše poteze - nikakav. Problem se rješava u svojoj avliji a ne zavirivanjem u tuđu.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cuj nema rezervni plan, pa i ne mozes imati kad ne radis svoj posao cisto i posteno.
Ne znam ali me mnogo strah neke blamaze.
Ne znam ali me mnogo strah neke blamaze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- DonCorleone
- Kontakt:
Nije djevuska, nego curlikaJuventinisimo je napisao/la:Polako djevusko...Vaha je bio brand sa Alzirom neko vrijeme,Kosta Rika,Papetovi sporovi,ni to nije bilo u nasoj avliji.DragonGirl je napisao/la: To ko biva: Eeej pa ne ide ni Van Gaalu, šta se mi imamo žaliti...Onda svaki poraz na svijetu ima opravdanje...šta ima veze, gube i bolji od nas. Argument za loše poteze - nikakav. Problem se rješava u svojoj avliji a ne zavirivanjem u tuđu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jedva čekam meč sa Izraelom da vidim u akciji lažnu devetku Anela Hadžića
Oh Safete taktički magu ti si naš Roy Hodgson,ne zaslužujemo te. 
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
I bez Džeke ćemo biti napadačka ekipa u Izraelu, 
"Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd", zaključio je Pape,
Ove kvalifikacije nismo bili ofanzivni ni kada su igrali Vedo i Edin od prve minute zajedno, na papiru da, na terenu ne.
"Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd", zaključio je Pape,
Ove kvalifikacije nismo bili ofanzivni ni kada su igrali Vedo i Edin od prve minute zajedno, na papiru da, na terenu ne.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 09 nov 2014, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.
- DragonGirl
- Kontakt:
Prvo zamjerate takvima što koriste besmislene argumente, a i vi onda radite to isto.Juventinisimo je napisao/la:Polako djevusko...Vaha je bio brand sa Alzirom neko vrijeme,Kosta Rika,Papetovi sporovi,ni to nije bilo u nasoj avliji.DragonGirl je napisao/la: To ko biva: Eeej pa ne ide ni Van Gaalu, šta se mi imamo žaliti...Onda svaki poraz na svijetu ima opravdanje...šta ima veze, gube i bolji od nas. Argument za loše poteze - nikakav. Problem se rješava u svojoj avliji a ne zavirivanjem u tuđu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mogu mislit koliki su kod tebe podocnjaci, ne spavas koliko branis ublehuVirtu4l je napisao/la:Misliš, bez Džek-e
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.