FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

KrojcicaHills
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la KrojcicaHills » 19 nov 2014, 22:41

wienultras je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:cuj senad da ulozi u slobodu :D sto pricate gluposti...... taj stedi vise od mene dajem ruku.....njemu ko izvuce 1000 iz dzepa ja cu mu dati sta hoce :mrgreen: pogledaj samo plate u bingu i sve ostalo.....k bi on imao da nije takav
plate su onakve kakve zakon nalaze..znaci minimalac..nijedan,ili ako hoces 99 posto slicnih ljudi u svijetu nedaje platu vecu od zagarantovane ako nemora..upravu si,nije budala jbt.. :roll:
lakko je tebi na baustelu satnica 5e , skela visoka 10 m ne smijes ni gledati dole......... za dan zaradis ovih 400 KM :lol: :lol: po ko zna koji put samo se provaljujes.......

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 19 nov 2014, 22:41

KrojcicaHills je napisao/la:cuj senad da ulozi u slobodu :D sto pricate gluposti...... taj stedi vise od mene dajem ruku.....njemu ko izvuce 1000 iz dzepa ja cu mu dati sta hoce :mrgreen: pogledaj samo plate u bingu i sve ostalo.....k bi on imao da nije takav
Nemoj tako. Dao je Senad neki dan preko 10.000 za omladinske projekte u 5 opcina. Nesto preko Fondacije TZ. Dakle covjek je voljan dati pare, samo treba ozbiljno pristupiti dogovoru.

slika
Jedan grad, jedna ljubav!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 nov 2014, 22:43

Kapitalizam braćo tako je u 90% privatnih firmi, bolje i to nego sjedit besplatno kod kuće i bez staža. Jbg 4000 ljudi nije malo.

U nedjelju bi bilo lijepo pozdraviti Dan državnosti 25.11. :salut: :bih:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2014, 22:44

NYKnicks Fan je napisao/la:
plate su onakve kakve zakon nalaze..znaci minimalac..nijedan,ili ako hoces 99 posto slicnih ljudi u svijetu nedaje platu vecu od zagarantovane ako nemora..upravu si,nije budala jbt.. :roll:
Da ti radis za yebenih 400 km mjesecno 8 sati dnevno 7 dana u sedmici, crncis ko konj, yebe te kako stigne, vjeruj mi, ne bi tako govorio ;)
1.ljudi se otimaju da rade u Bingu...janje okrenu kad dobiju posao jer je plata REDOVNA i na VRIJEME
2.ne radi se 7 dana nego 6....kao i u vecini firmi
3.niko te ne maltretira,odradis svoje i to je to....nekad sigurno bude pojedinacnih maltretiranja ali ne zna sta si ocekivao od bosanske firme sa 4000 zaposlenih...pa nije Google,jbt
4.plata je 600 maraka..s obzirom da imas firmi koje ti obecaju platu od 2000 koje nikada ne vidis... mislim da je korektno
5.boli me tuki za Bingom al je smijesno da se laze o nekim bizarnim stvarima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 nov 2014, 22:45

KrojcicaHills je napisao/la:
lakko je tebi na baustelu satnica 5e , skela visoka 10 m ne smijes ni gledati dole......... za dan zaradis ovih 400 KM :lol: :lol: po ko zna koji put samo se provaljujes.......
nevrijedi sa tobom pricati..ti si budala puna kompleksa..nevjerovatno sta sve bog drzi na svijetu..ovo je moj zadnji odgovor tebi..nisi vrijedan paznje,niti imas inteligenciju da trosim na tebe vrijeme..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 nov 2014, 22:46

Druze, moja mama tamo radi, znam ;) Pozdrav... :)
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 19 nov 2014, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 19 nov 2014, 22:46

ma smijesno mi je vise o tome pricati......koliko do sad djece je umrlo ??? kad je taj senad marku dao svoju ?? i kad jednom u godini odvoji nesto objave sve moguce novine ko da je dao 100 mil...... nemam nista protiv njega sve okk ali hvaliti se svakih 5 dana kako je uspjesan, gledati neke liste najbogatijih ljudi na balkanu a ovamo ti radnici umiru od posla je van svake pameti.....on ako ikad marku ulozi u slobodu ja se objesim.....

staragarda lose si upucen u te uslove :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2014, 22:58

" onclick="window.open(this.href);return false;
c'ooommmmmoooonnnn motherfuckerrrrrrrrrrssss:D :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 nov 2014, 23:58

Volio bih kada bi makar ovo kolo stadion bio pun,jer nam dolazi atraktivan protivnik,sa jednim Kodrom i molit Boga da nas ne poderu.. dva-tri gola razlike bice dobro :D

Samo kada bi situacija na sjeveru bila kao protiv Igmana ili Jedinstva bio bih prezadovoljan...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 nov 2014, 00:00

harry_90 je napisao/la:Volio bih kada bi makar ovo kolo stadion bio pun,jer nam dolazi atraktivan protivnik,sa jednim Kodrom i molit Boga da nas ne poderu.. dva-tri gola razlike bice dobro :D

Samo kada bi situacija na sjeveru bila kao protiv Igmana ili Jedinstva bio bih prezadovoljan...
brate...ne preceruj :D :D ...kad bi doslo 3000 ljudi ono mucenje da gleda to je da se nogom u zicagu nabijamo

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 nov 2014, 00:05

staragarda je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Volio bih kada bi makar ovo kolo stadion bio pun,jer nam dolazi atraktivan protivnik,sa jednim Kodrom i molit Boga da nas ne poderu.. dva-tri gola razlike bice dobro :D

brate...ne preceruj :D :D ...kad bi doslo 3000 ljudi ono mucenje da gleda to je da se nogom u zicagu nabijamo
Ma doce vise od 3000 u to sam ubjedjen..jer vec sam rekao dolazi nam ekipa koja je za ostale timove trenutno svemirski brod po mnogo cemu..

Utakmica mi vise nije toliko bitna,bitna je skupstina u januaru,ako se ne promjeni statut,ode nama Husic i onda mozemo strepit ko ce nas preuzeti i za koliko cemo mjeseci ili godina staviti kljuc u bravu..jer imali su sanse da pokazu koliko im znaci Sloboda,pa smo vidjeli gdje su je doveli ,da se u zadnjim trenucima klub spasava od gasenja..

AZMIR AKO VEC CITA OVO,VIDJET CE KOLIKO GA LJUDI PODRZAVA I DA NASTAVI SA SLOBODOM GDJE JE STAO !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 nov 2014, 00:27

slika

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 20 nov 2014, 00:30

staragarda je napisao/la:prica je bila oko ULAGANJA u Slobodu a ne POKLANJANJA...znaci,kakva god stipsa da jeste nove investicije su mu primamljive kao i svakom....je li IKAD,IKO pricao sa njim na temu Slobode....kakve smo agilne uprave imali mislim da su mu mogli pokucat na vrata samo da sta pokloni Slobodi ako su se i toga genijalci sjetili...i malezijac koji ulaze u pitare cisto sumnjam da je siroke ruke i da bi tek tako negdje bacao pare..kolko god da ih ima...ali je neko otisao i razgovarao sa njim..predocio mu neki plan,ideju....nemojte mi samo reci da neki malezijac ima racuna ulagat u nasu smijesnu ligu a nema neki bosanac....samo treba otic i razgovarat...a vecini je to garant bilo MRSKO...bolje je po royalu pit 24 sata i govorit ta ce ovaj ta ce onaj :roll: :roll:
Treba se staviti u Tanovu poziciju, BiH je odlicna baza talenata, Sarajevo je jedan od najvecin klubova (ne samo u poslijeratnom periodu), neko ga je dobro posavjetovao, on ce tek u narednim godinama ubirati plodove ulaganja kada za male pare (prakticno besplatno, jer svakako je ulagac u Sa) pocne izvoziti talente u Cardiff City, a onda od daljnjih transfera ubirati milioncice. Vec ima nekoliko njih u Sa, i neshvatljivo mi je da jednog Cimirota planira pustiti u Bundesligu, ako je vjerovati spekulacijama.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 20 nov 2014, 07:11

I opet mu je lakse igrat Evropu sa Sarajevom nego sa Cardifom,i tu ce se usicarit parica...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 20 nov 2014, 08:24

NKMramor je napisao/la:Zna li neko kakav je golman ovaj Brezičanin... Hoće li biti kakvog hajra od njega?
Znam ga ja licno treniro sa njim do kadeta ali kad sam shvatio da mu nemogu nista onda sam odusto od fudbala. Iso je on na probu u Cesku trebo da brani zajedno sa Tinom Divkovicem u Baniku( ime kluba) međutim dosla je ponuda iz Slobode koju je prihvatio. Sake brani extra i njegov kvalitet bi tek mogo da dođe do izrazaja.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 20 nov 2014, 08:30

...
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 14 jun 2019, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 nov 2014, 10:15

slika

Zar nije redovno kako je Husic tu. :?
1946

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 20 nov 2014, 10:27

Gdje ces Avaz-u vjerovati.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 nov 2014, 10:27

Head je napisao/la:slika

Stvarno sam obradovan nezadovoljstvom igraca. :clap: Ne pitaju se panjevi da li je neko zadovoljan sa njima?
Bravo Azmire, dosta je bilo sadake! :clap:
Moram jbg sam sebe citirati.
Mozda su kloferi htjeli jos regres da im se isplati da odu na zasluzeni odmor. :urnebes:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 20 nov 2014, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 nov 2014, 10:35

Head je napisao/la:slika

To je to što se pisalo neki dan na ovoj temi u vezi plata i neplaćenih kirija igračima sa strane... Znači istina je 100%, čuo sam to iz usta našeg igrača ;)

I onda ovi naši petokolonaši, i tamo neki Benjo iz Srebrenika počnu sprdat čovjeka koji je napisao ovu vijest :roll:

Nadam se samo da ovo nisu naznake da Azmir odlazi... :?
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 15 gostiju.