NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
kvalitet imamo samo da hrabro odigraju i kako bude vazno je da idu kolko toliko rastereceni.uglavnom nek nam je sa srecom 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja makar nesto znam i najvjerovatnije nam se vraca doro i brzi sto igra za gradinu najbolji stijelac eto ako te zanima a protiv travnika je bilo dogovorena utakmica i kada su travnicani dosli trener travnika je reako jovicu mi vam ne mozemo pustit utakmicu i nama trebaju bodobovi i nakon pobjede zvijezde jovic je rekao da se ovo dobro zapamtitastra1922 je napisao/la:kad tako lijepo znas jesil pito sefa za napadaca imal sta od togadinooo je napisao/la:Stefan Gavaric je potpiso godinu dana ali su se dogovorili ako dobije kakvu ponudu da moze otici kada kod zeli

-
- Kontakt:
ma sve je prodano sve je dogovoreno sve je syebano ma neznam samo kako sve znati i zasto onda pratite PL BiH i zasto ne idete malo u kladionicu da koju marku dobijete ...boze me sacuvaj i skloni negdje u corak 
javte i nama ako bude slucajno koji prelaz jbg da se ugrabi koja markica i za sirotinju....HVALA VAM PUNO !!!

javte i nama ako bude slucajno koji prelaz jbg da se ugrabi koja markica i za sirotinju....HVALA VAM PUNO !!!

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
daje koju marku na guzove hanecko_gradacac je napisao/la:ma sve je prodano sve je dogovoreno sve je syebano ma neznam samo kako sve znati i zasto onda pratite PL BiH i zasto ne idete malo u kladionicu da koju marku dobijete ...boze me sacuvaj i skloni negdje u corak

Ja makar nesto znam i najvjerovatnije nam se vraca doro i brzi sto igra za gradinu najbolji stijelac eto ako te zanima a protiv travnika je bilo dogovorena utakmica i kada su travnicani dosli trener travnika je reako jovicu mi vam ne mozemo pustit utakmicu i nama trebaju bodobovi i nakon pobjede zvijezde jovic je rekao da se ovo dobro zapamtit
[/quote]
uredu izvini pa napisi nam sto sutis zeljni smo taze informacija.a to za doro za sledecu sezonu ha

uredu izvini pa napisi nam sto sutis zeljni smo taze informacija.a to za doro za sledecu sezonu ha

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
i mene interesuje otkud sad to da se doro i brzi vracaju...
mislim drago mi ja ako ima nesta od toga alli bas sam iznenađen

ja sam otiso na starijeg doru vjerovatno se radi o mladem a za brzog nevjerujem do polusezone nista 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jesmo se usutili .... ne mogu da vjerujem
zatisje pred buru
...danas na treningu gavaric radio sa ekipom a mesi trci jacim tempom pitanje je dana kad ce u pocet radit sa ostatkom ekipe..onako malo gledajuci trening atmosfera super na treningu mislim da cemo zabiti zrinjskom i sve vise vjerujem u bod(ove)

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jesi li uspio sta nasuskat imal kakvo ime da se spominje da bi moglo mozda sletiti kod nasastra1922 je napisao/la:zatisje pred buru...danas na treningu gavaric radio sa ekipom a mesi trci jacim tempom pitanje je dana kad ce u pocet radit sa ostatkom ekipe..onako malo gledajuci trening atmosfera super na treningu mislim da cemo zabiti zrinjskom i sve vise vjerujem u bod(ove)
![]()
![]()
nista stari sute ko zaliveni...cekat cemo jos malo i gotovo a izgleda da cekaju da se mesi oporavi i da zakljuce prelazni rok 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znal neko kad putuju igraci u mostar... 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
danas u 2 idu gledat sarajevo celik pa ce onda za mostar danas ce prespavat u sarajevuastra1922 je napisao/la:znal neko kad putuju igraci u mostar...
lijepo bogami trebali bi biti odmorni sutra za tekmu ,jos jedan dokaz dobrog rada u zvijezdi igraci imaju sve uslove samo da sutra odigraju dobro.sretno zmajevi

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
zaista dobra organizacija kluba... Nadam se da uskoro i u Celiku biti tako nesto...astra1922 je napisao/la:lijepo bogami trebali bi biti odmorni sutra za tekmu ,jos jedan dokaz dobrog rada u zvijezdi igraci imaju sve uslove samo da sutra odigraju dobro.sretno zmajevi![]()
Uzgred imate dobrog managera i mislim da vas dugorocno ocekuju dobri rezultati
ako se ovako nastavi sa radom
Puno srece
hvala druzei mi se nadamo da cemo uskoro gledati pravog celika sa pravim ljudima na celu ,ipak je celik jedan od nasih najboljih klubova
i klub sa bogatom tradicijom

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hocel Stefan Gavaric igrat u mostaru????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
ima pravo nastupa a sad dali ce ga jovic ubacit vidicemo.ja mislim da ce uc u drugom poluvremenu. 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sutra gostovanje ove godine dobrom zrninjskom... tradicija ja na nasoj strani u 6 premijerligaski utakmica mi imamo 4 pobjede 1 utakica je zavrsena nerijeseno (prosle godine na nasem stadionu) a jednu je zrinjski dobio ( prve godien gdje smo mi vodili do samog kraja a onda zrinjski preokreno na 4-3 (koliko se sjecam)) znaci zrinjski je uspio samo jednom da nas dobije na svom terenu... tako da bi bilo dobro nastaviti tu tradiciju odnosenja bodova iz mostara...
uz malo srece i borbe do bod(a)ova... mislim da bi nerijesen rezultat bio dobar ove godine...
SRETNO ZMAJEVI

uz malo srece i borbe do bod(a)ova... mislim da bi nerijesen rezultat bio dobar ove godine...

SRETNO ZMAJEVI

Tradicija Zvijezde nakon gostujućeg boda ili bodova je pušiona kod kuće.Volio bih iskreno poraz od Zrinjskog a pobjedu protiv Olimpika kod kuće.Olimpik ima sigurno najkvalitetnije pojedince i imat ćemo dosta problema s njima jos ako se uzme tradicija onda je sve na njihovoj strani.Ljepse su pobjede kod kuće zbog onolikog svijeta što dodje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.