Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Pa ozbiljni treneri nece ni dolaziti u ovaj cirkus, sem ovih prosecnih koji su taman ono sto treba FSS-u, ljudi bez autoriteta koji ce pristati na sve njihove mafijaske mahinacije. Stranac jedino ne mora biti takav slucaj, mada mi je Zenga sumnjiv jer je vec radio u nasoj zemlji.
Buvac je moguc isto koliko i Mourinho. Takav ozbiljan strucnjak, ne zasluzuje da se nadje u ovom cirkusu, zna to i on, znamo to i mi, a verovatno i FSS.
Buvac je moguc isto koliko i Mourinho. Takav ozbiljan strucnjak, ne zasluzuje da se nadje u ovom cirkusu, zna to i on, znamo to i mi, a verovatno i FSS.
Zenga 
Da bar imamo ukusa kao što nemamo pa da Spalettiu damo šansu. Dosta je više cirkusa u FSS!
Navodno Juve zainteresovan za Nastasića.
Da bar imamo ukusa kao što nemamo pa da Spalettiu damo šansu. Dosta je više cirkusa u FSS!
Navodno Juve zainteresovan za Nastasića.
Stigla ponuda Liverpula od 25 miliona za Markovica.
Najave da će Liverpul krenuti u konačnu ofanzivu na Lazara Markovića, danas su se i obistinile. Prema pisanju mnogih evropskih medija, Redsi su dostavili konačnu ponudu Benfiki za srpskog reprezentativca. Liverpul je spreman da Markeca plati 25 miliona evra, što je manje od nekih cifri kojima se baratalo prethodnih dana.
Sada se čeka odgovor Benfike, ali i izraelskog menadžera Pinija Zahavija u čijem vlasništvu je 50 odsto Markovićevog ugovora. Ukoliko Zahavi i Benfika prihvate Liverpulovu ponudu zaradiće po 12,5 miliona evropskih novčanica. Iako je Čelsi ima pravo preče kupovine, izgleda da Murinjo nije zainteresovan za Srbina i da je otvorio put konkurenciji.
Najave da će Liverpul krenuti u konačnu ofanzivu na Lazara Markovića, danas su se i obistinile. Prema pisanju mnogih evropskih medija, Redsi su dostavili konačnu ponudu Benfiki za srpskog reprezentativca. Liverpul je spreman da Markeca plati 25 miliona evra, što je manje od nekih cifri kojima se baratalo prethodnih dana.
Sada se čeka odgovor Benfike, ali i izraelskog menadžera Pinija Zahavija u čijem vlasništvu je 50 odsto Markovićevog ugovora. Ukoliko Zahavi i Benfika prihvate Liverpulovu ponudu zaradiće po 12,5 miliona evropskih novčanica. Iako je Čelsi ima pravo preče kupovine, izgleda da Murinjo nije zainteresovan za Srbina i da je otvorio put konkurenciji.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Razmisli, pa nam javi.„Postoji opcija da preuzmem Srbiju, još smo u fazi pregovora. Tim je već oformljen, tu su Ljajić, Basta i ostali igrači. Realno razmišljajući zašto da ne prihvatim tu ponudu? Ipak, premišljam se. Koji su razlozi mog dvoumljenja? Tokom cele trenerske karijere sam bio klupski trener, radio u klupskom fudbalu, kao što je i sada slučaj. Rad u reprezentativnom fudbalu je potpuno drugačiji posao i moram da budem 100 odsto siguran pre nego što donesem konačnu odluku“, rekao je Zenga.
Pise na mozzartu da je Benfika prihvatila ponude za Markovića i Mitrovića, prvi ide u Liverpul , vrednost transfera 25 miliona, drugi u Frajburg za 1.800.000 .
Potencijalni reprezentativacBivši plejmejker Crvene zvezde Evandro Gebel (27), nakon odlične sezone u dresu Eštorila, sprema se za novi iskorak u karijeri. Popularni "Maestro" novi je fudbaler portugalskog giganta Porta, gde je stigao kao najjbolji strelac Eštorila minule sezone, sa 11 golova. Evandro se već priključio novim saigračima i krenuo pripreme za nastupajuću sezonu, prenosi zvanični sajt Porta. U redove "zmajeva" do sada je stiglo četiri pojačanja, uključujući i pomenutog Zvezdinog Brazilca, a Porto je u pripreme krenuo sa 23 fudbalera.
čiji potencijalni? nas nikako znaš pravila!Tribalian je napisao/la:Potencijalni reprezentativacBivši plejmejker Crvene zvezde Evandro Gebel (27), nakon odlične sezone u dresu Eštorila, sprema se za novi iskorak u karijeri. Popularni "Maestro" novi je fudbaler portugalskog giganta Porta, gde je stigao kao najjbolji strelac Eštorila minule sezone, sa 11 golova. Evandro se već priključio novim saigračima i krenuo pripreme za nastupajuću sezonu, prenosi zvanični sajt Porta. U redove "zmajeva" do sada je stiglo četiri pojačanja, uključujući i pomenutog Zvezdinog Brazilca, a Porto je u pripreme krenuo sa 23 fudbalera.U Estorilu na 54 utakmice 14 golova.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
E moj @Tribaliane, pa nije Evandro 1 Cleo pa da bude "potencijalni reprezentativac". 
Ljudi jel baš neophodan taj Zvezda vs Partizan sukob na temi reprezentacije? I te podvale? Majka mu stara nemojte da se djelimo. Nemam ništa protiv Beograda, ali nije Srbija Zvezda i Partizan i jedino bitno.
Trenutno najveći potencijal za reprezentaciju ima Vojvodina i to su fakti.
Što se tiče stranaca u reprezentaciji, nisu nam potrebni. (nisam rasista ili šovinista ne dao Bog) Imamo mi veliku i kvalitetnu bazu, kakvu nismo imali naprimjer prije 2010. godine. (da ne ponavljam šta su najveće boljke i zbog čega propuštamo velika takmičenja iako to po onom čime raspolažemo je luksuz) Messi, Cristiano, Pirlo i kompanija igraju za svoje zemlje, to su igrači koji bi nama donijeli suvi kvalitet. Svi ostali tzv. kvalitetni, neka hvala. Imamo mi taj kvalitet.
Gledam košarku (doduše za razliku fudbala, košarka je naš nacionalni sport i tu smo uvijek bili sila, bez obzira na rezultata zadnjih godina, pa možda i nije za poređenja) reprezentacije regiona, ali i one najveće (sa izuzetkom Litvanije) takođe uvode i kupe strance u sistem. Al nije to to. Stoga bez stranaca! Naročito ovih što su se dokazali u JSL ligi.
I molim vas, ajde da se ne djelimo na vječite, ima još klubova iz kojih srpska reprezentacija može crpiti igrače. Kao navijač Borca više od svega bih volio da jednog dana neko dijete iz Borca obuče dres i da gol koji će nas odvesti u četvrtfinale SP-a.
Trenutno najveći potencijal za reprezentaciju ima Vojvodina i to su fakti.
Što se tiče stranaca u reprezentaciji, nisu nam potrebni. (nisam rasista ili šovinista ne dao Bog) Imamo mi veliku i kvalitetnu bazu, kakvu nismo imali naprimjer prije 2010. godine. (da ne ponavljam šta su najveće boljke i zbog čega propuštamo velika takmičenja iako to po onom čime raspolažemo je luksuz) Messi, Cristiano, Pirlo i kompanija igraju za svoje zemlje, to su igrači koji bi nama donijeli suvi kvalitet. Svi ostali tzv. kvalitetni, neka hvala. Imamo mi taj kvalitet.
Gledam košarku (doduše za razliku fudbala, košarka je naš nacionalni sport i tu smo uvijek bili sila, bez obzira na rezultata zadnjih godina, pa možda i nije za poređenja) reprezentacije regiona, ali i one najveće (sa izuzetkom Litvanije) takođe uvode i kupe strance u sistem. Al nije to to. Stoga bez stranaca! Naročito ovih što su se dokazali u JSL ligi.
I molim vas, ajde da se ne djelimo na vječite, ima još klubova iz kojih srpska reprezentacija može crpiti igrače. Kao navijač Borca više od svega bih volio da jednog dana neko dijete iz Borca obuče dres i da gol koji će nas odvesti u četvrtfinale SP-a.
Slazem se sa Shone-om! Iako je kod nas klubastvo nezaobilazna tema kada je cak i reprezentacija u pitanju, volio bih da se barem ovde sto manje pominje i provlaci rivalitet izmedju RSB I PFC...
Takodje se slazem i kada su u pitanju stranci u reprezentaciji! Jedna smo od rijetkih evropskih ekipa koje nisu uvezle reprezentativce i volio bih da tako i ostane!
Nego, evo izgleda Tadić na medicinskim pregledima u Southamptonu, navodno 14 mil. evra u pitanju! Lijepa cifra...
Jos ako i Markec potpise za Liverpool, ove sezone cemo imati 6 reprezentativaca u Premiershipu!
Takodje se slazem i kada su u pitanju stranci u reprezentaciji! Jedna smo od rijetkih evropskih ekipa koje nisu uvezle reprezentativce i volio bih da tako i ostane!
Nego, evo izgleda Tadić na medicinskim pregledima u Southamptonu, navodno 14 mil. evra u pitanju! Lijepa cifra...
Jos ako i Markec potpise za Liverpool, ove sezone cemo imati 6 reprezentativaca u Premiershipu!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ne mlati ni kleo to ne može biti jer ne daju pravila....MaGiCa je napisao/la:E moj @Tribaliane, pa nije Evandro 1 Cleo pa da bude "potencijalni reprezentativac".
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nekoliko zanimljivih fotografija:
Čelzijevci i Benfikovići jos nisu poceli pripreme 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Dulence i zvanicno u Southamptonu!

[youtube][/youtube]
Zamalo da ni Stojkovic ne mozeDANTES je napisao/la:ne mlati ni kleo to ne može biti jer ne daju pravila....MaGiCa je napisao/la:E moj @Tribaliane, pa nije Evandro 1 Cleo pa da bude "potencijalni reprezentativac".
ja govorim o pravilima po kojima da bi neko igrao za drugu zemlju a nema porijeklo te zemlje, mora najmanje 5 godina u kontinuitetu živjeti u toj zemlji... ni kleo, ni "maestro", jedino može OumaruTribalian je napisao/la:Zamalo da ni Stojkovic ne mozeDANTES je napisao/la:ne mlati ni kleo to ne može biti jer ne daju pravila....MaGiCa je napisao/la:E moj @Tribaliane, pa nije Evandro 1 Cleo pa da bude "potencijalni reprezentativac".kad smo vec kod preletaca.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
joj kakav crni mancini... kako on ima dobar PR, to je za nevjerovati... ma ni diki nije nešto, ali za ovako mlad tim bi bio bolji x puta
Manćini i Advokat u trci za selektora Srbije
Autor: ****
Osim sa Valterom Zengom čelnici FSS pregovarali i sa poznatim stručnjacima iz Italije i Holandije o preuzimanju "orlova", saznaje "Sport".
10.07.2014. | 10:04
15
A- A A+
Foto: Guliver/Getty images/Michael Regan, Dean Mouhtaropoulos
Valter Zenga nedavno se sam pohvalio italijanskim medijima da su čelnici Fudbalskog saveza Srbije razgovarali sa njim o preuzimanju mesta selektora Srbije.
Predsednik FSS Tomislav Karadžić potvrdio je da je Zenga nije jedini inostrani trener koji je u trci za klupu "orlova", a "Sport" je otkrio koji su još priznati stručnjaci kandidati za to mesto.
Povezane vesti
Zenga selektor Srbije?!
Karadžić: Zenga? Da, tačno je...
Navodno je kormilo nacionalnog tima Srbije ponuđeno i Robertu Manćiniju, bivšem treneru Intera, Mančester sitija i Galatasaraja.
Italijanski stručnjak, inače veliki prijatelj bivšeg selektora "orlova" Sinše Mihajlovića, iznenada je postao prvi pik "azura", pa je gotovo izvesno da neće sesti na klupu srpske selekcije.
Drugi na spisku je Dik Advokat, iskusni strateg koji je predvodio selekciju Holandije, sedeo na klupi Ujedinjenih Arapskih Emirata, Južne Koreje, Belgije, Rusije, a trenirao i PSV Ajndhoven, Rendžers, Borusiju Menhengladbah, Zenit i AZ Alkmar.
Neki izvori tvrde da je Advokat pre svega skup za srpske prilike, zbog čega su šanse da i zaista bude angažovan kao selektor Srbije minimalne.
Dobro upućeni kažu da postoji još mnogo imena u igri, ali da je najrealnije da Ljubinko Drulović ostane na toj funkciji, ali na duže, a ne kao vršilac dužnosti.
Sednica Upravnog odbora FSS zakazana je za 15. jul, kada bi i trebalo konačno, posle mnogo odlaganja, da postane poznato ko će predvoditi reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama, a nadamo se i na Evropskom prvenstvu 2016. godine.
Manćini i Advokat u trci za selektora Srbije
Autor: ****
Osim sa Valterom Zengom čelnici FSS pregovarali i sa poznatim stručnjacima iz Italije i Holandije o preuzimanju "orlova", saznaje "Sport".
10.07.2014. | 10:04
15
A- A A+
Foto: Guliver/Getty images/Michael Regan, Dean Mouhtaropoulos
Valter Zenga nedavno se sam pohvalio italijanskim medijima da su čelnici Fudbalskog saveza Srbije razgovarali sa njim o preuzimanju mesta selektora Srbije.
Predsednik FSS Tomislav Karadžić potvrdio je da je Zenga nije jedini inostrani trener koji je u trci za klupu "orlova", a "Sport" je otkrio koji su još priznati stručnjaci kandidati za to mesto.
Povezane vesti
Zenga selektor Srbije?!
Karadžić: Zenga? Da, tačno je...
Navodno je kormilo nacionalnog tima Srbije ponuđeno i Robertu Manćiniju, bivšem treneru Intera, Mančester sitija i Galatasaraja.
Italijanski stručnjak, inače veliki prijatelj bivšeg selektora "orlova" Sinše Mihajlovića, iznenada je postao prvi pik "azura", pa je gotovo izvesno da neće sesti na klupu srpske selekcije.
Drugi na spisku je Dik Advokat, iskusni strateg koji je predvodio selekciju Holandije, sedeo na klupi Ujedinjenih Arapskih Emirata, Južne Koreje, Belgije, Rusije, a trenirao i PSV Ajndhoven, Rendžers, Borusiju Menhengladbah, Zenit i AZ Alkmar.
Neki izvori tvrde da je Advokat pre svega skup za srpske prilike, zbog čega su šanse da i zaista bude angažovan kao selektor Srbije minimalne.
Dobro upućeni kažu da postoji još mnogo imena u igri, ali da je najrealnije da Ljubinko Drulović ostane na toj funkciji, ali na duže, a ne kao vršilac dužnosti.
Sednica Upravnog odbora FSS zakazana je za 15. jul, kada bi i trebalo konačno, posle mnogo odlaganja, da postane poznato ko će predvoditi reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama, a nadamo se i na Evropskom prvenstvu 2016. godine.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@ DANTES , s obzirom da je Mancini sa nekoliko nasih sunarodnika odlican prijatelj, ovo nista ne treba da cudi, ko zna ko njega bari da dodje u Srbiju, ako uzmemo da je ovo sto si podelio ovde istina. Ako moram da biram izmedju njega i Zenge, tu dileme nema ! Walter no excuses !
Mladi srpski fudbaler Dejan Meleg (19) će posle sezone provedene u rezervnom timu Ajaksa, u kojem je postigao 12 golova u drugoj ligi Holandije i bio najbolji strelac ekipe, još jednom na kaljenje, ali sada u tabor prvoligaša Kambura.
Partizan je pustao Živkovića i Pantića, ali Genke neće Milinković-Savića...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.