Možeš li ti ili neko drugi objasniti sve u vezi toga, zanima me?
FK Mladost DK
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Na sljedećoj anketi će biti samo opcija "Pobjeda".FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑20 feb 2020, 19:16Realno, ta opcija je suvišnaL' Imperator je napisao/la: ↑20 feb 2020, 15:19Gledam ovu anketu, nije realno da bi navijači Mladosti glasali za poraz. Nisam trebao ni stavljati opciju "Poraz".![]()

#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ako već hočeš da ubaciš i opcije, onda može, sa 1, 2 ili više golova razlikeL' Imperator je napisao/la: ↑20 feb 2020, 19:27Na sljedećoj anketi će biti samo opcija "Pobjeda".FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑20 feb 2020, 19:16Realno, ta opcija je suvišnaL' Imperator je napisao/la: ↑20 feb 2020, 15:19Gledam ovu anketu, nije realno da bi navijači Mladosti glasali za poraz. Nisam trebao ni stavljati opciju "Poraz".![]()
![]()

Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Jest, al plata mu gore bila 10.000 €.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Nisu navijaci MDK glasali za poraz, nego dokuHac sa 8 profila, zbog Fanima haha
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Nisam još probao ovu našu, ali mogu objasniti kako inače funkcionira fantasy:L' Imperator je napisao/la: ↑20 feb 2020, 19:24Možeš li ti ili neko drugi objasniti sve u vezi toga, zanima me?
Sastavite tim od 2 golmana, 4 odbrambenih, 5 veznih i 3 napadača, od toga izaberete 11 standardnih i 3 zamjene (zamjene ulaze u slučaju da neko od startnih ne igra svoju utakmicu). Svake sedmice imate pravo na jedan free transfer, svaki idući vam oduzima 4 boda od ukupnog broja bodova.
Bodovanje je sljedeće: 1 bod donosi igraču nastupanje igrača na meču, 2 boda je ukoliko odigra više od 60 minuta, 4,5 i 6 bodova donosi gol u zavisnosti od pozicije i 3,4 i5 bodova asistencija (napad, sredina, odbrana). Odbrambeni dobija još 4 boda za clean sheet, a vezni 1 bod.
Golmani dobijaju 4 boda za clean sheet, 5 za odbranjeni penal i 1 bod za svake 3 odbrane.
Što se tiče negativnih bodova, -1 žuti karton, -3 crveni karton, autogol -2 i promašeni penal -3, te -1 bod za golmana i odbranu ma svaka dva primljena gola.
- L' Imperator
- Kontakt:
Zahvaljujem na detaljnom objašnjenju!hugoviana je napisao/la: ↑20 feb 2020, 23:48Nisam još probao ovu našu, ali mogu objasniti kako inače funkcionira fantasy:
Sastavite tim od 2 golmana, 4 odbrambenih, 5 veznih i 3 napadača, od toga izaberete 11 standardnih i 3 zamjene (zamjene ulaze u slučaju da neko od startnih ne igra svoju utakmicu). Svake sedmice imate pravo na jedan free transfer, svaki idući vam oduzima 4 boda od ukupnog broja bodova.
Bodovanje je sljedeće: 1 bod donosi igraču nastupanje igrača na meču, 2 boda je ukoliko odigra više od 60 minuta, 4,5 i 6 bodova donosi gol u zavisnosti od pozicije i 3,4 i5 bodova asistencija (napad, sredina, odbrana). Odbrambeni dobija još 4 boda za clean sheet, a vezni 1 bod.
Golmani dobijaju 4 boda za clean sheet, 5 za odbranjeni penal i 1 bod za svake 3 odbrane.
Što se tiče negativnih bodova, -1 žuti karton, -3 crveni karton, autogol -2 i promašeni penal -3, te -1 bod za golmana i odbranu ma svaka dva primljena gola.

Pokušavam već nekoliko puta sastaviti ekipu, ali me stalno vraća na početak kad idem na "Aktiviraj tim".

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Preko mobitela mi nije moglo, ali, evo, preko laptopa sam uspio napraviti tim!
FK Galatasnajper

FK Galatasnajper

#samoRudar #zauvijek
Jedan od najdražih igrača koji je igrao u našem dresu.
Najbolji igrač koji je igrao u našem dresu, možda jedino Šečerović da mu može parirati.
Ekipu na fantasyu za ovo kolo možete uređivati do sutra u pola 12. Trenutno nas je 5 u ligi Mladost Doboj Kakanj. Sretno svima.
Evo potpisan ugovor sa legeom.
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Znaš li hoće li u nedjelju igrati u novoj opremi ili ugovor stupa na snagu tek od sljedeće sezone, kako je meni rečeno?
#samoRudar #zauvijek
Btw ako pogledate sliku vidi se dres crveni koliko sam uspio naći u Legea katalogu to su ovi dresovi. Samo sa bijelim rukavima.
https://legea.lt/index.php?route=produc ... ct_id=1051
Trebalo bi od ove sezone. Al nisam ti sad u to siguran jer si ti dobio drugaciju informaciju.
- L' Imperator
- Kontakt:
Puno ljepši od Jominih.Wolffire je napisao/la: ↑21 feb 2020, 21:09Btw ako pogledate sliku vidi se dres crveni koliko sam uspio naći u Legea katalogu to su ovi dresovi. Samo sa bijelim rukavima.

#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
Batali Stojkica tek je 2,ako ne i 3 opcija trwnutno.L' Imperator je napisao/la: ↑21 feb 2020, 03:11Preko mobitela mi nije moglo, ali, evo, preko laptopa sam uspio napraviti tim!![]()
FK Galatasnajper![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.