Ko razumije, razumije, laku noc
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ako cemo suditi po broju stolica onda ja odgovorno tvrdim da na utakmici Zeljo vs Celik navijaca Celika nije bilo!!!
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 06 maj 2013, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kako god okreneš, nas više nego vas na bilinom 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Obzirom da je sve bilo puno, nikako nije moglo biti 2000 ljudi na Otoci kada ima 2900 stolica na onoj tribini. Na drugoj strani je ostatak do 3000.
imam audi to je tacno...Jel ti Buu reko da audija vozambagrcavi je napisao/la:Kolko si ti čađo očekivo Željovaca na OtoKi ? 10 ili 15 hiljada kad ti je ono malostari donjapr koji se hvali da nema kompleks nego audi
::::SAMO ČELIK::::
pa ti reče 3000 hiljade malo, pa me živo interesuje koliko bi ti naguro raje ? Možda bi vas zeničana stalo i 5 hiljada, kad ste onako na preklop baš ko lego kockicezamorano je napisao/la:imam audi to je tacno...Jel ti Buu reko da audija vozambagrcavi je napisao/la:Kolko si ti čađo očekivo Željovaca na OtoKi ? 10 ili 15 hiljada kad ti je ono malostari donjapr koji se hvali da nema kompleks nego audi
bas cu ga napast za ovo izdavanje raje
Hajde zini koliko ima stolica na grbi
Imal 8000???? i ko spomonje Otoku ba? Bilo vas je eto 3000 i šta sad???Ko eto bilo bi vas i 15000 samo da je kapacitet veci
![]()
![]()
Ostatak pred ulazom ostao jel
Fan zona bila kod vjecne vatre
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Razumijemo se ba razumijemoamertiger je napisao/la:Ako cemo suditi po broju stolica onda ja odgovorno tvrdim da na utakmici Zeljo vs Celik navijaca Celika nije bilo!!!
Ma brate,vidis da im vutra izbija iz one betonjare na jugu pa se tripuju,institucija,ogromna baza simpatizera,opa brko staJl
Dali bi oni dvije titule ove kukuruz lige za istok sa Bilinog,mo's mislit gotive kad se "tuljumba" uvali u lozu
Dali bi oni dvije titule ove kukuruz lige za istok sa Bilinog,mo's mislit gotive kad se "tuljumba" uvali u lozu
Zamoran - rado bi ti odgovorio tacan broj stolica na Grbavici, no nakon nekih tvojih postova bas i ne vidim razloga zasto to da uradim. Inace su rijetki tvrdili da nas je bilo 7-8 hiljada, najrealnija cifra je oko 5-6 hiljada. Jedino sto cu odgovoriti jeste da nije uslov da tribina bude uslovna da ima stolice na njoj (barem ne u nasoj ligi). Ovim ne tvrdim da zdenka ispunjava druge uslove (bas cu ovih dana procitati pravilnik od smjestaju gostujucih navijaca NFSBiH) no stolice nisu uslov za to; uslov da stadion bude dozvoljen jeste da on ima ukupno 3000 stolica sa naslonjacem.
Gradina,gosk,travnik,olimpic,slavija (tribine iza golova nemaju stolice samo centralna) mislim da ovi klubovi nemaju 3000 stolica .
Slavija i Gradina se zna da nema dovoljan broj stolica. Dok bi Slavija to mogla ispuniti kada bi postavila na one dvije tribine stolice, Gradina bi morali graditi novu tribinu. Za Travnik nisam siguran, no i ja mislim da nemaju dovoljan broj stolica, tj. da ima fali kod toplane jos jedan sektor. Za Olimpic i GOSK stvarno nisam pametan da odgovorim. Dok Otoku gledam svaki dan, opet ne znam koliko na velikoj tribini TACNO ima stolica, a Podavalu nikada nisam vidio uzivo a slike cesto te zavaraju osim ako ne brojis tacno stolice (a nisam nikada pronasao sliku gdje se vidi citava tribina u visokoj rezulaciji)...terabajt je napisao/la:Gradina,gosk,travnik,olimpic,slavija (tribine iza golova nemaju stolice samo centralna) mislim da ovi klubovi nemaju 3000 stolica .
Znam sigurno da ni jednan od ovih stadiona nema 3 000 stolica . Olimpic je vrlo blizu i travnik al nemaju fali im malo.AnelZ je napisao/la:Slavija i Gradina se zna da nema dovoljan broj stolica. Dok bi Slavija to mogla ispuniti kada bi postavila na one dvije tribine stolice, Gradina bi morali graditi novu tribinu. Za Travnik nisam siguran, no i ja mislim da nemaju dovoljan broj stolica, tj. da ima fali kod toplane jos jedan sektor. Za Olimpic i GOSK stvarno nisam pametan da odgovorim. Dok Otoku gledam svaki dan, opet ne znam koliko na velikoj tribini TACNO ima stolica, a Podavalu nikada nisam vidio uzivo a slike cesto te zavaraju osim ako ne brojis tacno stolice (a nisam nikada pronasao sliku gdje se vidi citava tribina u visokoj rezulaciji)...terabajt je napisao/la:Gradina,gosk,travnik,olimpic,slavija (tribine iza golova nemaju stolice samo centralna) mislim da ovi klubovi nemaju 3000 stolica .
Otoka ukupno 3000 stolica. Zato su dodali ona dva mala reda s druge strane.
Hvala na infu,znam kad se ona velika tribina renovirala i postavljale stolice da nije bilo 3 000.open je napisao/la:Otoka ukupno 3000 stolica. Zato su dodali ona dva mala reda s druge strane.
Da u pravu si, pa se do tog broja došlo na drugoj straniterabajt je napisao/la:Hvala na infu,znam kad se ona velika tribina renovirala i postavljale stolice da nije bilo 3 000.open je napisao/la:Otoka ukupno 3000 stolica. Zato su dodali ona dva mala reda s druge strane.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Podvala ima 3000 stolica, gore dolje 100-tinjak stolica.
Onaj cigan koji je oteo moj klub iz Zagreba im je dao 4-5 tisuća stolica kad se renovirao Maksimir (dao je i u Tomislavgrad, stavili su 1000 komada na manju tribinu, i u još par hercegovačkih mjesta), a većina je postavljena.
Onaj cigan koji je oteo moj klub iz Zagreba im je dao 4-5 tisuća stolica kad se renovirao Maksimir (dao je i u Tomislavgrad, stavili su 1000 komada na manju tribinu, i u još par hercegovačkih mjesta), a većina je postavljena.
Hayley <3
pa nema vise od 8000 svakako! Nije uslov stolica to zna svak...Al ti meni das "zdenku" bez stolice,vode,i wc-a i tretiran sam ko marva u toru ne uslovnom,a u Zenici imas sve! ČITAVU TRIBINU i stolicu,i vodu,i wc i u Zenici ste gospoda kao u Njemackoj uslove imas...A sta ti meni nudis za uzvrat???? "zdenku" Pa sjedite vi u "zdenku" i uzivajte...Još bi imali i obraza 10tku uzet kao od šale jelde???Al sreca pa reciprotitet dogovore klubovi...Al da nema dogovora izmedju klubova cenera bi uzimali svakom za "zdenku" jelde??? imali bi obraza i to s osmjehomAnelZ je napisao/la:Zamoran - rado bi ti odgovorio tacan broj stolica na Grbavici, no nakon nekih tvojih postova bas i ne vidim razloga zasto to da uradim. Inace su rijetki tvrdili da nas je bilo 7-8 hiljada, najrealnija cifra je oko 5-6 hiljada. Jedino sto cu odgovoriti jeste da nije uslov da tribina bude uslovna da ima stolice na njoj (barem ne u nasoj ligi). Ovim ne tvrdim da zdenka ispunjava druge uslove (bas cu ovih dana procitati pravilnik od smjestaju gostujucih navijaca NFSBiH) no stolice nisu uslov za to; uslov da stadion bude dozvoljen jeste da on ima ukupno 3000 stolica sa naslonjacem.
- SarajlijaTM
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sprijece ... ici/104194
Kako ovi levati vazda puni palija,a nas murija 2-3x rovi do gaca???
Jos se pohasili maximalno,ovo nekome treba,al fkt!
Sta radi policija? Gdje vam to pise u clanku?
Kako ovi levati vazda puni palija,a nas murija 2-3x rovi do gaca???
Jos se pohasili maximalno,ovo nekome treba,al fkt!
Sta radi policija? Gdje vam to pise u clanku?
Da li je moguce da lik koji je "sudio" Mladost-Proleter za onakvo lakrdijasko sudjenje dobije ocenu 8 a da fudbaleri Proletera budu suspendovani jedan na godinu dana,jedan na 10 meseci i jedan na pola godine. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Tog sudiju su postavili ljudi koji sredjuju da udje sloga a koja je dobila pare od Azmira husica direktora slobode koji je i finansijer Sloge. Ti ljudi sve kupuju u ovoj ligi i svoje utakmice i utakmice skim igra ovaj proleter. Normalno je da ce dati svom sudiji najbolju ocjenu. Nije ih ni stid pa balkan je ovo sve gledao.Devil je napisao/la:Da li je moguce da lik koji je "sudio" Mladost-Proleter za onakvo lakrdijasko sudjenje dobije ocenu 8 a da fudbaleri Proletera budu suspendovani jedan na godinu dana,jedan na 10 meseci i jedan na pola godine.
pa to je ono o čem sam pričao na jednoj temi..da treba srediti niže lige obavezno..jer ovakav sudac ti ligu po ligu dođe u PL i onda se čudimo kad nema pojma o suđenju..Devil je napisao/la:Da li je moguce da lik koji je "sudio" Mladost-Proleter za onakvo lakrdijasko sudjenje dobije ocenu 8 a da fudbaleri Proletera budu suspendovani jedan na godinu dana,jedan na 10 meseci i jedan na pola godine.
eo konkretno, Široki-Sloga Kup uzvrat na Pecari, sudio neki iz 1. lige ja mislim, Široki osigurao i vodi riješeno sve, a ovaj je sudio nebulozno, čovjek nema pojma o životu, ne zna što sudi..tuga..i šta očekivat od istog kad bude neki pritisak?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.