zaboljisportuBiH je napisao/la:Izjava ''ne trebaju nam navijači'' ne znam čija je ali je sigurno izvučena iz konteksta jer tako nešto može samo budala izjaviti.
navedenu izjavu je dao Dino Konakovic poslje F8 u Sarajevu kada je publika podivljala kada je KK Bosna izgubila od KK CZ i to prvenstveno radi sablonskih poteza mensura bajramovica
sto se tice sportsport.ba necu da ih branim jer ja nisam njihov zaposlenik i imaju dosta mana u izvjestavanju, ali takodzer mi je jasno da je kosarka stvarno apsolutna ne zanimljiva 95% vremena 90% populacije koja prati sport i to znam iz licnog iskustva, tako da su informacije o mladim kosarkasima zanimljive 0,01% ljudi, tj. nama fanaticima sa ovog i slicnih foruma
sto se tice KSBiH
kada je dosao harun bio sam veliki skeptik jer za razliku vecine ja sam dobro znao o kome je rijec i da je to klasa dine konakovica (koji mu je kum), ali sam ostao veom prijatno iznenadzen jer je odradio veoma dobar posao (istina koliki je bio nerad prije njega, dovodzenje saveza u neku normalu i izgleda kao ogroman posao)
ali onda je usao u KS BiH covjek koji je doveo haruna na to mjesto, tj. dino "ja imam kljuc" konakovic i odmah me hvataju crne slutnje
zatim cuo sam ja o mutnim radnjama (nisu jos nekog velikog karaktera) i za vakta samog haruna i sada u vaktu tandema, ali za sada se radi i dalje dobar posao tako da me te mutne radnje za sada ne zanimaju (i dok jos nisu velike) sve dok imamo rezultat, mada u meni i dalje tinja veliki strah da sutra ne osvane dan i sve dobro sto je uradjeno u nekoliko godina ne unisti jedan ili dva katastrofalna poteza i da onda potonemo jos dublje nego sto su bili
bhsport je napisao/la: Ima nas koji smo bili na KK Bosna forumu i slusali krvnicke odbrane Tomovica i kompanije i dosli do tog istog Dine na sastanak.
djesi mirza jarane stari, sjecas li se kako nas je dino tada izlevatio, pa onda veliki demagog nekako uvuce KK Bosnu u tada ULEB Cup, napravi ekipu tako sto je digao kredite (i nije placao poreze) i kada su dosli krediti na naplatu veliki maher da ostavku sa objasnjenjem da je on stabilisao KK Bosnu i da je ostavlja u najboljem momentu (a prije toga radi njegovih egzibicija Bosna popusila ABA ligu) i ostavi Bukvblecka na njegovo mjesto da bi sto bolje zamaskirao tragove i tada je KK Bosna zapocela svoj pad koji jos nije zavrsen
inace u citavoj ovoj prici najvise moze stradati, na ovaj ili onaj nacin, neno koji je istinski zaljubljenik u nasu kosarku sto bi mi bilo zao
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10