1. HNL
Re: 1. HNL
Dobar je kazahstan,kako samara hnl klubove cudo ne igraju polufinale SPa
Svako ljeto ista prica, da Dinamo ne igra Europu do 3 mjeseca osvojio bi HNL opet sa 20 bodova razlike.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
Tragedija
-
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da su uspjeli ispasti
Bjelica bi mogao ici
Bjelica bi mogao ici
Moj Bjelko odmah otkaz daj. Sramota kakav jaki HNL, samo Dinamo vrijedi
audere est facere!
Smiješan trener, a još gora ekipa. Svaku utakmicu rotira igrače i onda očekuje dobru igru.
o jakom hnl-u mogu samo debili pričati i pisati
jaki hnl kad dinamo s nikad gorim trenerom i nikakvom igrom opet osvoji,pa se priča o nekom kvazi jakom hnl-u
jedino se čudim Bjelici kako je nakon cirkusa na kraju prošle sezone, ostao u klubu i dalje
ili je mislio sa precijenjenim mega igračinama ala caktaš i lovrić napraviti ozbiljne rezultate
od Rijeke nije niti bilo za očekivati ništa s ovim igračkim kadrom.ozbiljan klub ne dovodi dvorsku ludu

Bjelica sabotira Osijek,hoće da mu daju otkaz da može dinamo preuzeti.Sad kada dinamo ispadne od Ludogoreca to će se i desiti.Smrad.....
-
- Kontakt:
Nikako mi se ne sviđaju ove odgode Hajduka u HNLu, Dinamo će steći psihološku prednost
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Pa borba za titulu ne postoji godinama tako da su Dinamovci uvijek u psihološkoj prednostiRobertHrkac555 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 23:04Nikako mi se ne sviđaju ove odgode Hajduka u HNLu, Dinamo će steći psihološku prednost
-
- Kontakt:
Vidjet ćemo ove sezone, optimist sam.
Večeras očekujem laganu pobjedu u Varaždinu
- bavariapivo
- Kontakt:
Biće više grčevito nego lagano...RobertHrkac555 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 15:21Vidjet ćemo ove sezone, optimist sam.
-
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
Ali igra mi se nikako svidjela nije. Daj bože da odigraju kako treba protiv portugalaca.
Mali Sentić nije bio loš
-
- Kontakt:
Mali Sentic je bio odlican. I prosle sezone u Varazdinu je bio bas dobar, valjda Dabar nece izmisljati toplu vodu i stavljati Subasica da brani jer to stvarno nema smisla
Napredak se vidi, Hajduk je ovakve utakmice uvijek gubio...
No, ja iskreno i nemam bas nesto puno optimizma za ovu utakmicu sa Vitorijom... Ozljede su nas vec nacele, a sirina klupe je opet problem kao i prosle sezone
Napredak se vidi, Hajduk je ovakve utakmice uvijek gubio...
No, ja iskreno i nemam bas nesto puno optimizma za ovu utakmicu sa Vitorijom... Ozljede su nas vec nacele, a sirina klupe je opet problem kao i prosle sezone
Bez 5 standardnih igrača i sa onako lošom igrom pobijediti 2:0 je pozitivno!Livaja prekuco ligu...nije mu niko do koljena!
I još jednom se potvrdilo,klub koji privlači najviše gledaoca na stadion(7.000 na stadionu Varteks).Doduše bilo je i na maksimuru protiv Istre skoro 2.500 gledaoca.
I još jednom se potvrdilo,klub koji privlači najviše gledaoca na stadion(7.000 na stadionu Varteks).Doduše bilo je i na maksimuru protiv Istre skoro 2.500 gledaoca.

-
- Kontakt:
Pobjedi se ne gleda u zube iako je igra morala biti bolja. U četvrtak se nadam pozitivnom rezultatu
-
- Kontakt:
Osijek u debeloj krizi, crni tjedan za njih. Večeras samo 0:0 protiv Slaven Belupa na Gradskom vrtu
-
- Kontakt:
Bjelici je Kohorta okrenula ledja, sto duze bude na klupi, momcad ce patiti sve vise i vise
-
- Kontakt:
Što kažete? Reprezentativac Nigerije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.