ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Čestitke obojici tenisera na odličnom turniru. Uslovi su bili vrlo vrlo teški i šteta je što je neko morao izgubiti, ali sport je takav.
Hard luck, Ferrer, bilo je vrlo blizu, ali zafalilo mu je malo sreće i mrvica koncentracije u odlučujućim momentima. Puno sreće, koncentracije i dobrih mečeva u nastavku sezone.
Odlična pobjeda za Murraya, mada je bilo teško da pokaže najbolji tenis, kao i Ferrer. Za nadati se da će ova pobjeda uticati na dobru dionicu na zemljanim podlogama, gdje je pretprošle godine bilo odličan, ali prošle dosta loš, mada je na to uticao i taj prelazni period promjenom trenera.
Hard luck, Ferrer, bilo je vrlo blizu, ali zafalilo mu je malo sreće i mrvica koncentracije u odlučujućim momentima. Puno sreće, koncentracije i dobrih mečeva u nastavku sezone.
Odlična pobjeda za Murraya, mada je bilo teško da pokaže najbolji tenis, kao i Ferrer. Za nadati se da će ova pobjeda uticati na dobru dionicu na zemljanim podlogama, gdje je pretprošle godine bilo odličan, ali prošle dosta loš, mada je na to uticao i taj prelazni period promjenom trenera.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Fuj, ogavno i degutantno!
Festival neforsiranih grešaka na nivou futuresa za kadetkinje, pretenciozno nazvan "finale mastersa", zapravo je najgori meč u historiji Open ere. U partiji meraklije Andyja i limitiranog Ferrera zapravo nema pobjednika nego veći i manji gubitnik. Sramota je da nakon ovog teferiča prebacivanja picigina preko mreže iko digne pehar ili ovo staklo.
Pobjeda Murraya je zapravo pokazatelj u kakvoj eroziji je tenis ispod četvrtog mjesta ATP liste. U bilo kojem drugom dobu bi i stoti igrač ATP liste bez problema uzeo ovo finale protiv igrača čije loptice idu badmintonskom trajektorijom. Preporučujem Andyju da sebi podhitno unajmi nekog profesionalnog motivatora, jer ako se nije u stanju motivsati da ko insan odigra finale mastersa i sam masters uopšte onda ima ozbiljnih psihičkih problema. Jel mi sad moramo da čekamo Wimbledon da bi on počeo da igra neki tenis? To je sramota, niko nema pravo da na ovakav način devalvira ovu plemenitu igru. Bruka od turnira, sarajevski Challenger je bio pravi melem za oči spram ovog neformalnog sijela i badmintonskog teferiča sa niskom mrežom.
Ljut sam k'o ris.
Festival neforsiranih grešaka na nivou futuresa za kadetkinje, pretenciozno nazvan "finale mastersa", zapravo je najgori meč u historiji Open ere. U partiji meraklije Andyja i limitiranog Ferrera zapravo nema pobjednika nego veći i manji gubitnik. Sramota je da nakon ovog teferiča prebacivanja picigina preko mreže iko digne pehar ili ovo staklo.
Pobjeda Murraya je zapravo pokazatelj u kakvoj eroziji je tenis ispod četvrtog mjesta ATP liste. U bilo kojem drugom dobu bi i stoti igrač ATP liste bez problema uzeo ovo finale protiv igrača čije loptice idu badmintonskom trajektorijom. Preporučujem Andyju da sebi podhitno unajmi nekog profesionalnog motivatora, jer ako se nije u stanju motivsati da ko insan odigra finale mastersa i sam masters uopšte onda ima ozbiljnih psihičkih problema. Jel mi sad moramo da čekamo Wimbledon da bi on počeo da igra neki tenis? To je sramota, niko nema pravo da na ovakav način devalvira ovu plemenitu igru. Bruka od turnira, sarajevski Challenger je bio pravi melem za oči spram ovog neformalnog sijela i badmintonskog teferiča sa niskom mrežom.
Ljut sam k'o ris.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Oni koji nisu gledali meč bi mogli pomisliti da su ova dvojica pružila neviđen spektakl.
Onako, jedini plus ovom meču je neizvjesnost. Ništa više. Loš tenis, previše grešaka, klasični pusheraj u skoro 3 sata igre. Da se razumijemo, nisam ni očekivao ljepoticu tipa Brazil - Argentina, ali nisam očekivao ni meč između Bresta i Troyesa.

Onako, jedini plus ovom meču je neizvjesnost. Ništa više. Loš tenis, previše grešaka, klasični pusheraj u skoro 3 sata igre. Da se razumijemo, nisam ni očekivao ljepoticu tipa Brazil - Argentina, ali nisam očekivao ni meč između Bresta i Troyesa.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bilo je i boljih meceva. Neizvjesnost na nivou a kvaliteta tenisa pa bas i ne. Ali barem je 2-3 sata dosadu ubilo 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Samo da svratim da Virtu čestitam titulu.
Meč ispod prosjeka ali pamti se titula i od sutra mjesto broj:2
39 vinera i 96 neiznuđenih greški(ako se ne varam)

Meč ispod prosjeka ali pamti se titula i od sutra mjesto broj:2
39 vinera i 96 neiznuđenih greški(ako se ne varam)

- DukeOfWellington
- Kontakt:
World no 1

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Posljednje upozorenje. Sljedeći put neću brisati postove, već ću van trajno banovati (prepoznaće se oni)
Ove trollersko-spamerske postove pišite u wordu i sačuvajte na vašem računaru, nemojte ih ostavljati na forumu

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
David pustio suzu na kraju, jbg, zao mi ga je, ali dominator je dominator.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sreća Božija što mu toga dana rival nije bila Serena.... Silovala bi ga...Virtu4l je napisao/la:David pustio suzu na kraju, jbg, zao mi ga je, ali dominator je dominator.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Evi ispadi "WTA match" su potpuno nerezonski. Murray je statistički najbolji returner na betonu svih vremena, tako da ne iznenađuje veliki broj breakova sa njegove strane. Istovremeno, servis mu varira. Kada mu je procenat prvog servisa visok, ponajbolji je igrač na touru, primjer su neke partije na Wimbedonu, OI, u Šangaju i slično.
Međutim, taj procenat nije konstantan, a uzevši u obzir da mu je drugi servis loš za igrača njegovog renomea uz teške uslove za igru i iscrpljujuće poene, razumljivi su i mnogi breakovi Ferrera.
Da ne bude da je ovo nešto novo, ovako nešto se redovno dešavalo u mnoštvu mečeva Đokovića i Murraya, koji su među najboljim returnerima na betonu svih vremena.(Da ne budem dočekan odmah na AO ove sezone, svjestan sam tog meča.)
Međutim, taj procenat nije konstantan, a uzevši u obzir da mu je drugi servis loš za igrača njegovog renomea uz teške uslove za igru i iscrpljujuće poene, razumljivi su i mnogi breakovi Ferrera.
Da ne bude da je ovo nešto novo, ovako nešto se redovno dešavalo u mnoštvu mečeva Đokovića i Murraya, koji su među najboljim returnerima na betonu svih vremena.(Da ne budem dočekan odmah na AO ove sezone, svjestan sam tog meča.)
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
-
- Kontakt:
work je napisao/la:Evi ispadi "WTA match" su potpuno nerezonski. Murray je statistički najbolji returner na betonu svih vremena, tako da ne iznenađuje veliki broj breakova sa njegove strane. Istovremeno, servis mu varira. Kada mu je procenat prvog servisa visok, ponajbolji je igrač na touru, primjer su neke partije na Wimbedonu, OI, u Šangaju i slično.

joj ako se sumnja da je muško ne znači da jeste... hahahahahaVirtu4l je napisao/la:Eto ti se Serene ne bi prep'o
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zmisli Serenu u mraku sresti sa onakom frizurom 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja bih radije Sharapovu sreo. U mraku.
-
- Kontakt:
"Prava" sljaka pocinje za nekih 10 ak dana turnirom u Monte Carlu kojeg brani naravno Rafael Nadal.
Rafa se ozbiljno poceo pripremati za istu bukvalno dan poslje osvajanja turnira u Indian Wellsu a vec ju je "osjetio pod nogama" na turnirima u Srednjoj i Juznoj Americi.
Sta mislite moze li mu iko parirati na sljaci i da li ce ova sezona, sto se sljake tice, biti ista drugacija od prosle?
Rafa se ozbiljno poceo pripremati za istu bukvalno dan poslje osvajanja turnira u Indian Wellsu a vec ju je "osjetio pod nogama" na turnirima u Srednjoj i Juznoj Americi.
Sta mislite moze li mu iko parirati na sljaci i da li ce ova sezona, sto se sljake tice, biti ista drugacija od prosle?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mogla bi biti. Nadam se da će ove sezone u finalima od Rafe gubiti Murray umjesto Dijaninog sina. Al doće i taj Rafa na hard kasnije.samosarajvo je napisao/la:"Prava" sljaka pocinje za nekih 10 ak dana turnirom u Monte Carlu kojeg brani naravno Rafael Nadal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.