Ja mu onu formaciju da 100 zivota zivim, ne mogu halaliti. Hajvan coek. Seo kraljuvoltron30 je napisao/la:Bravo majstore!!! Žali Bože što nam panj od selektora sa svojom ''strategijom'' syeba ključnu utakmicu!!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ja mu onu formaciju da 100 zivota zivim, ne mogu halaliti. Hajvan coek. Seo kraljuvoltron30 je napisao/la:Bravo majstore!!! Žali Bože što nam panj od selektora sa svojom ''strategijom'' syeba ključnu utakmicu!!
Baš ovo, pa ajd od Papeta se to moglo i očekivati. Ali zar mu Borče ili neko drugi iz stručnog stožera nisu rekli da se ne može igrati bez lijevog beka, da se protiv crnačke bagre koja ide samo na snagu mora odgovoriti snagom, mora odgovoriti rušiocem. Budući kapiten, ne sumnjam.soccerfan je napisao/la:Ja mu onu formaciju da 100 zivota zivim, ne mogu halaliti. Hajvan coek. Seo kraljuvoltron30 je napisao/la:Bravo majstore!!! Žali Bože što nam panj od selektora sa svojom ''strategijom'' syeba ključnu utakmicu!!![]()
![]()
Al ga Besa nosa ko malo djeteRiNo je napisao/la:Ko ne slusa Seo ga uhvati za uho
"Eto Avdija, zabio si, prodao si se, haj sad napolje!"RiNo je napisao/la:Ko ne slusa Seo ga uhvati za uho
Ko da ima milion utakmica u nogama na najvecim takmicenjima, a tek je poceo.Nerminovic je napisao/la:Momak danas jede djecu. Niko mu nista smije, ljudi se boju covjeka kakav je.
Rusilac jedan jedini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.