FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnan_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnan_hz » 26 okt 2009, 19:11

Marin je napisao/la:Slušaj , ja sam ranije napisao da ne volim ni Večernjak ni Avaz jer su to političke novine i da im ni rezultate ne vjerujem kad napišu,a ne nešto drugo. Opet ti sa vaši i naši!??!
A to za montiranje pištolja ne znam, samo znam da je netko ranio čovjeka, mještanina u ŠB propucavši ga kroz obje noge ispred njegove kuće. Mislim da se to ne može sa pištoljem iz photoshopa, šta ti misliš?

Uostalom, koliko je puta netko prešarao npr. tuđi grafit pa se potpiše sa HZ ili TM, a ovi negiraju jer nemaju veze sa tim? Zar je nemoguće da se to i ovdje desilo???
Ja znam ,da vi vidite Ultrase i manje-više sve Hrvate na isti način ali ja će napisati šta mislim, svidjelo se to nekome ili ne!
a da mozda malo ne skontas da je bas onaj knezovic ili covjek koji je vec pucao na navijace da nije zalutali metak pogodio zadru..... nego odmah jer je mjestanin upucan odmah se svaljuje na navijace sarajeva......

Orginal slika
slika

Fotomontaza

slika
Zadnja izmjena: adnan_hz, dana/u 26 okt 2009, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 26 okt 2009, 19:13

Marin je napisao/la:Ja u klin ti u ploču! Nema smisla raspravljati ali nisi mi rekao čime je priostrijeljen Zadro iz ŠB?
Ja sam bio na stajanju i znam da Ultrasi ni jednoim nisu spominjali nikave turke,a ti vjeruje šta god hoćeš. Pa hebem mu mater bio je prijenos na televiziji valjda je još netko čuo osim tog drota!
I vi uveliko mješte nacionalizam sa politikom tj. mišljenjhem o političkoj situaciji u državi.
Hajde zdravo sad, ovo nema smisla.
smijesni ovi ultrasi :!: :!: :mrgreen:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 26 okt 2009, 19:20

Marin je napisao/la:Ja u klin ti u ploču! Nema smisla raspravljati ali nisi mi rekao čime je priostrijeljen Zadro iz ŠB?
Ja sam bio na stajanju i znam da Ultrasi ni jednoim nisu spominjali nikave turke,a ti vjeruje šta god hoćeš. Pa hebem mu mater bio je prijenos na televiziji valjda je još netko čuo osim tog drota!
I vi uveliko mješte nacionalizam sa politikom tj. mišljenjhem o političkoj situaciji u državi.

**** ti Zadro mater, sta si ga se uhvatio ko pjan plota, da je Bog da podlegao.
Imas izjave povrijedjenih hordasa koji su zatekli tog Zadru kako **** sve po spisku policajcima kad su ga uvodili u Dom zdravlja, jer ga je policija prostrijelila. Vec vidim spomenik dignut Zadri za par godina.
Ovaj me slucaj podsjeti na Ziza kojeg ste vidi nultrasi digli u narodnog heroja jer je covjek ostao bez oka/ociju, a ostao je bez istih od svoje puske pucajuci na dojucerasnje komsije - krvi mu se napijem, njemu i svima koji razmisljaju kao on.
Zadnja izmjena: apple, dana/u 26 okt 2009, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
samo mostarski, samo bahato

alibi

Post Postao/la alibi » 26 okt 2009, 19:29

Ma sta se palite ba raja,pa vidjeli ste tzv predaju knezovica u zg.U hotelu je prvo napravljen interviju snjim kao s nekom filmskom zvijezdom.A text koji je izgovarao je citavu noc u sebi ponavljao da bi na dan intervjua izgledao ubjedljivo.S.e.r.em mu se u usta.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 26 okt 2009, 20:36

buja je napisao/la:
smijesni ovi ultrasi :!: :!: :mrgreen:
ma presmijesni navijanje im se svodi, na obrade nasih pjesmi, i psovanje države sviu nas, zaista smijesno
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 okt 2009, 09:29

Znam da se mnogi ne slazu ali spasio nas je Jahovic protiv Zrinjskog jako lijepo je izbjegao ofsajd ubacio se smirio loptu jes da je onda izgubio korak pa je promasio ali jos bolje da je suta mozda bi samo pogodio golmana a nako se vratila Avdicu koji je zavrsio posao to Jaha majstore :lol: :lol: :lol: :D :D
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 27 okt 2009, 10:01

Jbt pi*ke nek umru boli nas .. okrenimo se sljedecim utakmicama koje su nam vaznije od ovih poganih ljudi koji nesto pokusavaju preko foruma rijesiti , protiv Slavije nam je potrebna max podrska tako da svi iz svih dijelova Bosne dodite na utakmicu , jer nasim momcima je potrebna velika podrska jer vjerovatno nemaju motiv za igru ..ali ko bi imao da se trudi 90 min i to na kraju propadne ni za sta ..

P.S

U petak imamo utakmicu u Zetri izmedju Bosne ASA BHT i Širokog u 20:15 sati ..

U petak svi u Zetru !
U subotu pravac Sjever !

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 okt 2009, 10:29

Respektiva je napisao/la:Jbt pi*ke nek umru boli nas .. okrenimo se sljedecim utakmicama koje su nam vaznije od ovih poganih ljudi koji nesto pokusavaju preko foruma rijesiti , protiv Slavije nam je potrebna max podrska tako da svi iz svih dijelova Bosne dodite na utakmicu , jer nasim momcima je potrebna velika podrska jer vjerovatno nemaju motiv za igru ..ali ko bi imao da se trudi 90 min i to na kraju propadne ni za sta ..

P.S

U petak svi u Zetru !
U subotu pravac Sjever !
Znas sta je problem mi nikad njima necemo moci vratiti za ono sto su nam uradili a razlozi su sto oni nisu nikakva navijacka grupa znaci nisu organizovani idu samo na domace utakmice i.t.d dalje nasa policija i specijalci cuvat ce njihove navijace ako dodju kao svoju rodjenu mater nemislim sad na kosarkasku utakmicu ja mislim na fudbalsku kad bude i kada budu dolazili Ultrasi ili Skripari mada sumnjam nemaju oni ...

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 27 okt 2009, 10:35

FK Sarajevo je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:Jbt pi*ke nek umru boli nas .. okrenimo se sljedecim utakmicama koje su nam vaznije od ovih poganih ljudi koji nesto pokusavaju preko foruma rijesiti , protiv Slavije nam je potrebna max podrska tako da svi iz svih dijelova Bosne dodite na utakmicu , jer nasim momcima je potrebna velika podrska jer vjerovatno nemaju motiv za igru ..ali ko bi imao da se trudi 90 min i to na kraju propadne ni za sta ..

P.S

U petak svi u Zetru !
U subotu pravac Sjever !
Znas sta je problem mi nikad njima necemo moci vratiti za ono sto su nam uradili a razlozi su sto oni nisu nikakva navijacka grupa znaci nisu organizovani idu samo na domace utakmice i.t.d dalje nasa policija i specijalci cuvat ce njihove navijace ako dodju kao svoju rodjenu mater nemislim sad na kosarkasku utakmicu ja mislim na fudbalsku kad bude i kada budu dolazili Ultrasi ili Skripari mada sumnjam nemaju oni ...
od kuda si ti zalutao, ajd pisat spavat

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 okt 2009, 10:39

ljutinar je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:

P.S

U petak svi u Zetru !
U subotu pravac Sjever !
od kuda si ti zalutao, ajd pisat spavat
Reci da sam napisao neistinu de mi se pofali kakve vi to koreografije na stadionima radite imate li svoje vlastite pjesme koji vam je prosijek na stadionima jeste li redovni na gostovanjima to imaju prave navijacke grupe vi neeee

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 27 okt 2009, 10:55

http://www.skripari.poduzece.info/galerija/

eto malo listaj, pa sam skontaj, pa se onda opet javi i okreni pricu po svome

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 27 okt 2009, 12:06

LJudi kani te se ultrasa i skripara vise svi znamo sta se pjeva i sta rade,gledo sam utakmicu i pokrali vas nenormalno nemogu negirat nista a cuo sam da su ih proslu subotu autobusima policijskim izvlacili kad su gostovali protiv Olimpika ,kosto ovaj kaze gore tako ce vazda biti njih ce uvijek cuvat sarajevska murija a gore ona skutorska nase navijacke skupine streljat .
Samo jedan klub Velež Mostar

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 27 okt 2009, 12:21

Gerrard je napisao/la:
ljutinar je napisao/la:http://www.skripari.poduzece.info/galerija/

Haj malo prosetaj sa ove teme , sta nas zanima smjesna navijacka skupina ako se tako uopste moze nazvati to malo jada !
Samo informiram ne informirane, a ti o svom poslu da se nije kačio na nas ne bi ni pogledao ovako zašto da netko bude u zabludi.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 okt 2009, 12:33

ljutinar je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:

Haj malo prosetaj sa ove teme , sta nas zanima smjesna navijacka skupina ako se tako uopste moze nazvati to malo jada !
Samo informiram ne informirane, a ti o svom poslu da se nije kačio na nas ne bi ni pogledao ovako zašto da netko bude u zabludi.
Hajde stvarno si naporan lik jarane dojadio si i bogu i narodu hajde dovidzenja :P
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 okt 2009, 13:37

Neki se ljute ali ovo navijacko prepucavanje je normalno dok nekrenu uvrede eh onda nije normalno svak meni ima pravo reci moj klub je bolji od Sarajeva a ja imam pravo reci nije to je normalno neznam sto se skripari ljute

alibi

Post Postao/la alibi » 27 okt 2009, 17:02

Gerrard je napisao/la:

Prvi sam koji postuje trud svake navijacke skupine i ulozeni trud,ne bitno o njenoj velicini i snazi.Ali sve dotle dok je to u sportskim okvirima a ne ako je ista posvecena svemu drugom osim sporta.A cinjenica je da ultrasi i skripari su ispali iz tih okvira i da trenutno lutaju u navijackom svijetu.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 27 okt 2009, 18:08

Ne znam da li ste culi,da je odluceno da ce vam protiv Sirokog suditi Semir Kaplan...A znate svi sta to znaci..
Treci put castimo

Hordaš
Kontakt:

Post Postao/la Hordaš » 27 okt 2009, 19:31

sta to znaci molim te mi reci :D

alibi

Post Postao/la alibi » 27 okt 2009, 19:42

Mesude drago mi je cuti stav kluba ali treba sa rijeci preci na djela.Opet kazem HLADNE GLAVE samo istupanje iz lige je ispravan potez.Svaki drugi potez je produzavanje agonije i ispiranje mozga svim istinskim ljubiteljima fudbala.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

alibi

Post Postao/la alibi » 27 okt 2009, 19:45

tatamata je napisao/la:Ne znam da li ste culi,da je odluceno da ce vam protiv Sirokog suditi Semir Kaplan...A znate svi sta to znaci..
Boli me k...c koje sudija.Moze i SERZ BRAMERC da sudi.Ovo vise nema SMISLA.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ado_77, amypitar, Beli98, Dave, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, OzmoodPinglewood, senad82, Varijantas8, ventilateur, zagorski i 90 gostiju.