Safet Sušić - Pape

kokakolas
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kokakolas » 09 nov 2014, 13:23

Virtu4l je napisao/la:Pazi im avatara :rol:
Mogao bih postaviti i sliku retardiranog magarca... Ali bi vjerovatno i on imao više mozga, logike i trenerskog umijeća od Zavidovičkog neshvaćenog genija ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 nov 2014, 13:25

Ako cemo kao Bayern:

------ Alonso/Besic ----- Medunjanin/Alaba ------
Ribery/Hajrovic -- Pjanic/Müller -- Robben/Visca
-----------------------Götze/T. Susic ----------------

:kafa:

Doduse, i Bayern ima Lewandowskog i Müllera koji igraju kao centrafori, ali :shh:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 09 nov 2014, 13:26

kokakolas je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pazi im avatara :rol:
Mogao bih postaviti i sliku retardiranog magarca... Ali bi vjerovatno i on imao više mozga, logike i trenerskog umijeća od Zavidovičkog neshvaćenog genija ;)
Ma bolje je da nikog nemamo na klupi, nek se igrači dogovore među sobom. Barem ih ne bi demotivisao onaj tulavi pogled s klupe.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 nov 2014, 14:12

Goalgetter je napisao/la:Al hajde da on sve i da krene bez klasicnog napadaca, da nema makar na klupi jednog Mahmutovica ili Djurica da ulete kad bude potrebno, to je van svake pameti.

Na klupi cemo imati dakle: Duljkovica, Bicakcica, Mujdza, Vranjesa, Cimirota i Zakarica.

:zzz:
Nemoze krenut bez klasicnog napadaca znas ti to bolje od mene deset puta. Visca ce biti bukvalno nevidljiv. Bolje mu je da stavi Sunjica u sredinu nego Viscu. On je dobar samo po krilu i to zadnjih 30-tak minuta. Ta Barcelona koja igra bez "klasicnog" napadaca ima Suareza koji je odlicna devetka. Pa Messija, Neymara i ostale. Bayern isto ima devetku Lewandowskog i Pizzara ili cak Mullera u rezervi.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 09 nov 2014, 14:24

Sad fino na trening s Calom pucat slobodnjake,pa na patku...ovaj srneca
Rođeni brato

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 nov 2014, 14:28

The_Target je napisao/la:Sad fino na trening s Calom pucat slobodnjake,pa na patku...ovaj srneca
Čovječe, ni ja nisam za Safeta, al' ti baš pretjeruješ tim trollanjem glede srnećih i kojekakvih pizdarija. Shvatili smo u prethodnih 30 postova, ne moraš u svakom narednom to ponavljati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 09 nov 2014, 14:34

Juventinisimo je napisao/la: Evo vidis,neko napisa za Papetov IQ,a njih cijela grupa citira i smije se... :shock:
Sada zamisli da sam ja to stavio za Vahu,petog,desetog,nije vazno koga...ta ista grupa bi me proglasila ludjakom...za istu stvar.. :crazy: :crazy: :crazy:
A jesi li razmisljao o mogucnosti da se ismijava Safet zato sto je trenutno nas selektor i, po misljenju ovih koji se smiju, vodi repku u propast? Kad Vaha bude radio isto, onda se javi pa da komentarisemo, do tada nema smisla, zar ne?
A da ne pricamo o tom da ovi komentari o Papetu i mogu biti smijesni. Ako ti imas nesto smijesno o Vahi otvori novu temu i pisi.
Juventinisimo je napisao/la: Najgore od svega,kad im postas neke cinjenice i pobijes njihove tvrdnje...auuuuuu
Mene proglasavaju provokatorom,spamerom,trolom,retardiranim,ludjakom,ma sta sve jos.....evo,da ja odem,mislis da ce se sta promjeniti??
Ja sam ovdje od 2008,nisam gotovo nista pisao do prije nekoliko mjeseci...isto ovako je bilo...isti ljudi,ista prica,drugi nickovi...pa se ti zamisli... :crazy:
PRAVDA ZA Juventinisima!!!

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 09 nov 2014, 14:44

Safet Sušić - prvi intervju:

Danas kada vidim Safeta na TV-u okruženog krupnim ribama iz FIFA-e i poslovnog svijeta, ne mogu da se ne prisjetim njegovog prvog velikog intervjua za TV Sarajevo. Poslije sulude utakmice s Rumunjskom u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, kada je u utakmici za infarkt Jugoslavija pobijedila sa 6:4, a dotad anonimni Safet Sušić postigao četiri gola, nacija je odmah poludjela i proglasila ga za genija ravnog Leonardu da Vinciju i Tesli. Eksperti su dokazivali njegove nadnaravne moći i performance, savršeno kretanje na terenu i geometrijsku preciznost njegovih udaraca. Tako da se čovjek zapita da li se zapravo uopće radi o ljudskom biću. Intervju je prikazan u udarnom terminu, negdje poslije Dnevnika i cijela nacija je uprla oči u svog novog heroja - Boga, istinsku veličinu, voljeno biće i legendu. A intervju je tekao ovako:
Novinar: Safete, kako protječe vaš radni dan?
Safet: Pa ja, ujutro kada ustanem..., mucajući i oklijevajući poče on, prije treninga popijem jednu kavu..., (pauza), a onda? - pripomogne novinar.
Safet: Onda odem na trening i tamo s mojim prijateljima Pajom (Pašić) i Čalom (Janjoš) igram ševe, "na male" i "rokam slobodnjake". (pauza)
Novinar: A poslije? - opet će novinar.
Safet: Poslije odem u hotel Europu i tamo doručkujem "srneća leđa" (vrsta kolača).
- Doručkujete kolač?, pita novinar.
- Ma joj, jarane, ja sam ti prvo mislio da ti je to neko pečenje od srne, a ono kad je stigao kolač, šta ću, ja pojeo.
- I svidjelo vam se?, pita novinar.
- Ja, ja... svidjelo mi se pravo i od tada stalno naručujem. Onda popodne opet idem na trening, nastavi Safet, i tamo s mojim jaranima, Pajom i Čalom, igram ševe, "na male" i malo izvodimo "slobodnjake".
- A onda opet odem u hotel Europu i tamo naručim jednu patku i kolač...
- Srneća leđa?, bezobrazno upita novinar.
- Ja, ja, srneća leđa, jašta, s osmijehom odgovori Safet ne primijetivši ironiju u novinarovom pitanju.
- A onda je večernji lagani trening, gdje ja i moji jarani, Pajo i Čale, igramo ševe, "na male" i pucamo slobodnjake. A poslije toga ja odem u hotel Europu i tamo popijem jednu kavu.

ZA KNJIGE NEMA VREMENA
- A slobodno vrijeme, Safete?, upita nervozno novinar koji je od "genija" ipak očekivao malo više.
- A navečer..., spremno nastavlja Safet koji se već potpuno oslobodio. Navečer kao i svi mladi ljudi volim izaći u kafić sa mojim jaranima Pajom i Čalom i tamo popijemo po jednu kolu.
- A djevojke, Safete?, uporan je novinar.
- Pa ja i moji jarani, Pajo i Čala, volimo kao i svi mladi ljudi pogledati lijepu djevojku i naručiti joj kolu.
Novinar je već očajan, a Safet se zadovoljno smješka očito zadovoljan svojim medijskim debijem.
Tada novinar baca posljednju kartu ne bi li intervju ipak dobio malo na težini i ekskluzivnosti.
- A reci nam, Safete, pročita li se kada neko lijepo štivo, neka lijepa knjiga?
Safet mirno slegne ramenima i reče:
- Pa vidite i sami, nema se vremena.

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: ovako on i sad malo seve, malo pucaju, malo srneca ....i on ce da vodi nesto :D :D :D meni je ovog retarda zao , pa on jadan treba pomoc strucnih ljudi

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 09 nov 2014, 14:47

ja nevidim problem sa povredom dzeke, tu je avdija "speed demon" vrsajevic da preuzme konce! :twisted: jednostavno stavis avidiju da u isto vrijeme igra i krilo i centarfora, prodje po krilu, centrira i sam natrci na svoj centarsut i zabije ga! :twisted: e pape svasta nesto bi ti rekao ali necu, koji moron majko mila...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2014, 14:50

bvb je napisao/la:A jesi li razmisljao o mogucnosti da se ismijava Safet zato sto je trenutno nas selektor i, po misljenju ovih koji se smiju, vodi repku u propast?
Ima on svojih bubica, to je više nego jasno, ali svi zaobilaze neke veoma bitne faktore koji nas muče u ovom trenutku. Ne pamtim da su nam igrači ovako slabo igrali u svojim klubovima, nekoliko ih je rovito, ne nastupaju u svojim klubovima i apsolutno niko ne prihvata tu diskusiju, ona se odmah odvede u neki drugi smjer, a to je ogroman problem i on nema veze sa Safetom Sušićem.

Tri najvažnija igrača (Džeko 2x, Pjanić & Bešić 2x) su nam ove sedmice sjedili na klupi i dobili su minute na kapaljku, a jedan od njih se povrijedio.

O Safetu je sve rečeno, možemo se ponavljati kao papagaji, gledati ko će biti vulgarniji, bezobrazniji i nekulturniji, ali i dalje ostaje činjenica da nam samo par igrača ima zarantovano mjesto u svojim klubovima i da smo u veoma teškoj situaciji, a da, realno, kvalitetne zamjene nemamo.

Evo, sad su oni kao pronašli ovaj njegov intervju, a ja ga postavio prije skoro godinu dana,

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &p=3157004" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 09 nov 2014, 14:54

ja tek sad procitao , izvini molim te ..........i ti i dalje branis ovog glupana :D pa da sam znao za ovaj intervju ne bi se sekirao oko svjetskog :mrgreen: pa ove izjave su za specijalne skole , da mu nisu roditelji bliski rodjaci sta li ?

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 09 nov 2014, 15:05

.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 nov 2014, 15:48

Tačno, igrači trenutno ne igraju mnogo u svojim klubovima, i to nas dovodi u tešku situaciju, baš kao i ove povrede, to nije Papetova greška, ali to, prije svega , ne opravdava njegove ranije greške, kada ovo nije bio slučaj, a osim toga valjda bi on ako selektor sada trebao da gleda kako da izvuče najbolje iz trenutne situacije, a ona govori kako nemamo nijednog napadača...međutim, on smatra da nam ni treba, iako nikako ne vidim kako to može biti najbolje rješenje. Nemati nijednog napadača među 21 igračem. :shock: Pape nije kriv što su se Džeko i Ibišević povrijedili, ali je kriv što za 5 godina nije mogao dovesti trećeg, barem prosječnog kvaliteta, pa sad ne bi bili u ovoj situaciji, i ne bi govorio: šta ću, kad nemam koga pozvati umjesto njih!

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 09 nov 2014, 16:54

Pape zovi veznjake ne treba nam Djurić
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2014, 16:55

Vandelanoite je napisao/la:Pape zovi veznjake ne treba nam Djurić
Sad ce on pozvat svoje pulene Sesara, Svraku i Damira Vrancica. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 nov 2014, 16:56

Bog se zeza sa Safetom ovih dana, prvo povreda Dzeke pa gol Djurica..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 nov 2014, 16:56

Pape: Ne mogu zvati igraca koji je zabio tek jedan gol u Seriji A. :rol:

Moron i kreten je stvarno ako nijednog napadaca ne pozove umjesto Dzeke. Djuric nije neki specijalan igrac, ali u ovoj situaciji nam je stvarno potreban. Zabio je, odigrao je stvarno nekoliko dobrih utakmica, ima dobru skok igru i jak je u duelima. Nadam se da je pratio njega i Mahmutovica, pa neka odluci kojeg ce od njih pozvati, krenuti na Izrael bez napadaca bi moglo biti banalno.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 nov 2014, 17:03

djuric trenutno nije specijalan, ali je mlad jos i tek je ove sezone dobio priliku kako treba u serie a. ima potencijal da se razvije u dobrog napadaca i moze od njega biti nesto. takvi su nam potrebni, ali dzaba sve kad nece dobit poziv.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 09 nov 2014, 17:11

STEVIE je napisao/la:djuric trenutno nije specijalan, ali je mlad jos i tek je ove sezone dobio priliku kako treba u serie a. ima potencijal da se razvije u dobrog napadaca i moze od njega biti nesto. takvi su nam potrebni, ali dzaba sve kad nece dobit poziv.
Mlad? Kod nas je sve ispod 30 mlado....
Milan ako iskoristiti 100% svojih mogucnosti moze zaigrati u prosjecnom bundesligasu.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 nov 2014, 17:14

Za stabdard Serie A je relativno mlad igrac, mnogi u Italiji zasijaju kasno. Muslimovic je jedan od slucajeva..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.