Mogao bih postaviti i sliku retardiranog magarca... Ali bi vjerovatno i on imao više mozga, logike i trenerskog umijeća od Zavidovičkog neshvaćenog genijaVirtu4l je napisao/la:Pazi im avatara

Mogao bih postaviti i sliku retardiranog magarca... Ali bi vjerovatno i on imao više mozga, logike i trenerskog umijeća od Zavidovičkog neshvaćenog genijaVirtu4l je napisao/la:Pazi im avatara
Ma bolje je da nikog nemamo na klupi, nek se igrači dogovore među sobom. Barem ih ne bi demotivisao onaj tulavi pogled s klupe.kokakolas je napisao/la:Mogao bih postaviti i sliku retardiranog magarca... Ali bi vjerovatno i on imao više mozga, logike i trenerskog umijeća od Zavidovičkog neshvaćenog genijaVirtu4l je napisao/la:Pazi im avatara
Nemoze krenut bez klasicnog napadaca znas ti to bolje od mene deset puta. Visca ce biti bukvalno nevidljiv. Bolje mu je da stavi Sunjica u sredinu nego Viscu. On je dobar samo po krilu i to zadnjih 30-tak minuta. Ta Barcelona koja igra bez "klasicnog" napadaca ima Suareza koji je odlicna devetka. Pa Messija, Neymara i ostale. Bayern isto ima devetku Lewandowskog i Pizzara ili cak Mullera u rezervi.Goalgetter je napisao/la:Al hajde da on sve i da krene bez klasicnog napadaca, da nema makar na klupi jednog Mahmutovica ili Djurica da ulete kad bude potrebno, to je van svake pameti.
Na klupi cemo imati dakle: Duljkovica, Bicakcica, Mujdza, Vranjesa, Cimirota i Zakarica.
Čovječe, ni ja nisam za Safeta, al' ti baš pretjeruješ tim trollanjem glede srnećih i kojekakvih pizdarija. Shvatili smo u prethodnih 30 postova, ne moraš u svakom narednom to ponavljati.The_Target je napisao/la:Sad fino na trening s Calom pucat slobodnjake,pa na patku...ovaj srneca
A jesi li razmisljao o mogucnosti da se ismijava Safet zato sto je trenutno nas selektor i, po misljenju ovih koji se smiju, vodi repku u propast? Kad Vaha bude radio isto, onda se javi pa da komentarisemo, do tada nema smisla, zar ne?Juventinisimo je napisao/la: Evo vidis,neko napisa za Papetov IQ,a njih cijela grupa citira i smije se...![]()
Sada zamisli da sam ja to stavio za Vahu,petog,desetog,nije vazno koga...ta ista grupa bi me proglasila ludjakom...za istu stvar..![]()
![]()
![]()
PRAVDA ZA Juventinisima!!!Juventinisimo je napisao/la: Najgore od svega,kad im postas neke cinjenice i pobijes njihove tvrdnje...auuuuuu
Mene proglasavaju provokatorom,spamerom,trolom,retardiranim,ludjakom,ma sta sve jos.....evo,da ja odem,mislis da ce se sta promjeniti??
Ja sam ovdje od 2008,nisam gotovo nista pisao do prije nekoliko mjeseci...isto ovako je bilo...isti ljudi,ista prica,drugi nickovi...pa se ti zamisli...
Ima on svojih bubica, to je više nego jasno, ali svi zaobilaze neke veoma bitne faktore koji nas muče u ovom trenutku. Ne pamtim da su nam igrači ovako slabo igrali u svojim klubovima, nekoliko ih je rovito, ne nastupaju u svojim klubovima i apsolutno niko ne prihvata tu diskusiju, ona se odmah odvede u neki drugi smjer, a to je ogroman problem i on nema veze sa Safetom Sušićem.bvb je napisao/la:A jesi li razmisljao o mogucnosti da se ismijava Safet zato sto je trenutno nas selektor i, po misljenju ovih koji se smiju, vodi repku u propast?
Sad ce on pozvat svoje pulene Sesara, Svraku i Damira Vrancica.Vandelanoite je napisao/la:Pape zovi veznjake ne treba nam Djurić
Mlad? Kod nas je sve ispod 30 mlado....STEVIE je napisao/la:djuric trenutno nije specijalan, ali je mlad jos i tek je ove sezone dobio priliku kako treba u serie a. ima potencijal da se razvije u dobrog napadaca i moze od njega biti nesto. takvi su nam potrebni, ali dzaba sve kad nece dobit poziv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.