Safet Sušić - Pape

Vandelanoite
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Vandelanoite » 09 nov 2014, 17:15

Pape sprema False 9 naravno jedva je dočekao povredu Džeke da utrpa ono kopile.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 09 nov 2014, 17:15

normalaba je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:djuric trenutno nije specijalan, ali je mlad jos i tek je ove sezone dobio priliku kako treba u serie a. ima potencijal da se razvije u dobrog napadaca i moze od njega biti nesto. takvi su nam potrebni, ali dzaba sve kad nece dobit poziv.
Mlad? Kod nas je sve ispod 30 mlado....
Milan ako iskoristiti 100% svojih mogucnosti moze zaigrati u prosjecnom bundesligasu.
A gdje to Vedo igra cijelu yebenu karijeru, pa znamo kakav je igrac i koliko nam znaci... U klubu koji se bori za titulu iz godine u godinu?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 nov 2014, 17:18

Avdija na centarfora, idemo pokoriti Haifu! :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 09 nov 2014, 17:20

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
normalaba je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:djuric trenutno nije specijalan, ali je mlad jos i tek je ove sezone dobio priliku kako treba u serie a. ima potencijal da se razvije u dobrog napadaca i moze od njega biti nesto. takvi su nam potrebni, ali dzaba sve kad nece dobit poziv.
Mlad? Kod nas je sve ispod 30 mlado....
Milan ako iskoristiti 100% svojih mogucnosti moze zaigrati u prosjecnom bundesligasu.
A gdje to Vedo igra cijelu yebenu karijeru, pa znamo kakav je igrac i koliko nam znaci... U klubu koji se bori za titulu iz godine u godinu?
Ne kazem da ga ne treba zvati nego da nije vise toliko mlad. I ne tersaj mi...
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 nov 2014, 17:20

Djuric mlad, Stilic star...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 nov 2014, 17:24

Djuric je ocigledno jedini igrac koji odgovara Safetovim kriterijima no debil ga nije zelio pozvati jer je evidentno da zeli prkositi naciji i navijacima.

Igra u jakoj ligi i dobija dovoljno minuta, nerijetko i cijelu utakmicu a evo danas je i gol postigao sto je svakako jasan znak da mora dobiti poziv.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 nov 2014, 17:25

Meni se čini da bi najbolje bilo da mi izgubimo da ovo **** ode.. Pobjedom će se samo on zadržati tu duže i na kraju nas skroz zajebati da nećemo nigdje ni otići

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 09 nov 2014, 17:27

nebeskasila je napisao/la:Meni se čini da bi najbolje bilo da mi izgubimo da ovo **** ode.. Pobjedom će se samo on zadržati tu duže i na kraju nas skroz zajebati da nećemo nigdje ni otići
Nakon skandiranja na Bilinom Polju i ovih povreda on ima alibi za sve. Tako da nema govora za otkaz. I poraz bi znacio zdravo Francuska... Ne zelim poraz pa makar bilo sto Papeta na klupi.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 nov 2014, 17:38

Koja budaletina opet o Barci raspreda i mumlja. Nevjerovatno. Da ga posalju u Mostar u Nevesinju bi ga nasli. I on priprema taktiku, poziva igrace i bistri strategije. Moguce samo na Balkanu. Na zalost imamo ovakvih i na sveucilistima i u parlamentima. Sto ne bi i na klupi repke. Seferovic, Tankovic, Hrgota i Djuric. Svi su mogli biti na raspolagamju da nam ovakva kreatura nije krojila sudbinu. Kao i svakoga kockara bez pameti sreca ga je dugo mazila i on je ovisio o njoj. Okrenula mu je ledja u najvaznijem trenutku kao sto to i obicno biva. Na zalost i nama sa njim. Nazdravlje.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2014, 17:39

muamerc je napisao/la:
nebeskasila je napisao/la:Meni se čini da bi najbolje bilo da mi izgubimo da ovo **** ode.. Pobjedom će se samo on zadržati tu duže i na kraju nas skroz zajebati da nećemo nigdje ni otići
Nakon skandiranja na Bilinom Polju i ovih povreda on ima alibi za sve. Tako da nema govora za otkaz. I poraz bi znacio zdravo Francuska... Ne zelim poraz pa makar bilo sto Papeta na klupi.
Iskreno EP neće imat onu draž ako budem razmišljo o tome da li će zovnuti trećeg napadača na pripreme za EP(ukoliko se plasiramo),koga će odyebat zbog 'vize',hoćel ga koja ekipa iznenadit svojom brzinom,hoćemol igrat u formaciji u kojoj postoji lijevi bek ili ne,i najbolnije od svega bi bilo čitat izjave kako je ogroman uspjeh što smo se uopšte kvalifikovali,prolazak u naredni krug ćemo samo pokušat,al nije to glavni cilj,njega bi samim plasmanom ispunili.
Ne mogu kontra Bosne navijat,al opet ako prodjemo na EP ovo nas čeka tako da se ne bi puno radovo ako sa Safetom odemo na EP.
Nad tobom sunce najljepše sja

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 09 nov 2014, 17:42

Virtu4l je napisao/la:
bvb je napisao/la:A jesi li razmisljao o mogucnosti da se ismijava Safet zato sto je trenutno nas selektor i, po misljenju ovih koji se smiju, vodi repku u propast?
Ima on svojih bubica, to je više nego jasno, ali svi zaobilaze neke veoma bitne faktore koji nas muče u ovom trenutku. Ne pamtim da su nam igrači ovako slabo igrali u svojim klubovima, nekoliko ih je rovito, ne nastupaju u svojim klubovima i apsolutno niko ne prihvata tu diskusiju, ona se odmah odvede u neki drugi smjer, a to je ogroman problem i on nema veze sa Safetom Sušićem.

Tri najvažnija igrača (Džeko 2x, Pjanić & Bešić 2x) su nam ove sedmice sjedili na klupi i dobili su minute na kapaljku, a jedan od njih se povrijedio.

O Safetu je sve rečeno, možemo se ponavljati kao papagaji, gledati ko će biti vulgarniji, bezobrazniji i nekulturniji, ali i dalje ostaje činjenica da nam samo par igrača ima zarantovano mjesto u svojim klubovima i da smo u veoma teškoj situaciji, a da, realno, kvalitetne zamjene nemamo.

Evo, sad su oni kao pronašli ovaj njegov intervju, a ja ga postavio prije skoro godinu dana,

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &p=3157004" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve to stoji, imamo problema na sve strane, ali moj post nije bio o Safetu i njegovom vodjenju repke, nego o zanimljivom pitanju juventinisima: "Zasto ne smijem ismijavati Vahida, a 'vi' ismijavate Safeta?".
Nidje veze, momak ima problema sa osnovima logike :D, ali znam da on ne bi trebao da bude tema.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 nov 2014, 17:45

dubrovnik je napisao/la:Koja budaletina opet o Barci raspreda i mumlja. Nevjerovatno. Da ga posalju u Mostar u Nevesinju bi ga nasli. I on priprema taktiku, poziva igrace i bistri strategije. Moguce samo na Balkanu. Na zalost imamo ovakvih i na sveucilistima i u parlamentima. Sto ne bi i na klupi repke. Seferovic, Tankovic, Hrgota i Djuric. Svi su mogli biti na raspolagamju da nam ovakva kreatura nije krojila sudbinu. Kao i svakoga kockara bez pameti sreca ga je dugo mazila i on je ovisio o njoj. Okrenula mu je ledja u najvaznijem trenutku kao sto to i obicno biva. Na zalost i nama sa njim. Nazdravlje.
Tankovic nije htio da igra za nas, niko nije kriv sto mu venama tece skandinavska krv. Hrgota jos uvijek nije odlucio za koga ce igrati, niti je ikada naginjao nasoj zemlji, tako da ni tu Pape nije kriv. Djuric? Nije valjda da te je strah da ga Italija ne pokupi? :lol:

Seferovic? Davno prezvakana tema, da je htio igrati za nas, igrao bi. Niko od potencijalnih reprezentativaca nije imao toliko paznje kao on...

Bitno je vrtiti istu pricu danima, mjesecima, godinama...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 nov 2014, 17:49

Jucer forumske analfabete ismijavase Djurca danas isti zabi golcinu. Jel vas stid ?
15.10 - 15.06 ...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 09 nov 2014, 17:51

E moj Susicu koja si ti budala, nevidjeno :roll:

Cuj nema koga zvati umjesto Dzeke i Ibisevica. Pa Djurica i Mahmutovica debilu debilski. Nema kola, kada ova dvojica nisu zabili golove u svojim ligama. Evo Djuric danas pogodi potiv Chieva, Mahmutovic proslo kolo. Ali jbg, coro coravi ne vidi i slijep je i gluh je :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Ili neka budi tvrdoglav do kraja, nemoj nikoga zvati, igrajmo bez spica u Haifi. I ako izgubimo, sto posto ispadamo iz utrke za baraz. I onda opet cemo izabrati Papeta :?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 09 nov 2014, 17:55

Odvadi malo gavrane, nema potrebe za pretjerivanjem.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 09 nov 2014, 17:58

Koji je Safet moron jednostavno nemogu vjerovati. Njemu nisu dovoljno kvalitetni Zukanović i Djurić iz Serie A al zato poziva Vrsajevica iz mrtvog Hajduka.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 nov 2014, 17:59

Crni gavran je napisao/la:E moj Susicu koja si ti budala, nevidjeno :roll:

Cuj nema koga zvati umjesto Dzeke i Ibisevica. Pa Djurica i Mahmutovica debilu debilski. Nema kola, kada ova dvojica nisu zabili golove u svojim ligama. Evo Djuric danas pogodi potiv Chieva, Mahmutovic proslo kolo. Ali jbg, coro coravi ne vidi i slijep je i gluh je :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Ili neka budi tvrdoglav do kraja, nemoj nikoga zvati, igrajmo bez spica u Haifi. I ako izgubimo, sto posto ispadamo iz utrke za baraz. I onda opet cemo izabrati Papeta :?
Djuric zabio 15 golova za 4 sezone, kad stize da zabija svako kolo :lol: . Ni u nizim ligama od Serie A nije zabijao ni svako peto kolo :D . Realnije je reci za Djurica da do ovog kola nije bilo kola u kojem je zabio gol :D .

Mes Que Un Club!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 nov 2014, 17:59

A bolje imati 21 igraca na spisku i bez kvalitetnog napadaca nego imati 23 i 2 kvalitetna napadaca :bih: :bih:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 nov 2014, 18:01

Otelo je napisao/la:A bolje imati 21 igraca na spisku i bez kvalitetnog napadaca nego imati 23 i 2 kvalitetna napadaca :bih: :bih:
Djuric i Mahmutovic kvalitetni igraci? Pa u sta gleda Evropa, svi slijepci, kvalitetni igraci na dohvat ruke, a niko za njima ne poteze...

Mes Que Un Club!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 nov 2014, 18:02

adriano_leite je napisao/la: Seferovic? Davno prezvakana tema, da je htio igrati za nas, igrao bi. Niko od potencijalnih reprezentativaca nije imao toliko paznje kao on....
:nene: :nene:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.