On topic:
Llorente poprilično dobar u današnjem susretu, bit će nešto od njega, samo neka igra u kontinuitetu.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nismo doživjeli poraz u finalu LP.Sarajevo1946 je napisao/la: valjda oni trebaju da se boje nas zbog svega što su doživjeli u duelima sa torinskim gigantom.
al meni ovo nikad nece biti jasno, taj pojam "poprilicno dobar".. pa zar je toliko dobar napadac koji u 90 minuta utakmice ne stvori nijednu priliku, ne dadne nijedan gol, ne uputi nijednan ozbiljan sut na gol.. pa je*bemu zivot da mi je vise skontat sta je to dobro kod Llorentea da se zanemaruje ucinak i rezultat.. valjda je danas moderno ocjenjivat kako igrac izgleda, umjesto njegovog doprinosa, mozdaTrequartista je napisao/la:Idi se ulizuj Nejri, mangupe iz šaše!![]()
On topic:
Llorente poprilično dobar u današnjem susretu, bit će nešto od njega, samo neka igra u kontinuitetu.
Ja bih pak rekao da nas ceka mijenjanje uloga.Trequartista je napisao/la:U srijedu tamburanje redovne mušterije.
nista,samo vam 2. mjesto viso o koncuTrequartista je napisao/la:Ma ložim dječicu, znam da će se primiti.![]()
Ja sam se odavno pomirio sa dženazom, od nas niko ni ne očekuje da tamo pobijedimo ili da remiziriamo, tako da je Real taj koji ima šta izgubiti, a mi nemamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.