FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cim Kana nije najavio moralo je propasti
Haris Alihodzic, Bakir Šerbo ili Almir Memic. Među njima trojicom traziti novog trenera, strucni, fudbalski obrazovani, elokventni.
Sjecate li se putanje celika?
Uprava: lokalna -> turci -> navijaci
Hop cetvrti rang takmicenja.
Uprava: lokalna -> turci -> navijaci
Hop cetvrti rang takmicenja.
Pravičete vi Amara od blata. To sam govorio još dok ste ga tjerali kad nam je savez ukrao najmanje čistih 15 i više bodova i nažalost obistinilo se.
Da imate pameti kao što nemate molili bi ga da se vrati ali je očito prošlo vrijeme kada su se prave Sarajlije plave krvi pitale u klubu i ovo je rezultat svega toga.
A sad malo pljujte to je jedino što znate i što se pokazalo.
-
- Kontakt:
Na racun kluba je leglo skoro 10k km u zadnja dva dana..
Za pripremezeljovolimte je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:31Na racun kluba je leglo skoro 10k km u zadnja dva dana..
-
- Kontakt:
Hakim je gledao utakmice FKŽ dok je jos Basic bio trener.Pririsak je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:35Za pripremezeljovolimte je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:31Na racun kluba je leglo skoro 10k km u zadnja dva dana..
Noga se podmetala Basicu, zbog ovog projekta..
Od gradnje juga, pojacanja, priprema u Spaniji, novog generalnog. Sta dobismo..
-
- Kontakt:
@ZeljinManijak..
Pomnozi broj clanova sa 20km i dobit ces priliv sredstava, za ostwlo se obrati djezvaru, stormu i ostalim jadovima.
Izmedju ostalog, predji na iole normalniji forum.
Pomnozi broj clanova sa 20km i dobit ces priliv sredstava, za ostwlo se obrati djezvaru, stormu i ostalim jadovima.
Izmedju ostalog, predji na iole normalniji forum.
Ma kur.ac moj mu se podmetao. On je sam sebe sjeb.ao nekakvim glupim rotiranjem igraca, guranjem igraca na izmisljene pozicije i losim utakmicama u gostima gdje na gol nismo osutali. Imao je podrsku kao nijedan trener do sadazeljovolimte je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:42Hakim je gledao utakmice FKŽ dok je jos Basic bio trener.Pririsak je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:35Za pripremezeljovolimte je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:31Na racun kluba je leglo skoro 10k km u zadnja dva dana..
-
- Kontakt:
Malo mi je cudno da ga je nasljednik gledao vec tad iz VIP loze.. samo to, ocito je da bas i nije imao 100% podrsku uprave, SD, vec ko upravlja procesima.Zvornicka je napisao/la: ↑03 jan 2024, 01:03Ma kur.ac moj mu se podmetao. On je sam sebe sjeb.ao nekakvim glupim rotiranjem igraca, guranjem igraca na izmisljene pozicije i losim utakmicama u gostima gdje na gol nismo osutali. Imao je podrsku kao nijedan trener do sadazeljovolimte je napisao/la: ↑03 jan 2024, 00:42Hakim je gledao utakmice FKŽ dok je jos Basic bio trener.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Evo zamišljam članove UO kako sutra ulaze u kancelarije..
Aha.. para nemamo, dugovi rastu.
Kontali smo malo Arape izmust, ali ništa od toga..
Imali smo pripreme u Španiji, sad evo nemamo..
Imali smo 'trenera', sad nemamo..
Imali smo stručni štab, sad nemamo..
Imali smo potencijalna 'pojačanja', sad nemamo..
Ali imamo vremena, pa tek je 3.januar.. sve ćemo mi to riješiti, samo da organizujemo uz kupovinu članskih još neku 'sergija akciju' među navijačima..
Zapalit vas treba.
Mi ako ne ispadnemo iz lige u ovakvoj situaciji kad sve ovako posložiš, uz sav dušmanluk saveza i svih ostalih klubova koji jedva čekaju da nas gurnu u federalku, to je uspjeh ravan osvajanju Lige šampiona.
Aha.. para nemamo, dugovi rastu.
Kontali smo malo Arape izmust, ali ništa od toga..
Imali smo pripreme u Španiji, sad evo nemamo..
Imali smo 'trenera', sad nemamo..
Imali smo stručni štab, sad nemamo..
Imali smo potencijalna 'pojačanja', sad nemamo..
Ali imamo vremena, pa tek je 3.januar.. sve ćemo mi to riješiti, samo da organizujemo uz kupovinu članskih još neku 'sergija akciju' među navijačima..
Zapalit vas treba.
Mi ako ne ispadnemo iz lige u ovakvoj situaciji kad sve ovako posložiš, uz sav dušmanluk saveza i svih ostalih klubova koji jedva čekaju da nas gurnu u federalku, to je uspjeh ravan osvajanju Lige šampiona.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ali prije spaljivanja UO, definitivno bi prednost dao skupštini. Ako nas UO ne sahrani, vi ćete definitivno. Klimači glavom a ne navijači.
Kao prvo laz je da nemamo novca. Tu pricu forsiraju debili poput Bekrije i ostalih debila iz kluba kako bi iskljucivo sebe oprali i napravili za sebe win-win situaciju. Dugovi su koliko ja znam, svi(osim poreznog) reprogramirani. Zeljo nema ni blokirane racune a ni neke druge dugove koji bi blokirali normalno funkcionisanje kluba..avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 jan 2024, 01:51Ali prije spaljivanja UO, definitivno bi prednost dao skupštini. Ako nas UO ne sahrani, vi ćete definitivno. Klimači glavom a ne navijači.
G.ovna iz sadasnje skupstine(cast rijetkim izuzecima) su trebala da lete iz kluba odmah nakon sto je klaun Ceric otisao jer su ga oni doveli i aminovali. Nakon njega su doveli ublehu slicnu Cericu u liku Hasanbegovica. Rezultat te dvije odluke je da je imovina kluba zavrsila pod hipotekom i da se navijaci nisu aktivirali, klub bi je izgubio.
Nakon ovoga ove uhljupe i mrtve neradnike je iznenadio Diglisic sa pismom namjere i cak su i ovo ti debili uspjeli da upropaste. Jedini klimaci glavom su navijaci koji sute i gledaju kako uhljupi iz skupstine koce svaki cak i pokusaj ulaska investitora u klub.
Ovom saradnjom sa arapskim ministarstvom smo mogli da profitiramo jos vise ali smo opet sjebali sansu za napredovanjem, mada mi ovog trenera arapa nije zao, fudbalski glup i arogantan bez ikakvog osnova..
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Dugovi reprogramirani = imamo mjesecnu obavezu placanja odredjenog, ne malog iznosa, na osnovu dugova koji iznose 4 i kusur miliona + tekuce obaveze. To sto je uradjen reprogram znaci da mi to moramo placati al ne odjednom nego u ratama, a nije da nema vjeronika koji traze naplatu.Brkooo je napisao/la: ↑03 jan 2024, 02:51Kao prvo laz je da nemamo novca. Tu pricu forsiraju debili poput Bekrije i ostalih debila iz kluba kako bi iskljucivo sebe oprali i napravili za sebe win-win situaciju. Dugovi su koliko ja znam, svi(osim poreznog) reprogramirani. Zeljo nema ni blokirane racune a ni neke druge dugove koji bi blokirali normalno funkcionisanje kluba..avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 jan 2024, 01:51Ali prije spaljivanja UO, definitivno bi prednost dao skupštini. Ako nas UO ne sahrani, vi ćete definitivno. Klimači glavom a ne navijači.
G.ovna iz sadasnje skupstine(cast rijetkim izuzecima) su trebala da lete iz kluba odmah nakon sto je klaun Ceric otisao jer su ga oni doveli i aminovali. Nakon njega su doveli ublehu slicnu Cericu u liku Hasanbegovica. Rezultat te dvije odluke je da je imovina kluba zavrsila pod hipotekom i da se navijaci nisu aktivirali, klub bi je izgubio.
Nakon ovoga ove uhljupe i mrtve neradnike je iznenadio Diglisic sa pismom namjere i cak su i ovo ti debili uspjeli da upropaste. Jedini klimaci glavom su navijaci koji sute i gledaju kako uhljupi iz skupstine koce svaki cak i pokusaj ulaska investitora u klub.
Ovom saradnjom sa arapskim ministarstvom smo mogli da profitiramo jos vise ali smo opet sjebali sansu za napredovanjem, mada mi ovog trenera arapa nije zao, fudbalski glup i arogantan bez ikakvog osnova..
Sadasnja Skupstina nije imenovala Cerica, Nurku, Hasanbegovica, pricas gluposti odnosno veze nemas o cemu pises. Nova Skupstina je tu od dolaska Edisa Kovacevica i ostatka uprave, provaljujes se bezveze.
Skupstina je predlozila i organizovala radnu grupu za trazenje investitora, Kovacevic i Pasic odbili misleci da mozemo sami pa mjesec i kusur nakon odbijanja dali ostavke.
Sve zivo si fulio odnosno napamet pises, a ne pratis sta se desava.
-
- Kontakt:
I sta sad? Nista od bumova, sokova i nevjerica
Gdje je onaj sto je nahavljivao pojacanja 
Sto se saudijaca tice, ko ih yebe. Bolje je sto smo ih se kutarisali na vakat nego da smo u kakve ozbiljnije dubioze uletili. Ostati u ligi je osnovni i jedini cilj. O ostalom rrazmisljati na kraju sezone.

Sto se saudijaca tice, ko ih yebe. Bolje je sto smo ih se kutarisali na vakat nego da smo u kakve ozbiljnije dubioze uletili. Ostati u ligi je osnovni i jedini cilj. O ostalom rrazmisljati na kraju sezone.
Pročepit će negdje.
Samo nedirajte legendu kluba Bekrica ostalo se da nadoknadit.On će sad izvuc 3-4 strašna igraca i spasit nas od ispadanja.Jos da frajer ima para nemogu ni zamislit.Je.. Arape i sve ostalo glavni je tu dok je njega nebojte se.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ide novi radni dan u klubu, k'o da se ništa nije desilo.
Nisu oni krivi..svi ostali su.
Nisu oni krivi..svi ostali su.
Ako ništa možemo se pomiriti sa tim ako ispadnemo, možemo reći nismo imali para.
Adžem ili Mulalić. Sa bilo kakvim igračima ne bi nas doveli do zone ispadanja.
Adžem ili Mulalić. Sa bilo kakvim igračima ne bi nas doveli do zone ispadanja.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Mi nismo raskinuli ugovor sa ovom grupacijom?
Znaci samo je arap odletio ?
Znaci samo je arap odletio ?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google [Bot], MoSaZeLjo1921, Nyema1921 i 26 gostiju.