hm59 je napisao/la:Ako je 0(nula),onda je -15 bodova,a tada je Damir 25 na Live Ranking List. Molim odgovor .Hvala.
Ne kontam te, generacijo? Krajinovic nije igrao RG (ni bilo koji GS) prosle godine, tako da nema sta izgubiti. Ostaje sa istim bodovima kao i prosle sedmice jer ne brani nista

Inace, da je igrao RG prosle godine sada bi imao 10 bodova manje...[/quote]
Razumijem te generacijo, ali probaj pratiti ovo(izvini ako znas a ja pametujem-znas da mi nije namjera),dakle:
1 ukucas atp ranking
2 nadjes Krajinovic (klik)
3 kliknes na
rankings breakdown,e tu ces vidjeti AO 0 bodova , mislim da je ista situacija s RG
4 ako hoces da provjeris za proslu godinu,kliknes na Activity,odgovarajucu godinu i Go imas prikaz turnira za recimo 2017 ili bilo koju izabranu godinu.[/quote]
Jeste, sve je tako, ali prosle godine je na RG ispao u II kolu kvala i tih 8 bodova mu se ne racuna (ispod crte) jer je tada bio 200 i neki na ATP listi, dakle nije obavezan da igra GS. Isto tako i sa US Open i Wimbldonom od prosle godine. Jedino stoji 0 bodova iz ove godine sa AO, jer je tada bio obavezan igrati kao trideset i neki na listi! NAdam se da smo ovo razjasnili

[/quote]
Ali sad pred RG je 25.Nismo generacijo(razjasnili).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.