FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Rode dvije asistencije

za 13 minuta potop
-
Nerminovic
- Kontakt:
I to zamalo hattrickBayern@heart je napisao/la:Rode dvije asistencije![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Blitzkrieg.terabajt je napisao/la:za 13 minuta potop
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za 13 minuta dati 4 milimetarski precizna gola
Wir sind die Bayern!!!!!!
Wir sind die Bayern!!!!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Strašno drugo poluvrijeme šta im je Pep rekao je za
Sjajo odigrano od svih igrača danas posebno me oduševio Rode mali igra sve bolje i bolje.
Medhi sjajan kakav odaberni igrač kakvu smo gromadu doveli svaka čast Kale i Samer
Kakvi ćemo tek biti kad s vrate Thiago,Lahm, Martinez, Alaba

Sjajo odigrano od svih igrača danas posebno me oduševio Rode mali igra sve bolje i bolje.
Medhi sjajan kakav odaberni igrač kakvu smo gromadu doveli svaka čast Kale i Samer
Kakvi ćemo tek biti kad s vrate Thiago,Lahm, Martinez, Alaba
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rutinski odradjeno drugo poluvrijeme u kojem je iskoristpeno nekih 50% snage ove ekipe.
Stvarno je vidljivo to saltanje iz manje u vecu brzinu, pa pogazili su Augsburg za 15-ak minuta.
Robben je od veceras prvi strijelac ekipe.
Stvarno je vidljivo to saltanje iz manje u vecu brzinu, pa pogazili su Augsburg za 15-ak minuta.
Robben je od veceras prvi strijelac ekipe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Lewandowski se veoma dobro snasao u drugom poluvremenu, samo zna ponekad biti previse nevidljiv u periodima - kao sto Englezi kazu ''He is too inconsistent''.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Prvi dio sezone smo odradili fenomenalno s obzirom na broj povreda.Na proljeće kad se vrate Thiago,Alaba,Lahm,Martinez itd onda ćemo tek vidjeti pravu snagu Bayerna.

Odbrana armirani beton.

Odbrana armirani beton.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BavaracZenica
- Kontakt:
Mehdi procepioo
aferim
Robben pa nemam rijeci za tog covjeka, a Lewa majstorski takodjer..
Nego da se nadovezem za ovog malca, mali je dakako talenat, ima brzinu i vara tijelom gdje god stigne na terenu
koliko samo ima varijacija u igri taj momak, i bice sigurno pojacanje, samo da ostane ,, normalan,, a u Bayernu ima dobar razvoj i trebamo ga klepit..
Vratili smo Augsburgu za onaj proslogodisnji poraz, samo 3 primljena gola ljudi moji
sljedeca tekma utorak protiv Freiburga na nasem terenu, i tu zadrzati nulu na golu Neuera
:)

Nego da se nadovezem za ovog malca, mali je dakako talenat, ima brzinu i vara tijelom gdje god stigne na terenu
Vratili smo Augsburgu za onaj proslogodisnji poraz, samo 3 primljena gola ljudi moji
sljedeca tekma utorak protiv Freiburga na nasem terenu, i tu zadrzati nulu na golu Neuera
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Herbstmeister!
Isuvise lako smo dosli do titule jesenjeg prvaka i to igrajuci konstantno bez 3 ili 4 vrlo vazna igraca.
Gol nakon prekida je napokon stigao.
Pod prekidom mislim ubacaj i drugi dodir lopte je gol a ne par dodavanja pa gol, da ne bude zabune.
Isuvise lako smo dosli do titule jesenjeg prvaka i to igrajuci konstantno bez 3 ili 4 vrlo vazna igraca.
Gol nakon prekida je napokon stigao.
Pod prekidom mislim ubacaj i drugi dodir lopte je gol a ne par dodavanja pa gol, da ne bude zabune.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Danas smo igrali u 3-4-3 formaciji i dobro je to ispalo. A u kakvim smo formacijama ranije u sezoni igrali, evo jedne tabele

I to je ono što mi se kod Pepog sviđa, uigrava razne sisteme i onda od ponuđenih karata (igrača) pravi poker partiju

I to je ono što mi se kod Pepog sviđa, uigrava razne sisteme i onda od ponuđenih karata (igrača) pravi poker partiju
Sent from my Philips Smart TV.
Posebno treba pohvaliti Bernata...sjajno pojacanje...momcina je sve bolji i bolji
3 lopte iza Nojera, 3 lopte u 15 utakmica.
Rezultat koji niko nikada vise nece ponoviti, izuzev Bayerna opet, a i to tesko.
Ja, kao ljubitelj prejake odbrane, dakako da uzivam...
Danas Gvardo izveo jak sastav, kljucnih igraca povrijedjenih 5, a opet na klupi Dante, Miler, Gece, Saciri.
U Hejnikino zlatno doba pokorili smo Evropu, nizali rekorde, ali kad je Hejnko rotirao to se debelo osjetilo, osjetilo bi se kad bi samo 3 nova igraca ubacio.
Danas Gvardo promijeni citavih 11, nista se ne osjeti,
kvalitet u nijansi.
Rode, kako mi drag taj momcic, to je igrac koji se trazi,
najzahvalniji stvor na planeti, u svakoj utakmici isto ide,
volio bih kad bi Gvardo imao damu da ga metne umjesto Svajna
,
koji danas dobro odigrao, dusu necemo grijesiti.
Svi golovi efektni, ali kako Lewa povuce pracku
, hirurska preciznost. 
Rezultat koji niko nikada vise nece ponoviti, izuzev Bayerna opet, a i to tesko.
Ja, kao ljubitelj prejake odbrane, dakako da uzivam...
Danas Gvardo izveo jak sastav, kljucnih igraca povrijedjenih 5, a opet na klupi Dante, Miler, Gece, Saciri.
U Hejnikino zlatno doba pokorili smo Evropu, nizali rekorde, ali kad je Hejnko rotirao to se debelo osjetilo, osjetilo bi se kad bi samo 3 nova igraca ubacio.
Danas Gvardo promijeni citavih 11, nista se ne osjeti,
kvalitet u nijansi.
Rode, kako mi drag taj momcic, to je igrac koji se trazi,
najzahvalniji stvor na planeti, u svakoj utakmici isto ide,
volio bih kad bi Gvardo imao damu da ga metne umjesto Svajna
koji danas dobro odigrao, dusu necemo grijesiti.
Svi golovi efektni, ali kako Lewa povuce pracku
- schweinsteiger
- Kontakt:
Augsburg danas vise nego dobro odigrao prvo poluvrijeme,nisu se povukli na 20 metara od svog gola i cekali da od neke nabijene lopte dobiju priliku,nego su se lijepo vidjele 3 linije koje su formirali i stalno je bio visok presing.
Ali ipak je tesko onako skoncetrisano se braniti svih 90 minuta,s obzirom na kvalitet kluba.
I bas u prvom poluvremenu,kad se moralo igrati maksimalno skoncentrisano,moglo se vidjeti da Rafinha najvise odudara od ovih igraca,jednostavno nije ta klasa,koliko god se trudio,a Rode i Bernat su tu negdje,ali im treba jos dosta igre,a ne bi me cudilo i kad bi Rode uskoro dobio poziv u reprezentaciju.
Bernat nikako da se uklopi s Riberyem,da je Alaba danas bio lijevo,bili bismo opasniji jedno 3 puta po lijevoj strani.
Ono sto me posebno raduje je sto ne ovisimo o pojedincu.Robben,Lewa,Gotze i Muller pogadjaju sto je odlicno i Ribery izgleda kao da je tek sad spreman na najvecem nivou odigrati sivh 90 minuta.
12 od 15 utakmica bez primljenog gola,wow
Ali ipak je tesko onako skoncetrisano se braniti svih 90 minuta,s obzirom na kvalitet kluba.
I bas u prvom poluvremenu,kad se moralo igrati maksimalno skoncentrisano,moglo se vidjeti da Rafinha najvise odudara od ovih igraca,jednostavno nije ta klasa,koliko god se trudio,a Rode i Bernat su tu negdje,ali im treba jos dosta igre,a ne bi me cudilo i kad bi Rode uskoro dobio poziv u reprezentaciju.
Bernat nikako da se uklopi s Riberyem,da je Alaba danas bio lijevo,bili bismo opasniji jedno 3 puta po lijevoj strani.
Ono sto me posebno raduje je sto ne ovisimo o pojedincu.Robben,Lewa,Gotze i Muller pogadjaju sto je odlicno i Ribery izgleda kao da je tek sad spreman na najvecem nivou odigrati sivh 90 minuta.
12 od 15 utakmica bez primljenog gola,wow
#miasanmia
zasto niko ne priznaje da nam je realizacija nepostojana, i ove god ce mo naletiti i popusiti kuknjava
VOLIM BAYERN
- invincible1921
- Kontakt:
Breitner o Reus-u: "Nadam se da će potpisati za Bayern"
Svjetski i europski prvak Paul Breitner je danas bio gost u "Der Volkswagen Doppelpass-u" i između ostalog govorio je o mogućem prelasku BVB-zvijezde Marca Reusa u Bayern München. Paul Breitner za ****:
"Ako on želi da pređe, onda tu nema nikakvih problema, nadam se da će donijeti pravu odluku, a to je Bayern München!"
Svjetski i europski prvak Paul Breitner je danas bio gost u "Der Volkswagen Doppelpass-u" i između ostalog govorio je o mogućem prelasku BVB-zvijezde Marca Reusa u Bayern München. Paul Breitner za ****:
"Ako on želi da pređe, onda tu nema nikakvih problema, nadam se da će donijeti pravu odluku, a to je Bayern München!"
- schweinsteiger
- Kontakt:
Kako ces to napisati nakon pobjede od 4:0 ?isakovich je napisao/la:zasto niko ne priznaje da nam je realizacija nepostojana, i ove god ce mo naletiti i popusiti kuknjava
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
kralj te ne yebo, tek sad vidjeh: 3 gola primili za 15 kola
ove godine ce osigurati titulu za par kola, to jest na polusezoni, kako je krenulo
ali ko što gledam, opet cete tjerati Guardiolu i vracati Juppa - vec nakon prvog kiksa....naviklo se to i razmazilo
ali ko što gledam, opet cete tjerati Guardiolu i vracati Juppa - vec nakon prvog kiksa....naviklo se to i razmazilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.