Za ne povjerovati
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- schweinsteiger
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München

Meci i ne vadi.
Za nesposobnost drugih mi ne mozemo nista.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Želim PSG u 1/8 da zgazimo tu arapsku tvorevinu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Shaktar - Bayern...
Bayern ce ovu prepreku rijesiti rutinski i jedino mislim da bi Bayernu problem mogle predstavljati temperature koje vladaju u Ukrajini u Februaru.
Bayern ce ovu prepreku rijesiti rutinski i jedino mislim da bi Bayernu problem mogle predstavljati temperature koje vladaju u Ukrajini u Februaru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Šteta ništa od Francuza al' eto napokon da dobijemo nešto lakšeg protivnika.Prolaz ne bi trebao doći u pitanje i mislim da ćemo sve riješiti već u prvoj utakmici.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moze, moze. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Nimalo naivan protivnik, pogotovo zbog tih vremenskih uslova.
Prolaz ne smije i nece doci u pitanje.
Prolaz ne smije i nece doci u pitanje.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dakle idemo u ratište
Igramo protiv ekipe koja (ne)će biti domaćin u prvoj utakmici i to u sred zime. Znamo kakva je tamo zima.Konačno neko drugi za početak pohoda na titulu. Šahtar nije nimalo bezazlena ekipa ipak imaju onog Adriana što zabi desetak golova u grupi i još nekolicinu brazilaca predvođenih Darijom Srnom. Sa ovim i oporavljenim igračima u februaru ova prepreka nebi trebalo da bude prepreka. Očekujem da to rješimo odmah u Ukrajini

- BavaracZenica
- Kontakt:
Iako nema lakih protivnika, moramo biti zadovoljni, jer smo bolji realno od Shaktara , no neki vec spominju te uslove zimske tamo, nece ni to biti bas veliki problem za nase momke u to sam siguran.
Napraviti dobru zalihu vec nakon prve utakmice !
Sutra protiv Freiburga ako se ne varam
Napraviti dobru zalihu vec nakon prve utakmice !
Sutra protiv Freiburga ako se ne varam
FC Bayern !!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
16. december 2014 kl. 20:00BavaracZenica je napisao/la: Sutra protiv Freiburga ako se ne varam
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ja samo znam da ne bi nikako valjalo da nam ne dođe Reus. Krila nam stare, a gdje naći zamjenu? Pogotov što mi nećemo dat 90 mil za klasu, a takvo je vrijeme došlo.. Mi se nešo pravimo dobrice nećemo sve uzet dortmundu, zašto nebi? Treba to pustit drugima?? Samo ga uzet za 25 milki i gotova priča 
- Omerbavarac
- Kontakt:

Sutra vrlo vjerovatno bez Xabija.
Rode opet u prvoj.
Evo me ponovo. I m back
Dakle dobili smo slavensku bracu ukrajince ,hhhhh
sve izuzev prolaska nase momcadi bi bilo senzacija nad senzacjama,nije da ponizavam Sahtjor,ali realo nemaju sta traziti u ova dva meca izuzev da pokusaju casno se oprostiti ,jaci smo,kvalitetniji,veci sta jos dodati,dakle prolaz ne bi trebao doci u pitanje,samo se pitam kako ce nasi ljubimci na onom Ukrajinskom minusu igrati u februarau kada zima pokazuje najace zube.Boli me briga oni ce da igraju necu ja ja cu u toplom domu,gledati kako oni igraju
.
Sto se tice Odegarda ,mali se kako se zna i umije , mora dovesti ,kurt i on su buducnost naseg Baye
.
Dakle dobili smo slavensku bracu ukrajince ,hhhhh
Sto se tice Odegarda ,mali se kako se zna i umije , mora dovesti ,kurt i on su buducnost naseg Baye
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
-
Nerminovic
- Kontakt:
Luca Toni je prije nekoliko dana postigao svoj 300. gol u karijeri.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Arjen Robben 10 <3 <3 naj naj

- Omerbavarac
- Kontakt:
Sterling alternativa za Reusa.
Izgleda da je njegov menadzer Pepov brat sto bi na kraju moglo olaksati posao.
Mozda se sta odradi sa Shaqom.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Iskreno nikad me taj Sterling nije očarao sa nekom igrom uvijek neko meljanje lopte bez nekog efekta, trčanje pravolinijski bez konkretnih pasova i proigravanja, posebno ove sezone. Prošle sezone sa Suarezom i Staridžom nejgova brzina je bila na većoj cijeni valjda jer je igrao sa boljim igračima pa je i on bio dobar.Omerbavarac je napisao/la:Sterling alternativa za Reusa.![]()
Ako neko treba da dođe kao zamjena Riberiju ili Robbenu u budućnosti nek dovedu kako reče Brajtner Reufa iz domuza.
Mozda Ukrajinci imaju prednost zime, ali oni koji tako misle, varaju se kao Napoleon, jer zbog sra_ja u Ukrajini, oni svoje utakmice igraju 1000 (slovima: hiljadu/tisucu) kilometara daleko od Donjecka u gradu Lviv na granici sa Poljskom. Tako da nece biti hladne ruske zime, nego vise ugodne poljske
Oni koji i dalje misle da je zima na strani Ukrajinaca, i dalje se varaju, jer i njima pocinje zimska pauza, a sezona im se nastavlja u zadnjoj sedmici februara, sto ce reci da im je mec protiv nas, 17. februara, prvi zvanicni u 2015. godini, a mi do tada vec mjesec dana po BL-u plesemo
Mozda Ukrajinci imaju trenutno najboljeg strijelca LP-a, Luiza Adriana sa 9 golova, ali 8 ih je postigao u dvomecu protiv BATE Borisova
Mozda Ukrajinci jesu bili prvaci svoje zemlje 5 godina zaredom, ali trenutno su drugi iza Dinama
Mozda Ukrajinci imaju 13 Brazilaca
ali nama su dovoljna dvojica
IDEMO LUDO, IDEMO JAKO, IDEMO U BERLIN VRATITI ZLATO
Mozda Ukrajinci imaju trenutno najboljeg strijelca LP-a, Luiza Adriana sa 9 golova, ali 8 ih je postigao u dvomecu protiv BATE Borisova
Mozda Ukrajinci jesu bili prvaci svoje zemlje 5 godina zaredom, ali trenutno su drugi iza Dinama
Mozda Ukrajinci imaju 13 Brazilaca
IDEMO LUDO, IDEMO JAKO, IDEMO U BERLIN VRATITI ZLATO
Sent from my Philips Smart TV.
U ovom trenutku nema alternative za Reusa i ako misle tražti adekvatne zamjene za Bilala i Arjena to samo može biti Reus i niko više a cijena je mizernih 25 mil.Sterling je za mene prosječan igrač i ne bi dao ni Shaqa za njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.