Kakav dan za raju sa biroaronaldo99 je napisao/la:Koji s.r. anje sutra prvo nmg gledati repku,a ev stave i damira prvog pa ni njega necu moci glesagi zbog poslaSantiCazorla08 je napisao/la:Damir sutra prvi mec na Šatrijeu.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
ŠVRLJ
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Daj otkaz. Razlog: Vi će te meni dati posao u vrijeme kad igraju Damir i repka.ronaldo99 je napisao/la:Koji s.r. anje sutra prvo nmg gledati repku,a ev stave i damira prvog pa ni njega necu moci glesagi zbog poslaSantiCazorla08 je napisao/la:Damir sutra prvi mec na Šatrijeu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Imas pravo, mozda bi svabo to i shvatioUnofficialpage je napisao/la:Daj otkaz. Razlog: Vi će te meni dati posao u vrijeme kad igraju Damir i repka.ronaldo99 je napisao/la:Koji s.r. anje sutra prvo nmg gledati repku,a ev stave i damira prvog pa ni njega necu moci glesagi zbog poslaSantiCazorla08 je napisao/la:Damir sutra prvi mec na Šatrijeu.
Ima mobdro mozda uspijem malo pogledati nesto krisom
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@Uno. ja se bas zabrino za tebe,zamolio te za neki komentar,a navikao da ti relativno brzo odgovoris.Vazno je da si dobro , yebo komentare.Zar ne radis ? Garant politicke nauke . Pozdrav za tebe.Unofficialpage je napisao/la:Daj otkaz. Razlog: Vi će te meni dati posao u vrijeme kad igraju Damir i repka.ronaldo99 je napisao/la:Koji s.r. anje sutra prvo nmg gledati repku,a ev stave i damira prvog pa ni njega necu moci glesagi zbog poslaSantiCazorla08 je napisao/la:Damir sutra prvi mec na Šatrijeu.
@ronaldo , mjenjaj klub , za kvalitetnog fudbalera uvijek ima mjesta u PL BiH .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 31 maj 2018, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Jutro vam ispunjenoVedo20 je napisao/la:Kakav dan za raju sa biroaronaldo99 je napisao/la:Koji s.r. anje sutra prvo nmg gledati repku,a ev stave i damira prvog pa ni njega necu moci glesagi zbog poslaSantiCazorla08 je napisao/la:Damir sutra prvi mec na Šatrijeu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Haha jašta nego dobro. Kasno se ustane, pa se radi (kakav ja i politika, samo se računara držim, programiranjeSamozdravlje je napisao/la: @Uno. ja se bas zabrino za tebe,zamolio te za neki komentar,a navikao da ti relativno brzo odgovoris.Vazno je da si dobro , yebo komentare.Zar ne radis ? Garant politicke nauke . Pozdrav za tebe.![]()
@ronaldo , mjenjaj klub , za kvalitetnog fudbalera uvijek ima mjesta u PL BiH .
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dobar si momak @Uno ,svaka cast.Nisam ni mislio politika , nego zurnalistika ,diplomatija, kriminalistika i sl..Unofficialpage je napisao/la:Haha jašta nego dobro. Kasno se ustane, pa se radi (kakav ja i politika, samo se računara držim, programiranjeSamozdravlje je napisao/la: @Uno. ja se bas zabrino za tebe,zamolio te za neki komentar,a navikao da ti relativno brzo odgovoris.Vazno je da si dobro , yebo komentare.Zar ne radis ? Garant politicke nauke . Pozdrav za tebe.![]()
@ronaldo , mjenjaj klub , za kvalitetnog fudbalera uvijek ima mjesta u PL BiH .), čeka se iftar pa sehur i tako svaki dan. Malo vremena za forum ostane.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Duhovito 3+ , haj vozdra.Vedo20 je napisao/la:Zar se zbog posla popušta na forumu? Nečuveno!
Može li 4 za trud? Selam alejkumSamozdravlje je napisao/la:Duhovito 3+ , haj vozdra.Vedo20 je napisao/la:Zar se zbog posla popušta na forumu? Nečuveno!
ŠVRLJ
-
Samozdravlje
- Kontakt:
More ,more ,more Jadransko .Nego hajmo ozbiljno.Ti kao dobar poznavalac tenisa i teniskih uzdurmi(ranking ,lova,bodevi),da nam kazes moze li Damir preko drugog(drugi rodjen)Zvereva.Alejkumu selam strucnjak.Vedo20 je napisao/la:Može li 4 za trud? Selam alejkumSamozdravlje je napisao/la:Duhovito 3+ , haj vozdra.Vedo20 je napisao/la:Zar se zbog posla popušta na forumu? Nečuveno!
Nema toga što Damir ne može. Od izbacivanja Nadala pa do poraza u 1.kolu čelendžera.
Nema tog stručnjaka koji bi mogao prognozirati Damirov meč. Vidjeli smo da je hibridni švabo ranjiv, Lajović ga je imao u šaci.
Sutra ćemo uživati u mnoštvu brejkova i zanimljivim razgovorima sa drugom na visokoj stolici pored mreže. Eto toliko od mene, odjava.
Nema tog stručnjaka koji bi mogao prognozirati Damirov meč. Vidjeli smo da je hibridni švabo ranjiv, Lajović ga je imao u šaci.
Sutra ćemo uživati u mnoštvu brejkova i zanimljivim razgovorima sa drugom na visokoj stolici pored mreže. Eto toliko od mene, odjava.
ŠVRLJ
Rutinirao ga je u Shenzenu, sutra očekujemo reprizu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
I ove što su druga smjenaVedo20 je napisao/la:Kakav dan za raju sa biroaronaldo99 je napisao/la:Koji s.r. anje sutra prvo nmg gledati repku,a ev stave i damira prvog pa ni njega necu moci glesagi zbog poslaSantiCazorla08 je napisao/la:Damir sutra prvi mec na Šatrijeu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Molim da ne bude samo u 11h jer sam do pola 1 u skoli i pogodite sta. Drugi nositelj igra prvi meč, retardi od organizatora.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trebao bi biti na nekom od eurosportovih kanala.Miske01 je napisao/la:Ko prenosi Džumhura i Zvereva?
Lijepi stream, montitrao Flash player na mobitelu, pa ide i ruska kladionicaronaldo99 je napisao/la:Koji s.r. anje sutra prvo nmg gledati repku,a ev stave i damira prvog pa ni njega necu moci glesagi zbog poslaSantiCazorla08 je napisao/la:Damir sutra prvi mec na Šatrijeu.
Ja sam zadovoljan i sa mobdro jel danas ce biti na es tako da se moze gledati barem malo i na posluEsport je napisao/la:Lijepi stream, montitrao Flash player na mobitelu, pa ide i ruska kladionicaronaldo99 je napisao/la:Koji s.r. anje sutra prvo nmg gledati repku,a ev stave i damira prvog pa ni njega necu moci glesagi zbog poslaSantiCazorla08 je napisao/la:Damir sutra prvi mec na Šatrijeu.
ES 1 PRENOSI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.