ja sam sam kao pristalica sušicaGoalgetter je napisao/la:Nece 100%.bordobijeli je napisao/la:ja sve kontam da ce pozvati nekog napadaca nekako mi je logicno

ja sam sam kao pristalica sušicaGoalgetter je napisao/la:Nece 100%.bordobijeli je napisao/la:ja sve kontam da ce pozvati nekog napadaca nekako mi je logicno
Nazalost, on prvo sto je tvrdoglav, a drugo, i kad skonta da je usrao, on nece da prizna gresku, i onda iz inata prkosi svima, a pogotovo javnosti, sto mu je najdraze. Tako da i uslucaju da Dzeko ne igra, on ce ostati dosljedan onome sto je rekao juce, a to je da nece nikoga da zove.bordobijeli je napisao/la:ja sam sam kao pristalica sušicaGoalgetter je napisao/la:Nece 100%.bordobijeli je napisao/la:ja sve kontam da ce pozvati nekog napadaca nekako mi je logicnoal stvarno trebao bi pozvati djurica ili mahmutovica naravno da nisu klase kao dzeko i vedo al sigurno su bolja rjesenja u napadu od visce,vrsajevica ,hajrovica ,prcica
Nije nužno dokazivati to ovdje onima koji tvrde suprotno, valjda će shvatiti nekad, ali hajd ti to dokaži Papetu...ja sam sigurna da će on ostati pri svojoj odluci kako god bilo, a voljela bih da griješimbordobijeli je napisao/la:ja sam sam kao pristalica sušicaGoalgetter je napisao/la:Nece 100%.bordobijeli je napisao/la:ja sve kontam da ce pozvati nekog napadaca nekako mi je logicnoal stvarno trebao bi pozvati djurica ili mahmutovica naravno da nisu klase kao dzeko i vedo al sigurno su bolja rjesenja u napadu od visce,vrsajevica ,hajrovica ,prcica
Monolog je napisao/la:To neofirno ho'š reći kako bi naša reprezentacija prodisala odlaskom Zavidovićanina?Hendo je napisao/la:Trabzon slavio danas. Prodisala ekipa nakon odlaska mostarca.
![]()
![]()
vaha iz jablaniceHendo je napisao/la:Trabzon slavio danas. Prodisala ekipa nakon odlaska mostarca.
Ali da bi bili zadovoljni s bodom iz Izraela, o tome se radi, mi ne smijemo izgubiti nijednu utakmicu poslije, i morali bi pobijediti Belgiju, doveli bi se u tu situaciju, kako to ne možete shvatiti. Ali gdje je logika da od 23 moguća igrača nemamo nijednog napadača, gdje?! Ne znam kako se može tvrditi da jedan veznjak može bolje odigrati na mjestu napadača od pravog napadača koji to igra godinama. Pa zato i postoje pozicije valjda, inače bi svi sve igrali. Čak i neki koji ovdje konstantno brane Papeta su mišljenja da treba pozvati napadača. Pa ima ih sigurno koji su sasvim dovoljno kvalitetni da se pozovu u ovakvoj situaciji.Ibrahim je napisao/la:Cuj kako muzes tvrditi da ces ih pobjediti a nisi mogo Kipar????? Vidim da vecina ovako razmislja sto je naravno pogresno jer po toj logici Portugal treba istupiti iz kvalifikacija jer je izgubio kuci od Albanije. Naravno da ne mozes NISTA tvrditi 100%, mozemo naravni i izgubiti kod kuce, a mozemo pobjediti i Belgiju. Uostalom vi se ponasate kao da mi nismo htjeli pobjediti Wels. Odigrali smo dobru utakmicu, mogli smo dobiti ali i izgubiti. Vi niste normalni ako mislite da se mi sa ovim timom trebamo prosetati u kvalifikacijama. Ako Dzeko ne bude igra Luluc definitivno mora vise naprijed, imamo sasvim dovoljno ofanzivnih igraca da bi eksperimentisali sa jednim poluamaterom koji nije imao mjesta u Celiku.
Zar zaista smatraš ljude koji navijaju protiv BiH da su navijači a ne troleri? Cilj opravdava sredstvo im je moto. Ma koliko god Pape bio tutuk, ja protiv BiH nikada navijati neću, aBd da nas Pape odvede na EP, ali realnost je ipak drugačija. Jednostavno ovo ovako ne ide.Juventinisimo je napisao/la:@Hari...ovdje se radi o jednoj te istoj strani...koja je likovala poslije Nigerije,likovala poslije Kipra,navijala za Vels,Belgiju,a navijace i na Izrael
Zašto? Zašto trošiti vrijeme na budale? To oni haman imaju nešto protiv Papeta na ličnoj bazi ili imaju neke svoje kandidate za selektorsko mjesto. Što trošiti vrijeme na takve ljude?Ibrahim je napisao/la:Ja sam novi, ali zasto vi dozvolite da se tu uvlace oni koji se raduju golovima nasih protivnika. Sto svi ne popljujete takvo smece?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.