Safet Sušić - Pape

bordobijeli
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bordobijeli » 09 nov 2014, 23:03

Goalgetter je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ja sve kontam da ce pozvati nekog napadaca nekako mi je logicno :lol:
Nece 100%.
ja sam sam kao pristalica sušica :lol: al stvarno trebao bi pozvati djurica ili mahmutovica naravno da nisu klase kao dzeko i vedo al sigurno su bolja rjesenja u napadu od visce,vrsajevica ,hajrovica ,prcica

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 nov 2014, 23:07

bordobijeli je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ja sve kontam da ce pozvati nekog napadaca nekako mi je logicno :lol:
Nece 100%.
ja sam sam kao pristalica sušica :lol: al stvarno trebao bi pozvati djurica ili mahmutovica naravno da nisu klase kao dzeko i vedo al sigurno su bolja rjesenja u napadu od visce,vrsajevica ,hajrovica ,prcica
Nazalost, on prvo sto je tvrdoglav, a drugo, i kad skonta da je usrao, on nece da prizna gresku, i onda iz inata prkosi svima, a pogotovo javnosti, sto mu je najdraze. Tako da i uslucaju da Dzeko ne igra, on ce ostati dosljedan onome sto je rekao juce, a to je da nece nikoga da zove.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 09 nov 2014, 23:12

bordobijeli je napisao/la:
Nece 100%.
Nije nužno dokazivati to ovdje onima koji tvrde suprotno, valjda će shvatiti nekad, ali hajd ti to dokaži Papetu...ja sam sigurna da će on ostati pri svojoj odluci kako god bilo, a voljela bih da griješim :roll:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 09 nov 2014, 23:26

Monolog je napisao/la:
Hendo je napisao/la:Trabzon slavio danas. Prodisala ekipa nakon odlaska mostarca.
To neofirno ho'š reći kako bi naša reprezentacija prodisala odlaskom Zavidovićanina?
:clap: :thumbup: :bih:
:tokralju: :tokralju:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 09 nov 2014, 23:35

Čekajte, mi ovdje i dalje raspravljamo i nadamo se da će ovaj redikul na klupi pozvati JEDNOG napadača? :rol:

Šta nam čovjek uradi, to nisu istine. Mi se yebeno nadamo da od 23 igrača povede jednog napadača. Monti Pajton.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 09 nov 2014, 23:41

Kako kontam, za kvalifikacione utakmice, mozes poslati poziv cak i 24 sata prije utakmice i obajviti ime igraca. Za natjecanje nakon grupne faze, 10 dana prije. Nisam nista nasao vezano za klub, mogu li oni da nesto komplikuju, kao ako bi sad trazili naknadno da nekoga pozovemo. Nadati se da se Pape pozvati jos neke igrace.

Izvor: http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Article 44 Player lists

44.01
For the qualifying competition, each association must provide the UEFA administration with a list of 23 players (surnames, first names, club and date of birth) as well as the surnames, first names and date of birth of the head coach and assistant coach, mentioning their coaching qualifications. Three of these 23 players must be goalkeepers.
This list must be completed online by 12.00CET the day before the match. A signed copy of this list must be handed to the UEFA match delegate at the pre-match organisational meeting.

44.02
For the final tournament, the list of 23 players must be completed online at least 10 full days before the opening match. Three of these 23 players must be goalkeepers. A signed copy of this list must also be sent to the UEFA administration by the same deadline.

44.03
Should a listed player become seriously injured or ill before his team’s first match in the final tournament, he may only be substituted if a doctor from the UEFA Medical Committee and the team doctor concerned both confirm that the injury or illness is sufficiently serious to prevent the player from taking part in the final tournament.
Subject to the final approval of the UEFA administration, this injured or ill player may be replaced on the list of 23 players registered for participation in the final tournament.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

ComeOn
Kontakt:

Post Postao/la ComeOn » 09 nov 2014, 23:46

Sutra ces vidjet kad tele pozove Djurica jer nije znao da moze. Neki kao ovaj Ibrahim ce da mu prenesu da ima pravo. :urnebes:

Kakav lik, un fuckin vjerovatno

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 nov 2014, 23:50

Hendo je napisao/la:Trabzon slavio danas. Prodisala ekipa nakon odlaska mostarca.
vaha iz jablanice :bih:

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 09 nov 2014, 23:54

Cuj kako muzes tvrditi da ces ih pobjediti a nisi mogo Kipar????? Vidim da vecina ovako razmislja sto je naravno pogresno jer po toj logici Portugal treba istupiti iz kvalifikacija jer je izgubio kuci od Albanije. Naravno da ne mozes NISTA tvrditi 100%, mozemo naravni i izgubiti kod kuce, a mozemo pobjediti i Belgiju.Uostalom vi se ponasate kao da mi nismo htjeli pobjediti Wels. Odigrali smo dobru utakmicu, mogli smo dobiti ali i izgubiti. Vi niste normalni ako mislite da se mi sa ovim timom trebamo prosetati u kvalifikacijama. Ako Dzeko ne bude igra Luluc definitivno mora vise naprijed, imamo sasvim dovoljno ofanzivnih igraca da bi eksperimentisali sa jednim poluamaterom koji nije imao mjesta u Celiku.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 nov 2014, 23:55

Murga, ne govori se tu uopste o tome do kada se moraju poslati pozivi igracima, nego do kada se Uefi mora prijaviti lista igraca pred utakmicu. Znaci potpuno druga stvar. Mislim da postoji posebno pravilo do kada se moraju poslati pozivi da bi klubovi bili obavezni da puste igrace. Ako zakasnis, onda klub nije obavezan pustiti igraca.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 09 nov 2014, 23:57

Ok, nakon što smo juče saznali da Višča treba da igra lažnu devetku, sad imamo naznake da bi to mogao i Safetov lijevi bek uraditi.

Redikuli na ovom forumu prevazilaze granice svojih gluposti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2014, 23:57

Ma može poslati naknadni poziv, Advocaat je sad zvao onog iz Torina 5 dana prije utakmice, jer su mu dvojica otkazali zbog povrede.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 09 nov 2014, 23:59

Zato sam napisao da ne znam je li moze klub ista komplikovati ako se naknadno to uradi, jer nisam mogao da nadjem nista vezano za klub koliko unaprijed moraju da budu obavjesteni, pa sam pretpostavio da vrijedi isto pravilo.

Ima li negdje gdje pise konkretno do kada klub mora biti obavjesten?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 10 nov 2014, 00:11

Ibrahim je napisao/la:Cuj kako muzes tvrditi da ces ih pobjediti a nisi mogo Kipar????? Vidim da vecina ovako razmislja sto je naravno pogresno jer po toj logici Portugal treba istupiti iz kvalifikacija jer je izgubio kuci od Albanije. Naravno da ne mozes NISTA tvrditi 100%, mozemo naravni i izgubiti kod kuce, a mozemo pobjediti i Belgiju. Uostalom vi se ponasate kao da mi nismo htjeli pobjediti Wels. Odigrali smo dobru utakmicu, mogli smo dobiti ali i izgubiti. Vi niste normalni ako mislite da se mi sa ovim timom trebamo prosetati u kvalifikacijama. Ako Dzeko ne bude igra Luluc definitivno mora vise naprijed, imamo sasvim dovoljno ofanzivnih igraca da bi eksperimentisali sa jednim poluamaterom koji nije imao mjesta u Celiku.
Ali da bi bili zadovoljni s bodom iz Izraela, o tome se radi, mi ne smijemo izgubiti nijednu utakmicu poslije, i morali bi pobijediti Belgiju, doveli bi se u tu situaciju, kako to ne možete shvatiti. Ali gdje je logika da od 23 moguća igrača nemamo nijednog napadača, gdje?! Ne znam kako se može tvrditi da jedan veznjak može bolje odigrati na mjestu napadača od pravog napadača koji to igra godinama. Pa zato i postoje pozicije valjda, inače bi svi sve igrali. Čak i neki koji ovdje konstantno brane Papeta su mišljenja da treba pozvati napadača. Pa ima ih sigurno koji su sasvim dovoljno kvalitetni da se pozovu u ovakvoj situaciji.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 nov 2014, 00:23

Ne znam šta se nadate. Neće on pozvati nikakvog novog napadača. Tvrdoglavo je to. Da nakon onih izjava jučer pozove nekoga, ispalo bih da priznaje kako nije u pravu i podliježe pritisku javnosti. To je nešto što on nikada neće uraditi, pa čak i po cijenu poraza od Izraela. Nego, Džeko će doći na okupljanje sa povredom i on će moliti Boga, a i mi sa njim, da Edin ozdravi do odlaska u Haifu. Ako ne ozdravi, imat ćemo neku nakaradnu formaciju, Izraelci će uvaliti neku frlju, mi ćemo jalovo napadati njihov gol, a on će blijedo buljiti u prazan prostor u nadi da će doći neki preokret sam od sebe.

Dan nakon utakmice će se prati izjavama kako nije sramota izgubiti od Izraela, kako ima toliko i toliko bodova još u igri, kako smo bili desetkovani itd. Svi znate već kako on funkcionira i stvarno ne znam zašto se nadate da će sada biti nešto drugačije. Uzalud se pišu imena, sklapaju formacije, nema svrhe ljudi. Samo gubimo vrijeme. Što je situacija gora, on je sve tvrdoglaviji.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2014, 00:28

Reče revan koji se radovao golu Belgije :shh:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 nov 2014, 00:31

sta ima zvat napadaca..ima rin tin tin...on je univerzalac...nek zamjeni dzeksona...momak odlicno igra...na njegovo mjesto potrazit nekog ofanzivnog veznjaka iz slaven belupa,lokomotive ili zagreba....pregrst sjajnih igraca iz hrvatske lige nam se nudi a vi zapeli za nekavog levatinu iz serie A.....sule odlicno odradzuje svoj posao i jedva cekam tekmu protiv jehuda da jos jednom vidim genijalne zamisli naseg lucidnog selektora koji nas je odveo na SP....naprijed sule institucijo a ove prodane duse sto ti zele zlo mogu samo da pate...bod po bod...sto i jedan bod,ha ja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 nov 2014, 00:34

Juventinisimo je napisao/la:@Hari...ovdje se radi o jednoj te istoj strani...koja je likovala poslije Nigerije,likovala poslije Kipra,navijala za Vels,Belgiju,a navijace i na Izrael
Zar zaista smatraš ljude koji navijaju protiv BiH da su navijači a ne troleri? Cilj opravdava sredstvo im je moto. Ma koliko god Pape bio tutuk, ja protiv BiH nikada navijati neću, aBd da nas Pape odvede na EP, ali realnost je ipak drugačija. Jednostavno ovo ovako ne ide.
Ne znam zašto uzimaš za ozbiljno ljude koji navijaju za Nigeriju, Kipar, Vels itd itd
@Monolog je napisao jedan fin tekst, gdje otprilike je ta sredina. Nije nijednom uputio nijednu pogrdnu riječ koliko sam ja upratio.
Njegova nonšalantnost nas je dovela do toga da utakmicu koju MORAMO pobjediti, moguće da igramo bez ijednog napadača. (nadam se Džeko ipak da će zaigrat).
Izjava da idemo na bod ako ne bude Džeko igrao ( pročitao sam je ovdje negdje od strane nekog forumaša, ne mogu tvrditi da li je Pape to izjavio ) je smiješna.
Izvini što te citiram više puta u zadnje vrijeme, ništa ja protiv tebe nemam, cijenim te, kvalitetan si forumaš, ali neke stvari su očigledne i pogrešne. Moguće da ostanemo bez plasmana zbog ovakvih stvari.

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 10 nov 2014, 00:36

Ja sam novi, ali zasto vi dozvolite da se tu uvlace oni koji se raduju golovima nasih protivnika. Sto svi ne popljujete takvo smece?
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 nov 2014, 00:41

Ibrahim je napisao/la:Ja sam novi, ali zasto vi dozvolite da se tu uvlace oni koji se raduju golovima nasih protivnika. Sto svi ne popljujete takvo smece?
Zašto? Zašto trošiti vrijeme na budale? To oni haman imaju nešto protiv Papeta na ličnoj bazi ili imaju neke svoje kandidate za selektorsko mjesto. Što trošiti vrijeme na takve ljude?
Ovo se odnosi na navijače na baterije, tipa, too nek nam je Belgija zabila, otići će Pape je moronski.
Opet, nemamo napadača, HALO, pa ni jednog centarfora nemamo, Pape treba da stvari prst na čelo i da muški primi kritike a i njegove pristalice na forumu da budu objektivnije.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.