Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Setacima lige? Pricas o Real Madridu i Primera ligi?westherc je napisao/la:Imate li šanse uzet bod divovima , gospodarima svemira, šetačima lige itd
J..o bod uzecemo 3...Ako ne moze loptom moze lopatom...Samo udriwestherc je napisao/la:Imate li šanse uzet bod divovima , gospodarima svemira, šetačima lige itd
PIŠE, P O D R Š K A Z A A Z M I R A !wienultras je napisao/la:citam na jednom portalu da je obavljen sastanak sa starom gardom i fukarama,te da su obecali fer i korektno ponasanje i navijanje..dogovoren valjda unosenje jednog veceg transparenta..sta li pise.![]()
na terenu se manje vise sve zna..nadam se punom sjeveru,svi ko jedan,makar dernek na tribinama da napravimo
Abu zenzesloboda72 je napisao/la: Za FK Slobodu u Budžetu je određeno 8 000 km mjesečno to jest 96 000 km godišnje.Ovako je godinama.
J U Stadion Tušanj već 7 godina dobiva 25 000 km mjesečno ili 300 000 km godišnje.Kao da Abuzemzetom zaljevamo stadion. JU STADION ima 8 zaposlenih, 3 radnika i 5 guzičara( FARAONOVIH).
Traktorčić na stadionu ima 35.g.Ovi faraonovi parkiraju auta pred stadion pa pravac Tenis. Ma ubiše se ljudi od posla.
Kanton nikad (bilo sda, ili sdp), nije pomagao Slobodu.Kanton je "smrtna omča" oko vrata Tuzle.Oni daju "doplatke"za telad, prasad itd.Od njih ja ništa ne očekujem.
A najvjerovatnije .intercontinental je napisao/la:Gdje su Horde smještene sutra ?? Na A ili na D ??
hsloboda72 je napisao/la:Za FK Slobodu u Budžetu je određeno 8 000 km mjesečno to jest 96 000 km godišnje.Ovako je godinama.emirzlaTu je napisao/la:Sloboda72,koliko faraon sad izdvaja za Slobodu(mislim na mjesecnom nivou)?Cito sam ovde da kanton nije dao marke za nas klub!!!A dadose rukometnoj reprezentaciji cenera glat...iako budzet u minusu strogom!
Opet da ima volje i komunikacije moze se tu dobrih sredstava namac(opstina i TK vlada).
J U Stadion Tušanj već 7 godina dobiva 25 000 km mjesečno ili 300 000 km godišnje.Kao da Abuzemzetom zaljevamo stadion. JU STADION ima 8 zaposlenih, 3 radnika i 5 guzičara( FARAONOVIH).
Traktorčić na stadionu ima 35.g.Ovi faraonovi parkiraju auta pred stadion pa pravac Tenis. Ma ubiše se ljudi od posla.
Kanton nikad (bilo sda, ili sdp), nije pomagao Slobodu.Kanton je "smrtna omča" oko vrata Tuzle.Oni daju "doplatke"za telad, prasad itd.Od njih ja ništa ne očekujem.
Ako je ovo vjerujem zato sto jeni Gogo I ostali svatili da nam covjek zeli dobro..Gogo ga je takodjer zvao dobio je broj sa jos ovih par ljudi da im covjek kaze gdje lezi problem I da on nije tu zbog sebe nego zbog svih nassloboda72 je napisao/la:PIŠE, P O D R Š K A Z A A Z M I R A !wienultras je napisao/la:citam na jednom portalu da je obavljen sastanak sa starom gardom i fukarama,te da su obecali fer i korektno ponasanje i navijanje..dogovoren valjda unosenje jednog veceg transparenta..sta li pise.![]()
na terenu se manje vise sve zna..nadam se punom sjeveru,svi ko jedan,makar dernek na tribinama da napravimo
SLOBODA ISPRED LIČNIH INTERESA POJEDINACA !
Dalabu je napisao/la:Fukare ima li bujruma da se popije koja piva pred tekmu?
tello je napisao/la:Nadam se da sutra neće biti problema i incidenata, da barem na početku utakmice zajedno otpjevamo himnu zbog nadolazećeg praznika dana državnosti. Mi smo sutra favoriti i neki navijači su već upisali pobjedu unaprijed, ali nimalo neće biti lako, derbi je, utakmica starih rivala, očekujem dobro motivisane Slobodine igrače a i naše i nadam se lijepoj igri i još jednom utakmici bez incidenata i problema, nikome ne trebaju kazne i razbijene glave.. Pozz
Svaka cast, e to je ono sto fali nasoj drzavi i nasoj ligi, kako vi nas ugostite, tako i mi vas na proljece naravno!TaRgEt_ je napisao/la:Dalabu je napisao/la:Fukare ima li bujruma da se popije koja piva pred tekmu?
NAravno svaki normalan navijac Sarajeva je uvijek pozeljan i rado vidjen gost u Tuzli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.