Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jest da donosi blamažu (iako bi ove sezone bili nosioci u prvom dvomeču), ali zato donosi i mnogo više love.juveboy je napisao/la:Zeljo treba ove godine ici na drugo mjesto jer Liga Prvaka je prejako takmicenje za sve nase klubove i donosi samo blamazu u 2 - 3 pretkolu uz to drugo mjesto uzeti i Kup i to je to . . . ja bih to sad potpisao. . .
rekreativac je napisao/la:Gledajuci citavu tekmu na Pecari...nemogu se oteti utisku da su latini lagano prodali.Kod drugog gola Borca dva igraca Širokog stoje dok igrac Borca lagano sa 5 metara daje gol kao da se igra na male u sali.Boze moj...bilo kako bilo siguran sam da borba za titulu ce biti zanimljiva.na kraju krajeva...nemoze se sve kupiti a dolaze i na Grbavicu pa neka pobjedi buduci Šampion
Welcome back.. I slažem se s napisanim, uz to bih dodao ono šta stalno govorim: MI TREBAMO GLEDATI SAMO SEBE! Pokušati skupiti što više bodova i pobjediti što više utakmica radi sebe, a ako neko skupi više bodova na kraju od nas svaka mu čast- nije grijeh biti drugi.banovan je napisao/la:Par napomena.
Mitomani su isto pričali što dio vas priča sada. Jal smo mi uzeli u gostima, prodato. Oni su mitomani i vjeruju da ih svi mrze; Sve njihovo je pošteno a tuđe, nepošteno. I oni u to stavrno vjeruju.
Jel hoćete da budete isti kao oni ? Ja neću. Pobjeda u gostima. Čestitke. Idemo dalje. U Gradačcu ne smijemo da izgubimo. Ako fasujemo, ****. Treba ganjati onda kup i njanje dobiti na Hadisonu![]()
Što se tiče navijača FK Hrenovki ; To su ljudi kojima je najveći uspjeh pobjeda Videotona. Spas prošle sezone im je bio Hapoel. Spas ove sezone će biti Borac, ako uzmu titulu.
Ta će oni. Imaju jednu titulu u 16 godina. Ništa im drugo i nije preostalo nego da navijaju protiv Želje. Samo lagano.
SAMO HRABRO I PONOSNO
Next stop: Gradačac
da li tebi postovi navijaca sarajeva na zadnjih 5 strana lice na odgovor na misljenje nekoliko likova da je utakmica prodana ili na lijecenje licnih frustracija?UPS je napisao/la:hajde ne lazi, vi ste prvi poceli pisati da je utakmica prodana. I sad je provokacija ako neko odgovori na tu glupost??zlaya_tm87 je napisao/la: Haj molim te prelistaj unazad nekoliko stranica u periodu zavrsetka utakmice Siroki - Borac i pogledaj ko prvi dolazi na ovu temu da provocira. Sto je najgore nisu navijaci Borca koji bi realno to trebali raditi nego vi predvodjeni ovim idolom UPS-om. Fakat ste cudna raja.Pa ko je sad tu jadan?
e svasta![]()
Znas li ti da je sudija haver vaseg Djele.zeljovac87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. Pa ovaj Borac je prejak. Iako je sudija bio na strani Širokog oni su uspjeli da ih dobiju na njihovom terenu. Mislio sam da ćemo nakon prvog kola biti na -2, ali ovi su stvarno opasna ekipa. Iako nisu odigrali ništa posebno, uspjeli su dobiti. Dva puta su prešli centar i zabili im dva gola. Prije utakmice sam imao dojavu da je sudija apsolutno na strani domaćina, međutim Borac ima ekipu koja može dobiti svakoga. Naše je da dobijemo u Gradačcu, a Drini gori pod nogama i nadam se da će i oni zapeti u Banjaluci.
Joint Union.
da mu hoce vise doci potrebni papiri, da ga vidimo na djelu...Buddy je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ge ... impresivni
valjda ce doci do sledece utakmicezlaya_tm87 je napisao/la:da mu hoce vise doci potrebni papiri, da ga vidimo na djelu...Buddy je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ge ... impresivni
Trenutno korisnika/ca: bvsic, CentarsutNaClanak921, ELDIABLO20, Hrasno15, perodeformero, sebalos, WeekendOffender i 77 gostiju.